Üniversite Öğrencileri Haberleri

Üniversite Öğrencileri Haberleri

Yunus Emre Katı, Makedonya ile İş Birliği Görüşmelerinde

Karamürsel DEVA Partisi belediye başkan adayı Yunus Emre Katı, Makedonya Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Enver Hüseyin'i Ekonomi Zirvesi'nde misafir etti.

Tahir Büyükakın yine gönülleri fet etti

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, üniversite öğrencileriyle bir araya geldiği zirvede, UKOME’ye talimat vererek artık kadınların saat 22:00’den sonra

Kredi borcu olan üniversite mezunlarına müjde !

Üniversite öğrencilerinin kredi borçlarının silinmesi ve bundan sonra da karşılıksız kredi verilmesi için kanun teklifi hazırlanıp TBMM’ye sundu.

Kocaeli Büyük Şehir Belediyesi'nden Karamürsel'de muhteşem hizmet

Dönem içinde ilkokuldan, liseye hatta üniversite öğrencilerine kadar geniş bir yelpazede kurumlarıyla ücretsiz eğitim veren Büyükşehir

Bir dilim ekmeği paylaşmak,ne büyük mutluluk

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi'nden örnek bir iftar yemeği. Karamürsel CHP Kadın kolları Karamürsel'de eğitim gören üniversiteli gençler ile beraber oruç açtı.

Kapatılan Üniversite Öğrencilerinin Başvuru Tarihi Belli Oldu

FETÖ'nün darbe girişiminin ardından KHK ile kapatılan vakıf üniversiteleri öğrencilerinin tercihleri ÖSYM tarafından 23-26 Ağustos tarihlerinde alınacak.

Öğrencilere Üzücü Haber; YÖK KARARINI VERDİ

YÖK, kapatılan vakıf üniversitelerindeki öğrencilerin üniversiteye girmiş oldukları yıl aldıkları puanla yeniden tercih yapacaklarını açıkladı.

Karamürsel'de Fotoğraf Yarışması Sonuçlandı

Karamürsel'de düzenlenen ve ilçemize sanatsal bir bakış açısı oluşturarak; Karamürsel'in dışardan özellikle yeni nesiller tarafından ve Üniversite öğrencileri

Ödüllü Fotoğraf Yarışmasına Davetlisiniz

Karamürsel Belediyesi’nin tarihi, kültürel ve turistik değerlerini geniş kitlelere ulaştırmak, ilçenin tüm güzelliklerini sanatsal bir bakış açısı oluşturarak Üniversite öğrencileri tarafından görüntülenmesini sağlamak amacıyla Ödüllü Fotoğraf Yarışması düzenleniyor.

Turkcell Superonline dan öğrencilere tam destek

Turkcell Superonline, üniversite öğrencilerine verdiği desteği sürdürürken, gençlerin de takdirini kazanıyor.