Toplama Haberleri

Toplama Haberleri

Okul müdürlerine çağrıda bulundu!

Değerli okul yöneticileri; Okullarda hangi amaçla olursa olsun bağış istemekten, para toplamaktan artık vazgeçin. Son zamanlarda devlet okullarında bazı idareciler ramazan ayını ve deprem felaketini kullanarak öğrencilerden sınıf öğretmenleri aracılığı ile yardım paraları toplamaktadırlar.

Cumhurbaşkanı adaylarının imza süreci başladı! Nerede imza atacağım ?

Cumhurbaşkanı adaylarının imza süreci başladı Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) başvurularını kabul ettiği 11 cumhurbaşkanı adayı için, imza toplama süreci bugün başladı. Anadolu Adliyesi'nde bulunan ilçe seçim kuruluna gelenler, desteklediği adaylar için imza verdi.

YAŞLI KADIN İNCİR TOPLAMAYA ÇIKTI KAYBOLDU

Karamürsel’de A.B (63) isimli yaşlı kadın iddialara göre 2 gün önce evden incir toplamaya diye çıktığı ve kendisinden 2 gündür haber alınamadığı bildirildi.

Özen: Hiçbir personel bavulunu toplamayacak

Saadet Partisi İzmit Belediye Başkan adayı Ahmet Özen, işimden olurum endişesiyle belediye başkanı değişikliğinden korkan belediye personeline seslendi. “Bizim için siyasi düşüncenin bir önemi yok.”

İYİ Parti’nin Üsküdar’da bulunan standına saldırı

Üsküdar meydanda standını toplamaya hazırlanan 3'ü kadın toplam 5 İYİ Partili saldırıya uğradı.

Komşuda katliam gibi kaza 7 ölü çok sayıda yaralı

Edinilen bilgiye göre, Hendek ilçesi Çamlıca mevkiinde, Mardin'den Sakarya'ya fındık toplamak için gelen işçileri taşıyan ve işçileri fındık bahçesine götürmekte olan traktör

Son dakika: Bakanlık Kocaelideki o Marka dahil 64 ürüne toplatma kararı verdi! İşte Ürünler

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı evde bulunan tehlikeleri maddeleri toplatma kararı aldı. Ocaklar, mangallar, fırınlar, şarj cihazları ve gece lambalarının da içinde yer aldığı 64 farklı ürün, evlerde tehlikeli bulundu. Söz konusu ürünlere sahip olan vatandaşlardan üreticilerine başvurmaları istendi.

FETÖ'nün 'mahrem imamı' örgütün gerçek yüzünü anlattı ŞAŞIRTICI AÇIKLAMALAR

FETÖ'nün emniyetteki mahrem yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında itirafçı olan Hamdullah K, örgüte ilişkin önemli bilgiler verdi.

İçişleri Bakanlığı'ndan Valilere Önemli Uyarı

İçişleri Bakanlığı, Kaçakçılık İstihbarat Harekat ve Bilgi Toplama Dairesi Başkanlığı'ndan 81 il Valiliğine gönderilen yazıda, son zamanlarda ülkede yaşanan terör olayları ile birlikte

Büyükşehir’den önemli duyuru!

Büyükşehir, vatandaşları yardım adı altında para toplamak için arayanlara karşı bir kez daha uyardı

3 Kitap Getir Pizzayı Götür

Karamürsel Halk Kütüphanesinin düzenlemiş olduğu kitap toplama kampanyası gün geçtikçe daha da büyüyerek ilçemizde herkesimin dikkatini çekmeye devam ediyor.

Karamürsel’de ‘Kitap Toplama Kampanyası’ Başlatıldı

Karamürsel İlçe Halk Kütüphanesince ilçe genelinde “Kitap Toplama Kampanyası” başlatıldı. Kampanyayı genişletmek ve geliştirmek için hazırlanan pankartlar ilçenin çeşitli noktaları koyularak Karamürsel Halkı’nın desteği bekleniyor.

Kitap Toplama Kampanyası

Karamürsel İlçe Halk Kütüphanesi tarafından ilçede kitap toplama kampanyası başlatıldı.

Karamürsel'de ceviz toplarken ağaçtan düştü öldü

Karamürsel'de ceviz toplarken ağaçtan düştü öldü Karamürsel'de ceviz toplamak için ağaca çıkan Salih Akkanat (68), dengesini kaybetmesi üzerine yere düştü. Düşmesi sonucu ağır yaralanan Akkanat tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olay, Karamürsel İhsaniye Mahallesi’nde sabah saat 09.00 sıralarında meydana geldi. Evinden kendisine ait bahçesine giden evli ve üç çocuk babası Salih Akkanat, ceviz toplamak için çıktığı ağaçtan dengesini kaybetmesi üzerine yere düştü. Sırt üstü düşmesi sonucu ağır yaralanan Akkanat, Karamürsel Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine getirilen Akkanat, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Salih Akkanat’ın cenazesi Karamürsel İhsaniye mahallesindeki camide öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından İhsaniye mezarlığında toprağa verildi.

İsa Akgün, Ceviz Ağacından Düştü

İsa Akgün, Ceviz Ağacından Düştü Karamürsel’de geniş bir kesim tarafından tanınan İpek kağıt emeklisi Akgün Emlak’ın sahibi İsa Akgün (57) ceviz toplamak için çıktığı ağaçtan dengesi kaybederek düştü. İsa Akgün Gölcük Aile Konak Hastanesinde yapılan muayene ve tedavinin ardından evinde istirahat etmek üzere taburcu edildi.

İlçemizde Türkiye Muharip Gaziler Derneği açıldı

İlçemizde Türkiye Muharip Gaziler Derneği Karamürsel Temsilciliği’nin açılışı gerçekleştirildi. Cumhuriyet caddesi Yücel İş merkezinde faaliyet göstermeye başlayan Derneğin açılışını Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Sadık Eroğlu, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Gazi ve Şehit yakınları gerçekleştirdi. Türkiye Muharip Gaziler Derneği Karamürsel Temsilcisi Yaşar Göközkut açılışa katılan davetlilere teşekkür ederek,“Amacımız şehit ve gazi ailelerini bir arada toplamak, dayanışma ve yardımlaşmamıza sağlamaktır. Derneğimizin açılmasında büyük emekleri olan Başta Karamürsel Kamakamı Ahmet Narinoğlu ve İsmail Yıldırım’a çok teşekkür ediyorum” dedi.

Kocaeli Valiliğinden Önemli Uyarı

İlimizde son zamanlarda faaliyet gösteren çeşitli kurum ve kuruluşlar ile hayırseverlerin telefonla aranarak; Valiliğimiz, İl Valimiz, Vali Yardımcılarımız ile müdürlerimizin adı ve ünvanları kullanılarak, haksız çıkar ve menfaat sağlamak amacıyla çeşitli gerekçelerle yardım talep edildiği yönünde bilgiler alınmaktadır. Valiliğimiz adına kurum, kuruluşlara ve hayırseverlere intikal eden herhangi bir talebinin, yardım toplama şekil ve esasları 2860 sayılı kanunda belirtilmiş olup; bu faaliyetlerin mevzuat hükümleri dışında değerlendirilmesi mümkün değildir. Valiliğimizin veya Valiliğimiz yetkililerinin adı ve unvanları kullanılarak, kurum, kuruluşlara ve hayırseverlere yapılan bu tür taleplerin yerine getirilmemesi,