Uydu Haberleri

Uydu Haberleri

Artık Karamürsel Belediyesi e-devlette

Dijitalleşen dünyada nihayet Karamürsel Belediyesi 'de ayak uydurmayı başardı.

Odada Soğanın Ne İşi Var ?

Soğanın sağlığımıza aslında çok yararlı olduğunu biliyormuydunuz? Duymadıysanız eğer lütfen bu yazıyı okuyun, inanın çok şey öğrenecek ve şaşıracaksınız.

Karamürsel'de vatandaşlar kocaman bir esrar tarlası buldu

Karamürsel'de köyler ALLAHA emanet. Karamürsel'de bir vatandaşın duyduğu koku üzerine şans eseri bulduğu kocaman tarla görenleri hayrete düşürdü.

RTÜK'ten uydu kanallarına tarihi ceza

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), arkadaş bulma yayınları ve gıda takviyesi gibi ürünlerin satışını gerçekleştiren 49 uydu kanalına tarihinin en ağır cezalarını verdi.

Yolundan sapan uydunun Türkiye'ye düşeceği fakat havada patlattıkları ortaya çıktı

Sovyetler Birliği’nin Türkiye’ye düşmekte olan gizli bir uydusunu havada patlattığı ortaya çıktı.

Başyaver Yazıcının Boş Zarf Oyunu

FETÖ'nün darbe girişimi gecesi Cumhurbaşkanlığı Başyaveri Ali Yazıcı'ya koruma ve şoförlük yapmakla görevlendirilen eski yarbay Güven, eski başyaverin darbe gecesi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yerini öğrenmek için uydurduğu senaryoyu anlattı.

23 Yıl sonra buluştular

Karamürsel Ticaret Lisesinden 1993 yılında mezun olan öğrenciler 23 yıl aradan sonra Karamürsel’de bir araya geldiler.

Trt'den Şok Final Kararı!

EURO 2016 finalinde oynanacak Fransa - Portekiz maçı, anlaşma nedeniyle TRT'nin uydu yayınında şifreli olacak.

‘Git Atatürk Yardım Etsin’ diyen AKP’li Meclis Üyesi Kim!

Karamürsel’de ilginç olduğu kadar düşündürücü, bir olay yaşanmış, biz kimden mi duyduk!

Karamürsel'de yoldan çıkan lüks otomobil üç aracı pert etti şoför kaçtı

Karamürsel'de dün gece görgü tanıklarının iddialarına göre saat 01:30 sıralarında Amiral caddesi D-130 Karayolun'da sehir halinde olan 41 BH 233 Plakalı BMW marka araç direksiyon hakimiyetini kaybederek 4 Temmuz ilk öğretim okulunun önünden yan caddeye uçtu aşırı süratli olan araç önce Park halinde bir kamyonete ardından bir taksiye ve sonunda bir kamyonete çarparak durabildi . Evlerinde yatmakta olan mahalle sakinleri çok büyük bir gürültü duyduklarını ve hemen 112 sağlık ekiplerine haber verdiklerini belirttiler. Araçtan yaralı olarak çıkan şoför ve yanında bulunan arkadaşı Bora D.( 30) çevredeki vatandaşların yardımı ile araçtan çıkarıldı sağlık ekipleri kaza yapan kişilere yardım ettikten sonra şoförün olay yerinden kaçtığı belirtildi.Olay yerine gelen polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattılar.

Ahmet Taşçı ateş püskürdü

YAĞLI GÜREŞ ÖZÜNDEN UZAKLAŞTIRDI Tarihi Kırkpınar'ın 2 altın kemerli efsane başpehlivanı Ahmet Taşçı, Türkiye Güreş Federasyonu'nun aldığı kararlarla yağlı güreşin genetiğiyle oynadığını söyledi. İki altın kemer alarak Cumhuriyet tarihinde bir ilke imza atan başpehlivan Taşçı, ata sporun geleceği hakkında endişe duyduğunu belirtti. Taşçı, federasyonun yağlı güreş üzerine aldığı kararla yağlı güreşi özünden uzaklaştırarak yıprattığını iddia etti. Taşçı, yağlı güreşin geleceği ve duyduğu endişeler hakkında açıklamalarda bulundu.

Subaşı Belediye Başkanı Volkan Yılmaz Müjdeyi Verdi

Özellikle subaşında oturum ilçemize çalışmaya gelen vatandaşların en sıkıntı duydukları ulaşım sorununa subaşı belediye başkanı el attı."23 Eylül 2015 Çarşamba Arefe Günü itibariyle Karamürsel-Subaşı hattında otobüs seferlerimiz başlayacaktır. Tüm halkımıza hayırlı olsun." Notu ile sosyal paylaşım sitesinde müjdeyi verdi.

Karamürsel'de Yağlı Güreş nereden nereye; Siyaset, Ticaret El Ele, Güreş Sana Güle Güle!

Karamürsel'li güreşçilerin başına akla hayale gelmedik çoraplar örülür. Çırak adı altında iç çamaşırı bile yıkatılır. Yolluklar alınır dağıtılmaz, bir parmak bal çalınır ağza bir küp baldan. Anlatılırken; “ben yaptım onlar yapamadılar, yapmıyorlar” olur. İşler öylemi ? Kim inanır bunlara… Gökhan seçim gezisinde yanında değil diye işten atılmadımı? O sırada Kaytazdereden Belediye başkan adaylığı için başvurusu yok muydu…

Karamürselli Şeyda Öğretmen için Beklenen Haber Sonunda Geldi

Karamürselli Şeyda Öğretmenin sesini duydular.Van’ın Erciş İlçesi’nde buzlanma nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkan otomobilde geçirdiği trafik kazasında boynu kırılan 27 yaşındaki Karamürselli öğretmen Şeyda Bakan, sağlığına kavuşabilmek için Gülhane Askeri Tıp Akademisi’nde (GATA) tedavi olmak istiyordu. 4 kez ameliyat olan ve 1.5 aydır hastanede yatan 3 aylık evli öğretmenin bu isteği, arkadaşları tarafından gündeme getirilip imza kanpanyaları düzenlenmiş bir çok habere konu olmuştu. Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel’in talimatıyla Genelkurmay 2. Başkanı Yaşar Güler konuyla bizzat ilgilendi. Genç öğretmenin tedavisinin GATA’da yapılabilmesi için gerekli çalışmalara başlandı. Güler, özel kalemi aracılığıyla Şeyda Öğretmen’in eşi Mehmet Bakan ile görüşerek gerekli bilgileri aldı.

Meşhur İzmit Simidi, Karamürsel sahilinde

Meşhur İzmit Simidi, Karamürsel sahilinde Bir çoğumuzun vazgeçilmez yiyeceğidir simit. Sabah kahvaltılarının en arananlarındandır, öğle saatlerinde ayaküstü atıştırmalıktır. Hele birde beş çayının yanında karper peyniriyle, meşhur İzmit simidi oldu muydu değmeyin keyfinize, çay ve simit vazgeçilmez ikili. İşte Karamürsel’de üç tekerlikli camekanlı hijyenik bir ortamda meşhur İzmit simidini satan Kemal Altan, Karamürsel sahil boyunca sattığı meşhur İzmit simidi sabah ve akşam müşterilerinin vazgeçilmeyeni oldu.

Lütfü Türkkan Karamürsele Ziyarette Bulundu

Milliyetçi Hareket Partisinin en aktif Milletvekillerinden biri olan Lütfü Türkkan bu günlerde yine dur durak bilmiyor. Kocaeli'ni adeta arşınlayan Türkkan Karamürsel’de coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı. Türkkan esnaf turundan sonra ilçe binasında teşkilatla bir araya geldi. Seçim öncesi Karamürsel’de yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldıktan sonra Karamürsel esnafını ziyaret etti. Sokaktaki vatandaşların yoğun tepkisini gören Türkkan Karamürsel'in kendi için çok önemli bir yeri olduğunu ve vakit buldukça bu güzel beldeye gelmekten keyif duyduğunu dile getirdi.

Mürsel Alp Anadolu Lisesinden Başkan’a Teşekkür

Karamürsel Mürsel Alp Anadolu Lisesi Müdürü İsmail Güneysu, Okul Aile Birliği Başkanı Yusuf Turan ve yönetimi ile birlikte Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ı ziyaret etti. Başkanlık makamında gerçekleştirilen ziyarette geçtiğimiz ay Romanya Targoviste’de Colegiul Economic “Lon Chica” okuluna gittiklerini belirten Okul Müdürü İsmail Güneysu yaptığı konuşmada “Romanya Karamürsel’e ziyarete geldiğinde bizlere her türlü desteği verdiniz. Sizlere okulumuza yaptığınız desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz. Romanya’ya gittiğimizde bizi çok sıcak karşıladılar ve sizlere selam gönderdiler” dedi. Başkan Yıldırım ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, eğitime yaptıkları desteklerin artarak devam edeceğini söyledi.

Kent Konseyi'nden Yıldırım'a Ziyaret

Kent Konseyi'nden Başkan Yıldırım'a Ziyaret Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Kent Konseyi Başkanlığına seçilen Mesut Çalık ile yürütme kurulu üyelerini makamında kabul etti. Başkan Yıldırım ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek “Kent Konseyi’nin Karamürsel'i geliştirecek güzel projelere imza atacağına inanıyorum" dedi.

Yalova Valisi Selim Cebiroğlu,Narinoğlu'na iade-i ziyarette bulundu.

Valiyi Kapıda karşıladılar . Hükümet Konağı önünde Vali Cebiroğlu'nu, Kaymakam Narinoğlu ve Karamürsel Emniyet Müdürü Cenk Bozdağ ile diğer protokol karşıladı. Daha sonra makama geçen Vali Cebiroğlu, burada anı defterini imzaladı. Narinoğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Vali Cebiroğlu'na ilçedeki çalışmalar hakkında bilgi verdi. Hoş bir sohbet sonrasında Narinoğlu misafirine kendi yazdığı kitabı hediye ederek uğurladı.