Yine Karamürsel Haberleri

Yine Karamürsel Haberleri

Karamürsel’de kurulacak santral vatandaşa sorulacak!

Karamürsel’de daha önce büyük tartışmalara sebep olan Rüzgâr santrallerine bir yenisi daha katlıyor. Adres yine Karamürsel. Santral için “Halkın katılım toplantısı” düzenlenecek.

LGS Türkiye birincisi yine Karamürsel'den

Karamürsel Akçakoca Anadolu İmamhatip Lisesi müdürü Cemil KILIÇ yaptığı paylaşımda, dün yapılan LGS sınavında( kitapçıkları okumamız sonucunda) Muzaffer Kurttaş adlı öğrencimiz 90 net (500 puan) ful yaptı. 400 puan ve üzeri sonuc elde eden öğrencilerimizi, LGS'ye giren bütün öğrencimizi de tebrik ediyorum. Bu başarıyı lutfeden Yüce Rabb'imize hamd olsun. Tüm öğrencilerimizi, onları yetiştiren öğretmenlerimizi, ailelerini tebrik ediyorum.

Şampiyonlar yine Karamürsel'den çıktı

Masa tenisine, Akçakoca İHO damgası Derince’de düzenlenen okullar arasında Kocaeli Küçük Kızlar Masa Tenisi Şampiyonasına Karamürsel Akçakoca İmam Hatip Ortaokulu damga vurdu.  

Başkan Hürriyet Karamürsel’in kurtuluşunu unutmadı

Karamürsel’in çok yakından tanıdığı ve çok değer verdiği İzmit’in başarılı belediye başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, her zaman olduğu gibi yine Karamürsel ve halkını unutmadı.

Karamürsel uyuşturucu merkezi olarak anılmaya başladı

Karamürsel'de iki günde bir yakalanan uyuşturucu tarlaları nedeni ile ilçe halkı iyice tedirgin olmaya başladı.

YİNE KARAMÜRSEL KAYBETTİ

Dolandırıcılar yine Karamürsel'e dadandı

Dolandırıcılar yine Karamürsel’e dadandı İlçemiz'de don günlerde telefon dolandırıcılığı olayları artmaya başladı Kaynak: Dolandırıcılar Karamürsel’e dadandı

Kıvanç Spor Karamürsel'in gururu olmaya devam ediyor

Kıvanç spor Karamürsel'in gururu olmaya devam ediyor Karamürselli Enes Şentürk Konya'da yapılan Dünya Şampiyonası seçmelerinde 41 kilogramda birinci olarak Kore de yapılacak olan Yıldızlar Dünya Şampiyonası'na gitmeye hak kazandı. 12-13 Temmuz tarihlerinde Konya ilinde yapılan Dünya Şampiyonası Milli Takım seçmesine katılan Karamürselli Nisa Özkaya (55 kg) zorlu rakibine 1 sayı farkla yenilerek Milli takım şansını kaçırdı .Yine Karamürsel den 41 kilogramda yarışan Enes Şentürk, kilosunda birinci olarak Milli takım kadrosunda Ağustos ayında Kore’de yapılacak olan Yıldızlar Dünya Şampiyonası’na gitmeye hak kazandı. Kıvanç spor kulübü Antrenörü İsa Gündağ, “Sporcuma güveniyorum. Kore’de yapılacak olan Dünya Şampiyonasında madalya ile döneceğine inanıyorum sporcum Enes Şentürk, ülkemizi ve Karamürselimizi en iyi şekilde temsil edecektir” dedi.

Mavi Bayraklı Karamürsel Altınkemer A SINIFI MÜKEMMEL PLAJ

Sağlık Bakanlığı’na bağlı Kocaeli Halk Sağlığı Müdürlüğü’nün Kocaeli plajlarında düzenli olarak yaptığı analizlerin sonucunda tüm plajlarımız tertemiz çıktı. İzmit Körfezi ve Karadeniz sahillerindeki plajlarımızın girilebilir olduğu ifade edildi. A SINIFI MÜKEMMEL PLAJLAR Mavi Bayraklı Karamürsel Altınkemer ve Kandıra Cebeci halk plajlarında 15 Haziran’da yapılan numune incelemelerinde denizin çok temiz olduğu ifade edildi. İzmit Körfezi’ndeki Gölcük Ulaşlı Plajı mükemmel ve çok temiz olarak tarif edilirken yine Karamürsel Ereğli ve Karamürsel Ereğli Defne plajları mükemmel ve çok temiz olarak değerlendirildi.

Karamürselli Azem Emre Saltık, ilk kitabını yazdı

Karamürselli Azem Emre Saltık, ilk kitabını yazdı Karamürselli Azem Emre Saltık ‘Gölgem Gölgeni Sevdi’ adlı ilk kitabını yazdı. Karamürsel’de oturan Azem Emre Saltık ilk kitabını yazdı. Yaklaşık bir yıllık çalışma sonunda kitabını tamamladığını belirten Saltık, kitabında şiirsel, mistiksel, anlatım, doğaçlama, medcezir hüzünler ayrılık arayış insanın dünyasını sorgulaması konuların yer aldığı kitap 96 sayfadan oluşuyor. Bin adet basılan kitabın kapağı ise yine Karamürselli Feridun Yüksek tarafından tasarlandı. Azem Emre Saltık kitabı basım hazırlıklarında ve kapak resmini çizen Feridun Yüksel’e teşekkür etti.

Cantuğ ve Hande evlilik yolunda ilk adımı attı

Karamürsel’in tanınmış ailelerinden Musa ve Dilek Akyıldız’ın biricik ve Akyıldız İnşaat ve Mühendislik Kol. Şti. Genel Müdürü, Okan Üniversitesi İnşaat Mühendisliği 3. sınıf öğrencisi Cantuğ Akyıldız ile Yine Karamürsel’in tanınmış ailelerinden Yusuf ile Hatice Sağdınç ve Ömer Sağdınç, İsmet Yavuz’un torunu İstanbul Üniversitesi İktisat Bölümü 2. Sınıf Öğrencisi Hande Sağdınç evlik yolunda ilk adımı atarak nişanlandılar.