Yeşil Alan Haberleri

Yeşil Alan Haberleri

Çok şükür vakalar ciddi şekilde düşüşe geçti!

Karamürsel’de son durum herkesi sevindirdi. Vakalardaki düşüş Hayat Eve Sığar (HES) uygulamasındaki risk haritasına da yansırken, kısıtlama öncesinde neredeyse tamamı kırmızı olan ilçe haritasında yeşil alanlar oluşmaya başladı.

Karamürsel mesire alanları elden geçiriliyor

Kocaeli’ye son 16 yılda binlerce yeşil alan kazandıran Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların ailece dinlenip stres attığı bu alanları bakım yaparak elden geçiriyor.

Karamürsel Kent Konut'ta yüzme havuzu yalan oldu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin kuruluşu olan Kent Konut, Karamürsel Merkez kent Konutları’nda oturan insanları yıllarca mağdur etmişti.

Kocaeli’nin en güzel laleleri satışta

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı tarafından Nisan ayında gerçekleştirilecek olan 12. Lale Festivali’nin ilk ayağı olan lale soğanı satışlarına bugün başlandı.

Gölcükte vatandaş petki gösterince, Karamürsel'de yapılacak!

Gölcük halkının tepki göstermesi ile Gölcük'te yapımı durdurulan rüzgar türbinlerinin yeri değştirildi ve Karamürsel'e kaydırıldı.

Seçim bitti, yeşil alanlar katledilmeye başladı!

Seçimler bitti ve sessizlik bozuldu, vatandaşın ve muhalefet partisinin tepkileri sonrası durdurulan tesis, seçimlerin bitmesi ile jet hızıyla yeşilliğin tam ortasına, sahilin en güzel yerine konduruldu.

Büyükşehir Belediyesi Karamürsel'in değerlerine sahip çıkıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ilçenin tarihi dokusuna sahip çıkarken, Karamürsel Belediyesi bu tarihi eserlerin karşısında bulunan yeşil alanı ihaleye çıkartması

Karamürsel parsel parsel birilerine peşkeşmi çekiliyor!

Ereğli sahilindeki yeşil alana "Balık Lokantası" kararına isyan !

5 bin lale soğanı satışı başladı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen ve 8 renkten oluşan lale soğanı satışları başladı.

Mavi Bayraklı Altınkemer plajı bayrama hazırlanıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı tarafından Karamürsel’in Mavi Bayraklı plajı Altınkemer’de düzenleme çalışmaları gerçekleştiriyor.

Dereköy Karamürsel'e Cazibe Kattı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan çalışmalar kapsamında Karamürsel Dereköy sahili 1.etabı tamamlandı.