Telefonla Haberleri

Telefonla Haberleri

Büyük dolandırıcı Karamürsel'de paketlendi

Kocaeli'de telefonla kendisini polis olarak tanıtan ve dolandırıcılık yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan şüpheli tutuklandı.

Cinayet davasında yeni gelişme! Telefonlar incelenecek! 

Burak Şahin İren cinayetinde telefon incelenecek. Geçtiğimiz yıl Ekim ayında Karamürsel’de işlenen Burak Şahin İren cinayetinin bugün görülen duruşmasında

Gencecik yaşta kalbine ateş etti!

Karamürsel’de 20 yaşındaki delikanlı kız arkadaşı ile aracında telefonla konuşurken silah ile kalbine ateş etti.

Kılıçdaroğlu'ndan Ahmet Çalık'a 'geçmiş olsun' telefonu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Covid-19'a yakalanan Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Ahmet Çalık’ı telefonla arayarak geçmiş olsun diledi.

Karamürsel git gide kızarıyor!

Karamürsel’de yaşayan vatandaşların birçoğu telefonlarına indirdikleri “HAYAT EVE SIĞAR” uygulamasına baktıkça korktuklarını dile getirdiler. Lütfen gündeme getirin.

Kocaeli genelinde evden çıkamayan 65 yaş üstü vatandaşları dolandırdılar

Kocaeli’de, koronavirüs önlemleri kapsamında evden çıkmaları yasak olan 65 yaş ve üzerindeki kişileri arayıp kendilerini polis ve savcı olarak tanıtarak dolandıran 3 kişi yakalandı.

Vatandaşları telefonla dolandıran kişiler tekrar aramızda

Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde bilgilerine ulaştıkları kişinin banka hesabını ele geçirerek 115 bin lirasını aldığı iddia edilen 2 şüpheli serbest bırakıldı.

TAKOZ Telefonlarınızı Atmayın !

Artık eski diye yanından dahi geçmediğimiz, 'takoz' olarak adlandırdığımı cep telefonları artık kıymete biniyor. Bu telefonların içerisinde yer alan bir parçadan üretilen şey akıl alır gibi değil.

Karamürselli berberlerden önemli açıklama

Karamürsel'de faaliyet gösteren berberlerden yapılan açıklamaya göre.

Telefonlar 14 saattir kesik

Karamürsel Kayacık Mahallesi 214. Cadde üzerinde yaşayan vatandaşlar çok dertli.

İnternet neden kesildi? Cep Telefonları İnternetsiz Kaldı

Cep telefonlarında internet bağlantıları bu akşam saatlerinde kesildi. Turkcell kullanıcılarını etkileyen kesinti nedeniyle sosyal medyada yorum yağdı.

Türkiye'de saatler ileri alındı mı? (Şu anda saat kaç?)

'Şu an saat kaç?' Bugün herkes bu sorunun yanıtını merak etti. Avrupa'da saatlerin 1 saat ileri alınması Türkiye'de karışıklık yarattı. Bazı telefonların otomatik olarak saati ileri alması

Kocaeli Emniyeti Karamürselli vatandaşları tekrar uyardı

Kocaeli Polisi, son zamanlarda özellikle Karamürsel ilçesinde bazı kişilerin telefonla vatandaşları dolandırma girişimlerinde bulunduğunu belirtti, herkesin dikkatli olması gerektiğini açıkladı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesinden Vatandaşa Önemli Uyarı

Kocaeli genelinde bazı şahısların, vatandaşların cep telefonlarına mesaj atarak, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin ev hanımlarına aylık 300 TL maaş ödemesinde

Whatsapp kullananlar dikkat! Bu telefonlarda Whatsapp artık yok!

Whatsapp aldığı kararla artık eski sürüm telefonlarda olmayacak. Zamanında gözde olan sonrada ise gözden düşen telefonlarda artık Whatsapp kullanılmayack.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığından çok önemli uyarı

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığınca, bazı kimselerin, cep telefonlarına "Devlet destekli hibe kredisi başvuruları başlamıştır.

Basın Açıklaması

Son zamanlarda ilimizde faaliyet gösteren çeşitli kurum ve kuruluşlar  ile hayırseverlerin telefonla aranarak; Vali Yardımcımız Ekrem ERDOĞAN’ ın ve

Bu haberi mutlaka paylaşın

Bu günlerde sosyal medyada ve cep telefonlarlar aracılığıyla insanlara bir mesaj gönderiliyor. Gönderilen bu mesaj ise sosyal medya kullanıcıları

Namaz vakitlerine dikkat!

Türkiye'nin bu yıl kış saati uygulamasına geçmeyecek olması ve akıllı telefonlarınızdaki otomatik saat uygulamasıyla güne 1 saat erken başlayabilirsiniz.

Kocaeli ve ilçelerinde telefon dolandırıcılarından yeni yöntem

Kocaeli'de, kendilerini polis ve savcı olarak tanıtarak telefonla aradıkları kişileri, hesaplarının FETÖ/PDY terör örgütünün eline geçtiğini söyleyerek

Telefon siparişiyle müşterisine özel ayakkabı

Karamürselli 70 yaşındaki ayakkabı imalatçısı Hüseyin Bölgen, 20 yıldır ayak şablonu ve kalıplarını sakladığı müşterilerinden telefonla sipariş alabiliyor.

Hasan Olgun'a Dostları Sürpriz doğum günü düzenledi

Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Hasan Olgun'a yakınları Yelken Marine Cafe & Bistro isimli mekanda sürpriz bir doğum günü düzenledi.Bu güzel sürprize çok mutlu olan Olgun sosyal medyadaki hesabındaki şu notla sevenlerine teşekkür etti. Bügün dogum günüm için bana sosyal medyadan gerek telefonla gerekse bu akşamki pasta süprizini hazırlıyan yelken cafe ufuk demir arkadaşima fuat erol kardeşime ve içinde oldugum Ak parti aileme başta başkanım Recep demirel olmak üzere abilerime kardeslerime belediyemiz kültür müd mesut çetinkaya başta olmak üzere katılan arkadşlarımıza gençlik kol erdem karakoyun ve tahir nişanci kardeşlerime ve selcuk tayfur kardeşime velhasıl bana deger veren herkes benim degerlimdir Sagolsunlar varolsunlar hepsine teşekkur ediyorum. Bizlerde Karamürsel.tv ailesi olarak Hasan Olgun'a yeni yaşında sağlık ve huzur dolu bir ömür diliyoruz.

Yerde gezen telefon tellerine çözüm bulan Pazarköy halkı 1,5 aydır kesik olan telefon hatlarına çözüm bekliyor

Yerde gezen telefon tellerine çözüm bulan Pazarköy halkı 1,5 aydır kesik olan telefon hatlarına çözüm bekliyor Telefon tellerinin yerlerde zarar görmemesi için çözüm bulan Karamürsel-Pazarköy mahalle halkı, kesik olan hatları için 1,5 aydır çözüm arasalar da Telekom tarafından çözüme kavuşturulmadı. Karamürsel Pazarköy Mahallesinde İstinat Duvarı yapımı sırasında yıkılan telefon tellerini yerlerden kurtarmak için mahalle muhtarı ve sakinleri ağaç dalları ve tahtalarla kaldırarak çözüm bulsalar da kesik olan telefon hattı nedeniyle, Pazarköy’de yaklaşık 1,5 aydan buyana ne internet var nede telefon. Karamürsel-Pazarköy mahallesinde istinat duvarı yapımında sökülmek zorunda olan Türk Telekom’a ait telefon direkleri nedeniyle telefon kabloların yerlerde dolaşması ve tellere zarar gelmemesi için çözüm bulduklarını dile getiren Pazarköy Muhtarı Aydın Aygün şöyle konuştu, ‘defalarca Türk Telekom Müdürlüğüne müracaat ettik, hiç kimse gelmedi bizde tellere zarar gelmesin diyerek kendimiz ağaç dallarına ve tahtalarla yerlerden kurtarmamıza karşılık 1,5 aydır telefon bu durumdan kurtulması ve de çalışmayan telefonlarımız konusunda hiçbir girişimde bulunulmaması nedeniyle mağdur durumdayız. Ev telefonlarımızı ve internetlerimizi kullanamıyoruz, cep telefonlarının da bazı yerlerde kör noktada kalması nedeniyle kullanamadıklarını dile getiren Aygün, bu konunun bir an önce giderilmesini isterken, bu sorunu acil çözüme kavuşturmalarını yetkililerden istiyorum dedi

Saatler geri alındı mı ? Saat şu an kaç ?

Akıllı telefonların otomatik ayarı kafalatı katıştırdı... Kış saati uygulamasına bugün saat 04.00 itibariyle geçilmesiyle birlikte dünya genelinde birçok ülke bugün saatlerini 1 saat geri aldı. Türkiye ise kış saati uygulamasına, 1 Kasım Milletvekili Genel Seçimi nedeniyle iki hafta ertelemeli olarak 8 Kasım’da geçecek. Türkiye'deki bu ertelemenin farkında olmayan ve 'otomatik ayarla' özelliğinin kapatılmadığı akıllı telefon ve masaüstü bilgisayarlar ise kendisini otomatik olarak bir saat geri aldı.Yanılmamak için cihazların ayarlanması gerekiyor.

Dünya saatleri geri alıyor, Türkiye saatleri durduracak

Dünya saatleri geri alıyor, Türkiye saatleri durduracak Dünya genelinde birçok ülke 25 Ekim tarihinde saatlerini 1 saat geri alıyor. Ancak Türkiye bu seneye özel olmak üzere bu tarihi 8 Kasım'a erteledi. Peki kullandığımız cihazlarımız bunun farkında mı? Yarın sorun yaşamamak için bilgisayarınızda ve telefonlarınızda bu ayarları yapmayı unutmayın.

KARAMÜRSEL'İN SEVİLEN RADYOCUSU ASKERE GİDİYOR

KARAMÜRSEL'İN SEVİLEN RADYOCUSU ASKERE GİDİYOR Karamürsel'de 2007 yılında radyo camiasına merhaba diyen, ardından Kocaeli ve Düzce’de çeşitli radyolarda görev yapan Recep ÖZGÜNEŞ, vatani görevi dolayısıyla Final programı yaparak dinleyenlerine veda etti. Program boyunca sosyal medya ve telefonlarla dinleyenler ÖZGÜNEŞ’e ulaşarak hayırlı teskereler dilediler. Son olarak Karamürsel’in ilk ve tek radyosu olan Radyo Karamürsel’de Yayın Müdürü, Program Yapımcısı ve Sunucusu olarak görev yapan ÖZGÜNEŞ, vatani görevini , kısa dönem Piyade Er olarak önce Samsun Merkez’de, ardından Hatay İskenderun’da yapacak. Bizlerde Karamürsel.tv Ailesi olarak başarılı radyocu muza hayırlı teskereler dileriz.

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Gebze Mitingi iptal edildi

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Gebze Mitingi iptal edildi. Kocaeli AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan'ın Darıca Karslılar Derneği'ne yapmış olduğu ziyaret esnasında SKM Başkanlığı'ndan gelen telefonla mitingin aynı saat ve aynı yer de olmak üzere 18 Ekim Pazar Günü'ne ertelendiği bilgisi geldi..

Karamürsel'de dolandırıcılıkta son yöntem

Vatandaşları dolandırmak için her yöntemi deneyen dolandırıcılar yöntemlerine bir yenisini daha ekledi. Kendilerine polis ve savcı süsü veren dolandırıcılar telefonla ulaştıkları vatandaşlara büyük bir kuyumcu soygunu gerçekleştiğini ve ellerindeki ziynet eşyalarının karşılaştırılmak üzere polis merkezine alınması gerektiğini söyleyerek dolandırıcılık yapıyor.

Karamürsel'li Kerem Erbakış Dün Gece Ölü Bulundu

Karamürsel hamam sokakta ikamet eden ve Karamürsel'in sevilen simalarından olan Kerem Erbakış dün gece geç saatlerde Kavak kum limanında ölü olarak bulundu. Olay dün gece geç saatlerde jandarmaya gelen bir telefonla ortaya çıktı.Kavak mevkinde kum çekilen limanın kenarında yerde yatmakta olan şahsı gören görgü tanıkları hemen güvenlik güçlerine bilgi verdiklerini fakat yerde yatan kişinin nefes almadığını ölmüş ola bileceğini bildirdiler. Olay yerine gelen Yalova 112 Sağlık ekipleri Kerem Erbakış ( 27 ) olay yerinden alarak Yalova devlet hastanesine kaldırdılar. Evin tek çocuğu olan Kerem Erbakış Karamürsel hamam sokakta oturmakta idi.

İş arayanlar bu haberi mutlaka okuyun.

İş arayanlar bu haberi mutlaka okuyun. Bu yılın ilk yarısında 510 bin kişiyi işe yerleştiren Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) bir ilke daha imza attı. İş arayan gençler akıllı telefonlardan kendilerine en yakın iş ilanını tıklayıp bütün ayrıntıları öğrenip, kendilerine uygun olanı seçebiliyor. Böylece bu yılın ilk 6 ayında gelen 750 bin açık iş talebinin doldurulması da mümkün olacak. İş arayan ve işverene İŞKUR tarafından sağlanan tüm hizmetlere internet üzerinden erişilebiliyor.