Taban Haberleri

Taban Haberleri

Genç asker, beylik tabancası ile canına kıydı!

Altınova da görev yapan ve Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Uzman Çavuş Yusuf Yetkin evinde henüz bilinmeyen bir neden ile canına kıydı.

Facebook Üzerinden Tabanca Satışı Endişesi!

Günümüzde silah edinmek, internetin sunduğu kolaylıklarla oldukça basitleşmiş durumda. Kocaeli genelinde yapılan asayiş uygulamalarında sıkça ruhsatsız silahların ele geçirilmesi, bu endişeyi artırıyor.

Mustafa Gülbaş ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasıyla yargılanacak

Karamürsel’de taksi şoförü Murat Karaca’yı tabanca ile başına ateş ederek öldüren Mustafa Gülbaş’ın (43) ‘Kasten öldürme’ suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası ile yargılanacağı, şartlı tahliye koşullarını da bozması nedeniyle ayrıca ceza alacağı belirtildi.

Silah ve sigara kaçakçılığı 2 şüpheli gözaltına alındı

Altınova ilçesinde yapılan operasyonda, silah ve sigara kaçakçılığı yaptığı öne sürülen 2 şüpheli gözaltına alındı. İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Tavşanlı beldesindeki şüphelilerin adreslerine düzenledikleri operasyonda 3 ruhsatsız tabanca, 2 bin 300 makaron ve bir miktar esrar ele geçirdi.

Cinnet geçiren emekli devlet memuru eşini ve kendini vurdu

Emekli astsubay Mevlüt Taşkın, bilinmeyen nedenle eşi Nimet Taşkın ile tartışmaya başladı. Tartışma sırasında tabancasını alan Mevlüt Taşkın, eşini vurduktan sonra silahı kendi başına dayayıp, ateşledi.

Met, silah, mermi, esrar ve hassas terazi yakalandı

Karamürsel ilçesinde ikamet eden bir şüphelinin evine operasyon düzenledi. Yapılan aramada, 500 gram esrar, 10 gram met amfetamin, 2 ruhsatsız tabanca, 87 tabanca fişeği, hassas terazi, 5 uyuşturucu kullanma aparatı ve 2 sikke ele geçirildi.

Karamürsel'de işlenen cinayete müebbet hapis

Karamürsel'de arazi anlaşmazlığı nedeniyle husumetli olduğu komşusu Hasan Aksüt'ü (60) mahalle meydanında tabancayla başından vurarak öldüren Osman Akbaş (75) müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

Komşusunu öldürüp kaçan Osman Akbaş yakalandı

Karamürsel İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Kızderbent Mahallesi'nde dün aralarında husumet olduğu öğrenilen Hasan Aksüt'ü (60) kahvehanede çıkan kavgada tabancayla öldürdükten sonra

Hasan Aksüt bu gün defnedilecek

Karamürsel'in Kızderbent mahallesinde dün akşam yaşanan korkunç olayda tabanca ile vurularak öldürülen ilçe milli eğitim müdürlüğünde uzun yıllar görev yaptıktan sonra emekli olan Hasan Aksüt ikinde namazına müteakip, Kızderbent mahallesinde defnedilecek.

Sokak ortasında avukat vuran kişiler vakalandı

Olay, 7 Eylül’de Kocaeli’nin Karamürsel ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ihaleye gitmek için evinden ayrılan avukat Niyazi Hepgüler (72), 2 kişi tarafindan vurulmuştu

AVUKATIN VURULMA ANI KAMERALARA BÖYLE TAKILDI

Avukatın vurulma anı kameralara böyle takıldı. Karamürsel'de sabah saat 09:20 sularında meydana gelen olayda, İstanbul Barosuna kayıtlı avut Niyazi G (70) kimliği belirsiz kişiler tarafından ayaklarına isabet eden iki mermi ile yaralandı.   Kayacık mahallesi İznikyolu girişinde meydana gelen olayda, avukat Niyazi G(70) henüz bilinmeyen bir neden ile

KARAMÜRSEL'DE SOKAK ORTASINDA AVUKAT VURDULAR!

Karamürsel'de sabah saat 09:20 sularında meydana gelen olayda, İstanbul Barosuna kayıtlı avut Niyazi G (70) kimliği belirsiz kişiler tarafından ayaklarına isabet eden iki mermi ile yaralandı. Kayacık mahallesi İznikyolu girişinde meydana gelen olayda, avukat Niyazi G(70) henüz bilinmeyen bir neden ile yanına beyaz bir motosiklet ile yaklaşan ve kafalarında kask olan iki kişi tarafindan açılan ateş sonrası

Değirmendere'de kanlı hesaplaşma!

Değirmendere'de Umut S., tartıştığı Murat E.’yi tabancayla bacağından vurup kaçtı.

Karamürsel'de korkunç olay! Küçük çocuk kendini silahla vurdu!

Karamürsel'de iftar saatine yakın, Karapınar Mahallesi'nde oturan 14 yaşındaki A.D, babasına ait kuru sıkı tabancayla oynarken kazara tetiğe basması sonucu silah ateş aldı.

Karamürsel Jandarma yine iş başında!

Karamürsel İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, ruhsatsız tabanca ve bir miktar metamfetamin ve payp ele geçirdi.

Karamürsel'de silah kaçakçılarına operasyonu

Karamürsel,İzmit,Gölcük,Başiskele, Sakarya ve Bursa’da, silah kaçakçılarına yönelik operasyonda 46 adet ruhsatsız tabanca, 6 adet kurusıkı tabanca, 16 adet tüfek, bin 63 adet mermi, 53 adet şarjör ele geçirilirken, 24 şüpheli gözaltına alındı.

Hakim karşısına çıkan iki kişiden 1 tutuklandı

Karamürsel ilçesinde tartıştığı Burak Şahin İren'i (33) tabancayla vurarak öldüren Yıldıray A. (36) ile ona yardım ettiği öne sürülen Serhat B. (30), isimli 2 kişi tutuklandı.

HALIDERE'DE İŞ ADAMINI KİM ÖLDÜRDÜ?

Halıdere Yeni Mahallede meydana gelen olayda birlikte alkol aldığı iddia edilen arkadaşı tarafından lüks villada sırtından tabanca ile vurulan kişi olay yerinde yaşamını kaybetti

Hastanede beylik tabancasıyla intihar etti

Rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırılan polis memuru henüz belirlenemeyen bir sebeple beylik tabancasıyla intihar etti.

Antalya Emniyet Müd. Yrd. İntihar Etti

Antalya İl Emniyet Müdür Yardımcısı Ali Karaaslan, otomobilinin içinde beylik tabancasıyla yaşamına son verdi.

Ara sokakta kendisine laf atan kişiyi silahla kovaladı

Genç kız, kendisine laf attığı iddia edilen şahsı elinde tabancayla kovaladı.

ÖSYM YKS TYT soruları - AYT sorularını ÖSYM açıkladı

2018 YKS TYT - AYT soruları cevapları ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Mahmut Özer’in dediği gibi akşam saatlerinde açıklandı

Abi kardeş kavgası kanlı bitti !

Gölcük'de, Ali Eroğlu tartıştığı ağabeyi Alparslan Eroğlu'nu yanında getirdiği tabancayla ateş ederek bacaklarından vurdu.

Kocaeli'de dehşet Ayrıldığı eşinin baba evini bastı: 1 ölü, 2 yaralı

Burhan Soluçiçek tabancasıyla 8 el ateş ederek eski kayınpederi İsmail Ulutaş'ı öldürürken, kayınvalidesi ve ayrıldığı eşini yaraladı.

Astsubay Uğur Bozkurt evinde intihar etti!

Değirmendere Cumhuriyet Mahallesi'nde meydana gelen olayda Gölcük Dolanma Komutanlığı’da görevli Astsubay Uğur Bozkurt beylik tabancası ile kafasına ateş ederek intihar etti.

Kadın sokak ortasında adamı vurdu!

Kocaeli'de S.C. isimli kadın, kendisini rahatsız ettiğini ileri sürdüğü T.Ö.'ye (53) sokak ortasında tabancayla ateş etti. Göğsünden ve sırtından vurulup yaralanan T.Ö., hastanede tedaviye alındı.

Herkesin göz önünde kendini vurmuştu! Kurtarılamadı.

Darıca’da, kahve işleten Şevket Şevke (56), dün gece müşterilerinin gözü önünde başına dayadığı tabancayı ateşledi. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Şevke, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Silivri Emniyet Müdürü Ölü Olarak Bulundu

Silivri Emniyet Müdürü Hakan Çalışkan makamında başından tabancayla vurulmuş halde bulundu.

Kızını öldürdükten sonra intihar etti

İZMİT'te, 41 yaşındaki Erdal Güllü, kızı 17 yaşındaki Rana Güllü'yü tabanca ile ateş ederek öldürdükten sonra başına

Saffet Sancaklı'nın eşi yaşamını kaybetti

İstanbul’da, tabancayla intihar girişiminde bulunduğu öne sürülen Hülya Sancaklı,kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.