Taht Kurdu Haberleri

Taht Kurdu Haberleri

Seddar Yavuz yine gönüllere taht kurdu

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz neden halkın kendisini bu kadar çok sevildiğini bir daha herkese gösterdi. Karamürsel Kocaeli'nin en küçük ilçesidir demedi ve karış, karış her yeri gezerek vatandaşın dertleri ile göstermek içinde değil gerçekten ilgilendiğini bir kere daha herkese gösterdi.

Yavuz çifti, Karamürsel halkının gönlüne taht kurdu

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz, hanım efendi her fırsat bulduğunda, Karamürsel genelinde vatandaşları ziyaret ediyor ve ilçe sokaklarında dolaşarak vatandaşları dinlemeleri ve dertleri ile dertlenmesi ilçe halkının büyük takdirini topluyor.

Karamürselli Merih Demiral'a Kızılay'dan teşekkür

İlimizin yetiştirdiği yetenekli futbolculardan Merih Demiral bir kez daha gönüllere taht kurdu.

Fikri Işık, gönüllere taht kurdu

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Hakkari’de şehit olan Üsteğmen Serkan Çakal’ın oğlu Metehan’ın sünneti için makam aracını tahsis etti. Küçük Metehan

LÜTFÜ TÜRKKAN KARAMÜRSEL'İN GÜREŞÇİLERİNE SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYOR

Lütfü Türkkan Karamürsel'in güreşçilerine sahip çıkmaya devam ediyor. Kırkpınar'ın kıdemli Başpehlivanlarından ve Karamürsel'in tanınmış ,sevilen simalarından Cino Mehmet'in hem çırağı hem de oğlu olan Yiğit Yılmaz da bundan böyle er meydanında TÜRKKAN A.Ş.'nin pehlivanı olarak güreşecek. Bu notla sosyal paylaşım sitesinde paylaşımda bulunan Türkkan bu buluşmaya vesile Karamürsel'in iş adamların büyük bir kesim tarafından tanınan Barış Sönmezer'ede teşekkür etti. YİNE GÖNÜLLERE TAHT KURDU Sürekli olarak ilçemizde özellikle güreş ve güreşçilere karşı olan sağ duyusu ile gönüllerde taht kuran Türkkan karamürsel ve güreşçiler için elinden geleni yapmaya çalıştığını ve devam edeceğini bu ata sporunun ilerlemesi için maddi manevi tüm gücü ile her zaman yanlarında olacağını bildirdi.