Söyleşi Haberleri

Söyleşi Haberleri

Mustafa Hüsnü Bozkurt Karamürsel'e geliyor

Başarılı başkan Münteha Purut  yine bir ilke imza atmayı başardı. Atatürkçü Düşünce Derneği ADD Karamürsel Şubesi tarafından “ Yeniden Atatürk Cumhuriyeti” adlı söyleşi programı düzenleniyor.

Karamürsel ADD söyleşileri başladı

Toplumun birinden ayrışmaya başladığı son zamanlarda; ADD Karamürsel Şubesi Türkiye Cumhuriyeti devletinin kurucularına ve ilkelerine bağlı herkesi kucaklayan

Siz hala Kocaeli, Kitap Fuarı’na gitmediniz mi?

Kocaeli Kitap Fuarı 11. senesinde daha ilk günden Türkiye’nin en fazla ziyaret edilen kitap fuarı olduğunu kanıtladı.

BU KADARINADA PES DOĞRUSU

Vatandaş eziyet çekmiş, esnafın ekmeğine kan doğranmış kimin umurunda! Şikayeti olan varsa gitsin belediye başkanına söylesin!

Fatma Kaplan Hürriyet, net konuştu. Programları iptal edin...

CHP’li Hürriyet; Atatürk’e hakaretler yağdıran Mustafa Armağan ve Yavuz Bahadıroğlu’nu kitap fuarı ve söyleşiye davet eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Darıca Belediyesi’ne seslendi.

Karamürsel'de 'Doğal ve Kültürel Miras' Fotoğraf Sergisi, sunum ve söyleşi gerçekleştirildi

Karamürsel’de ‘Doğal ve Kültürel Miras’ Fotoğraf Sergisi, sunum ve söyleşi gerçekleştirildi Karamürsel Çevre Kültür Derneğinin (KARÇEV) ve Kocaeli Üniversitesi’nin (KOÜ) katkılarıyla hazırlanan, Doğal ve Kültürel Mirası Koruma bilincinin oluşturulmasını konulu fotoğraf sergisi, sunum ve söyleşi Karamürsel Ereğli’de yapıldı.

Süleyman Özışık tarafından Yeni Türkiye Söyleşileri

Yeni Türkiye Söyleşileri kapsamında Gazeteci Yazar Süleyman Özışık tarafından 17-25 Aralık Operasyonları ve Çözüm süreci konulu konferans verilecek. 19 Mart 2015 Perşembe günü Saat 20.15’de Karamürsel Belediye Kültür Merkezinde gerçekleştirilecek olan programa tüm Karamürsel halkını davet eden Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım yapmış olduğu açıklamada “Düzenlemekte olduğumuz tüm etkinliklere başta gençlerimiz olmak üzere tüm ilçe halkımızı davet ediyorum” dedi.