Tse Haberleri

Tse Haberleri

İsmail Yıldırım boşta kalmadı! İşte yeni görevi!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, yeni dönemin ilk atamalarını gerçekleştirdi. Büyükakın, İsmail Yıldırım’ı siyasi danışman olarak atarken başkanvekili olarak görev yapan Mustafa Soydabaş’ı ise kentsel dönüşümden sorumlu danışman olarak görevlendirdi.

Celal Şengör, önemli açıklamalarda bulundu!

Olası deprem sadece İstanbul'u değil bölgede ciddi yıkıma yol açabilecek kadar güçlü olabilir.

Onay Sanat Atölyesi Kapılarını Açtı

Karamürsel'de Onay Sanat Atölyesi Kapılarını Açtı: Yerel Sanata Yeni Bir Nefes

Salgın git gide artarak büyüyor

Bu kış hemen hemen herkes aynı dertten muzdarip: Soğuk algınlığı ya da grip geçse de ne kuru öksürük ne burun akıntısı gitmek biliyor, gitse de 1-2 hafta sonra geri dönüyor.

Karamürsel-İzmit hattında yazlık saat uygulamasına geçildi    

Karamürsel Küçük Otobüsçüler Kooperatifi yönetim kurulu toplantısında alınan karara göre Karamürsel ve İzmit’ten kalkış saatlerinde düzenlemeye gidildi. Kooperatif, çarşamba gününden itibaren yazlık saat uygulamasına geçildiğini duyurdu.

ÇİFTLİKTE HEM BAYRAM, HEM ŞAMPİYONLUK HEYECANI

Karamürsel'in ünlü iş insanı ve Beşiktaş Kulübü eski asbaşkanı Av. Levent Erdoğan pandemi dönemini eşi Cansın Hanım ile birlikte Karamürsel’de sahibi olduğu Satiye Hanım Çiftliği’nde geçiriyor.

Yasaklı günlerde Karamürsel-İzmit seferleri saatleri belli oldu

Karamürsel İzmit Kooperatifi tarafından yapılan açıklamada otobüs seferlerimiz.

Karamürsel'de yaşanan aile dramını Esra Erol gündeme getirdi

Esra Erol'da programında bir kaçış hikayesi daha ele alındı. Asuman Şen gece yarısı eşi Murat Şen ile evliyken evden kaçıp Sedat Sezer'in yanına gitti.

Hastane kadrosu güçlenmeye devam ediyor

Karamürsel Devlet Hastanesi doktor kadrosu gün geçtikçe güçlenerek büyümeye devam ediyor.

Karamürsel’in büyük bölümünde elektrikler kesilecek

SEDAŞ tarafından açıklandı. Buna göre Karamürsel’de 9 Aralık tarihinde Kayacık Mahallesi genelinde sekiz saat elektrik kesintisi uygulanacağı duyuruldu.

MÜJDE ! Alanın ve Satanın 10 bin TL parası cepte kalacak

Kentsel dönüşüm projeleri inşa eden ve projelerden ev alanlar için önemli bir düzenleme yürürlüğe girdi.

KARAMÜRSEL'DE CAR WASH AÇILDI

Karamürsel Belediyesi Kent Meydanı Kapalı Otoparkı içerisinde hizmete giren Car Wash bu gün açıldı.

Çarşının göbeğinde 20 gündür elektrik yok!

Karamürsel 4 Temmuz mahallesi 1119 Sokakta yaşayan mahalle sakinleri 20 gündür sokaklarında eletrik olmadığını ve çok mağdur olduklarını dile getirerek sedaş yetkililerine seslendiler.

KEPÇE YANLIŞLIKLA BAŞKA EVLERİ YIKTI!

4 Temmuz Mahallesi, Fatih Sultan Mehmet Bulvarı üzerinde özel bir inşaat firmasına ait iş makinesi kentsel dönüşüm kapsamında 3 katlı bir binanın yıkımını gerçekleştirdiği sırada

Aracı Olanlar DİKKAT!!!

Araç sahiplerinin başı sigorta şirketleriyle dertte. Kendi anlaşmalı tamircilerine araçları yollayıp ucuza getiriyorlar ama bu sefer de yan sanayi ürün kullanılıyor

KYMD: Kentsel Dönüşüm ve Yeni İmar Planı Çalıştayı

Kocaeli Yapı Müteahhitleri Derneği tarafından KOTO 2 No’lu Eğitim Salonu’nda Kentsel Dönüşüm ve Yeni İmar Planı hakkında bir çalıştay tertip edildi.

Karamürsel'de Çocuğu denizde kaybolan baba dua istedi

'En azından oğlumun bir mezarı olsun mezarı başında dua edelim' 5 Ağustos 2010’da Karamürsel Altınkemer Plajından 3 arkadaşıyla birlikte kanoyla denize açılan ve oluşan fırtınadan dolayı dalgalar arasında kalıp kaybolan bir daha haber alınmayan Mert Kütük’ün kayboluşunun üzerinden 5 yıl geçti hala bulunamadı. Baba Kemal Kütük şimdi oğlum sağ olsaydı 23 yaşında ve Kocaeli Üniversitesi Gazanfer Bilge Meslek Yüksek Okulu Muhasebe Bölümü mezun olmuş olacaktı diyerek hiç olmazsa oğlumuzun bir mezarı olsa da onu ziyaret etsek oda yok lütfen yetkililerden oğlumun bulunması için gerekli ilgiyi göstermesini istiyorum dedi.

Karamürsel Belediyesi Çiftlik mi oldu ?

Karamürsel Belediyesi Çiftlik mi oldu? Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ın Umre ziyaretini fırsat bilen kişi makam aracıyla görevli mi dolaştı. Yoksa izinsiz mi? İsmail Yıldırım’ın umre ziyaretinde olduğu günlerin akşamları makam aracını kullanan kişi kim? Vatandaşın iddiaları bunlar inşallah bu iddialar ciddi değildir. Nerden çıktı diyeceksiniz…. Bakın Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım geçtiğimiz hafta Kutsal Topraklara yani Umre ziyaretini bir haftalığına ziyaret gerçekleştirdi. Allah Kabul etsin. Ancak İsmail Yıldırım’ın Umre ziyaretini fırsat bilen Karamürsel Belediyesinde mevki sahibi iddialara göre bu bir haftalık İsmail Yıldırım’ın boşluğundan yararlanarak olmadık işler yapmış. İsmail Yıldırım’ın makam aracı üstelik yeni alınmış araç adı üstünde makam aracı kim binecek İsmail Yıldırım’ın işlerinde kullanacak bir araç yani resmi bir araç ama ne hikmetse bu araç İsmail Yıldırım’ın Umre’de olduğu günlerde yani geçtiğimiz haftada Karamürsel’in değişik yerlerinde yada Karamürsel dışında görülmüş, Mesela nişan töreninde, üstelik ailecek geç saatlerde belediyenin önündeki park alanına araç bırakılmış, vatandaş merak etmiş ve sormuş acaba bu aracı kullanan şahıs gittiği nişana yada gittiği yerlere başkanın vekili olarak mı katıl mış?

CEZA ALDI HABERİNE KORKUNÇ İDDİALAR

Ölçü Yapı Denetim Şirketi İbrahim Kaba’da bu şirketin ortaklarından bir başka iddia ise daha vahim, 344 ada 72 parsel deki yani denetlenmeyen bina Karamürsel Plaj yolundaki Köşk Bahçenin yerine yapılan bina, diğer bir iddia ise bu binanın bir katının kaçak yapıldığı yönünde, bina deniz kıyısından verilmesi gereken kot ne hikmetse üst yoldan kot tutularak bir kat fazla yapıldığı ve iş bununla da bitmiyor köşk bahçenin önündeki asırlık çınar ağacının kesinlikle kesilmeyeceği belirtildiği günün sabahı erken saatlerde sessizce kesilerek ortadan kaldırılması bu asırlık ağacın kesilmesinin de en büyük etkenin açıktan yardım amaçlı 300 Tl verildiği bu paranın kim yada kimler tarafından alındığı,

Son Dakika Konyada düşen uçakta 2 pilot şehit oldu

Konya’ da düşen uçakta 2 pilot şehit oldu TÜRK Hava Kuvvetleri ile Azerbaycan Hava Kuvvetleri'nin 'Turaz Şahini 2015' tatbikatının devam ederken, bir uçağın düştüğü ihbarı yapıldı. Konya'daki 3'üncü Ana Jet Üssü'ndeki tatbikat bu sabah başladı. Saat 09.50 sıralarında Konya- Aksaray karayolunun 22'nci kilometresinde Ortakonak Mevkii'nde bir eğitim uçağının düştüğü ihbarı yapıldı. Bölgeye arama kurtarma ekipleri sevk edildi. VALİ'DEN AÇIKLAMA Konya Valisi Muammer Erol, Bir askeri eğitim uçağının Ortakonak Mahallesine yakın bir bölgede düştüğünü bildirdi. Vali Erol uçakta bulunan pilotlardan birinin atladığını, diğer pilottan ise hala bilgi alınamadığını ve kazanın yaklaşık 15 dakika önce gerçekleştiğini kaydetti.

İLÇEMİZDE VİZYON 2023 ANKET ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

İLÇEMİZDE VİZYON 2023 ANKET ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI Eğitim, Sağlık, Tarım ve Hayvancılık, Ekonomi, Kentsel Altyapı, Ulaşım ve Trafik, Sosyal Hizmetler, Kültür Turizm, Çevre ve Doğal Altyapı, Gençlik ve Spor, Güvenlik ve Yönetim sektörüyle ilişkili ilçedeki Sivil toplum kuruluşu, özel kuruluş, kamu kurum ve kuruluşlarından 600'ün üzerinde katılımcı ve 11 kişilik bir ekiple gerçekleşen toplantıların sonuncusu Karamürsel KYK Gazanfer Bilge Yurdu'nda yapıldı.

KARAMÜRSELDE 2023 STRATEJİK PLANLAMA ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Karamürsel kaymakamı Ahmet Narinoğlu tarafından Eğitim, Sağlık, Tarım ve Hayvancılık, Ekonomi, Kentsel Altyapı, Ulaşım ve Trafik, Sosyal Hizmetler, Kültür Turizm, Çere ve Doğal Altyapı, Gençlik ve Spor, Güvenlik ve Yönetim sektör başlıkları içeren ve bu sektörlerle ilişkili ilçedeki Sivil toplum kuruluşu, özel kuruluş, kamu kurum ve kuruluşlarının katıldığı toplantılar kapsamında bugün eğitim ve sağlık sektöründe çalışanları bugün kaymakamlık toplantı salonunda ağırlandı.