Yoğun Bakım Haberleri

Yoğun Bakım Haberleri

Karamürsel'in Sevilen Esnafı Muhammet Çalık Yoğun Bakıma Alındı

Karamürsel'in köklü esnaflarından ve Çalıklar Tekstil'in kurucusu Muhammet Çalık, ilçenin sevilen simalarından biri olarak tanınıyor. Ancak son günlerde yaşadığı bir rahatsızlık nedeniyle Umuttepe Hastanesi'nde yoğun bakım servisinde tedavi altına alındı.

Şeref Çiloğlu'ndan iyi haber geldi

Yaklaşık 9 gündür yoğun bakımda olan Çiloğlu'nun durumunun iyiye gittiği ve verilen ilaçların azaltılarak uyandırılmaya başlatılacağı bildirildi. Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve efendi kişiliği nedeni ile sevilen Çiloğlu için çok sayıda kişi dua ederken, biran önce eski sağlığına kavuşması ümit ediliyor. 

Metin Yıldırım yoğun bakımda

Karamürsel Ereğli Kordonboyu Caddesi'nde bulunan Akşam Sefası Restaurant'ın sahibi olan Metin Yıldırım, geçtiğimiz hafta kent

Halil Yardım yoğun bakıma kaldırıldı!

MHP Kocaeli il başkan yardımcısı ve Karamürsel Belediyesi çalışanlarından Halil Yardım geçtiğimiz günlerde, Korona virüs testinin pozitif çıkması nedeni ile tedavi altına alınmıştı.

Savcı gözaltındaki kişileri serbest bıraktı!

Karamürsel'de darp edilen Kenan Tunç yoğun bakımda yaşam mücadelesi verirken, şok bir kararla savcının gözaltındakileri serbest bıraktığı öğrenildi.

İşte o iğrenç sapığın ifadesi!

İstanbul Küçükçekmece'de cinsel istismara uğradıktan sonra yoğun bakıma kaldırılan 5 yaşındaki kız çocuğu hayati tehlikeyi atlattı ve taburcu edildi.

Karamürsel'in Sevilen Simalarından Polis Memuru Hadidi Yoğun Bakımda

Karamürsel Emniyet Müdürlügünde uzun süre görev yapan ve Karamürsel ve çevresince sevilen simalarından Polis Memuru İsmail Hadidi yoğun bakımda.

Karamürsel'in sevilen ismi Murat Avsever'den iyi haber var

Karamürsel'in sevilen ismi Murat Avsever girdiği ameliyattan sağsalim çıktı ve yoğun bakımda dualarınızı bekliyor.

Kocaeli 5 Yıldızlı hastanesine kavuştu

38’i yoğun bakım olmak üzere, 318 yataklı(Onkoloji dahil) yaklaşık 2.5 yılda tamamlanan ve yaklaşık 65 milyon TL’ye mal olan yeni Kocaeli Devlet Hastanesi, bugünden itibaren sağlık hizmeti vermeye başlıyor.

Nurettin Sağsöz yoğun bakıma kaldırıldı!

Çağdaş Kocaeli Gazetesi'nin sahibi Nurettin Sağsöz yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı

KARAMÜRSEL CHP ESKİ İLÇE BAŞKANI BİR MESAJ ATTI ORTALIK KARIŞTI

CHP Karamürsel eski ilçe başkanlarından Fedai Uğurlu'nun yoğun bakıma kaldırılan eski genel başkanı Deniz Baykal hakkında yaptığı paylaşım herkesi şaşırttı

Karamürsel'in sevilen esnafı yoğun bakımda

Kuruyemiş dükkânında bayılarak ısınmak için yaktığı elektrik sobası üzerine düşen Yunus Karakaya (44) ağır yaralandı.

Erkan Bekteş yaşamını kaybetti

Karamürsel'in sevilen simalarından Erkan Bekteş geçtiğimiz hafta geçirdiği ani kalp krizi sonucu kaldırıldığı Özel Akademi hastanesi yoğun bakımında tedavi altına alınmıştı.

Erkan Bekteş dualarınızı bekliyor

Karamürsel'in sevilen simalarından Erkan Bekteş geçtiğimiz hafta geçirdiği ani kalp krizi sonucu kaldırıldığı Özel Akademi hastanesi yoğun bakımında yatıyor.

Acil kan aranıyor

İzmit Akademi Hastanesi yoğun bakımda yatmakta olan Karamürselli bir hemşehrimiz için çok acil ( 0 ) Rh - Kana ihtiyaç vardır. Kan vermek isteyenlerin, Yavuz Şenoğlu isimli kişiye 05433296925

Hülya Sancaklı'nın durumuyla igili hastaneden ilk açıklama geldi.

MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı’nın eşi Hülya Sancaklı’nın yoğun bakım ünitesine alındığı, ölüm haberlerinin gerçeği yansıtmadığı ortaya çıktı

Eski Emniyet Müdürü Kazım Abanoz yaşamını kaybetti

İstanbul eski Emniyet Müdürü Kazım Abanoz bir süredir Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi'nde yoğun bakımda tedavi görüyordu. Uzun süre önce ameliyat geçiren ve ameliyat sonrası

Karamürsel Devlet Hastanesi Denetlendi

Hastanemizin yoğun bakım, acil servis ve diyaliz birimleri, Kocaeli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Özellikli Sağlık Hizmetleri Birimi tarafından

Umut Gülmez 3 Gündür Yoğun Bakımda

Perşembe gecesi yaşanan motosiklet kazasında ağır yaralanan Umut Gülmez yoğun bakımda tedavi altında.

Sezai Ellibeş yoğun bakıma kaldırıldı

Son dakika Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’in yeğeni Sezai Ellibeş bir anda fenalaşarak kalp krizi geçirdi

TARIK BAĞDAT YOĞUN BAKIMA KALDIRILDI

Karamürsel'de geniş bir kitle tarafından tanınan ve sevilen Tarık Bağdat ( 91 ) geçtiğimiz gün geçirdiği solunum sorunu nedeni ile kaldırıldığı Karamürsel Devlet Hastanesinde yoğun bakım servisine alındı. Karamürsel’de 38 yıl esnaf kefalet kooperatifi başkanlığı ve esnaf kefalet kooperatifleri merkez birliği denetleme kurulu başkanlığı görevini yürüten Tarık Bağdat aynı zamanda Akşam Gazetesi, Dünya Gazetesi ve Ulus Gazetelerinde çalıştı. Bağdat’ın halen Kocaeli Gazetesinde haftalık köşe yazıları yayınlanıyor.Geçirdiği rahatsızlık nedeni ile sevenlerini üzen Tarık Bağdat'a bizlerde Karamürsel.tv ailesi olarak acil şifalar diliyoruz.

Ölü sayısı ve İsimler Belli Oldu Başbakanlık Koordinasyon Merkezi, saat 10.30 itibarıyla katliama ilişkin son bilgileri paylaştı:

Son olarak ölenlerin sayısı 95 olarak açıklanmıştı. Ölenlerin sayısıyla ilgili bir değişiklik açıklamada yer almadı. Başbakanlık Koordinasyon Merkezi, dün Ankara'da meydana gelen bombalı terör saldırısına ilişkin yaptığı açıklamada, şu ana kadar 36 cenazenin ailelerine teslim edildiğini duyurdu. Yapılan açıklamada, 77 cenazenin isimlerinin Savcılık tarafından koordinasyon merkezine iletildiği belirtilerek, isimler paylaşıldı. Ayrıca, olayın soruşturulması için 2 mülkiye başmüfettişi ve 2 polis başmüfettişinin görevlendirildiği kaydedildi. Yazılı olarak yapılan açıklamada ayrıca, bugün itibariyle 65'i yoğun bakımda olmak üzere 160 kişinin tedavisinin devam ettiği açıklandı. TOPLAM YARALI SAYISI 508, 160 KİŞİNİN TEDAVİSİ SÜRÜYOR Başbakanlık Koordinasyon Merkezi tarafından yapılan açıklama şöyle; "10 Ekim saat 10:04'te Ankara Tren Garı önünde meydana gelen bom balı saldırılar sonrasında devletimizin tüm birimleri olayın bir an önce aydınlatılması ve yaraların sarılması için görev başındadır. İçişleri Bakanlığımız tarafından hadisenin gerçekleşmesiyle ilgili tüm boyutları soruşturmak üzere 2 mülkiye başmüfettişi ve 2 polis başmüfettişi görevlendirilmiştir. 11 Ekim saat 10:30 itibariyle, menfur saldırı sonucu 65'i yoğun bakımda olmak üzere, 19 hastanede 160 vatandaşımızın tedavisi devam etmektedir. Sağlık Bakanlığımızın tüm birimleri teyakkuz halinde görevlerinin başındadır.

ALİ KARACAN YEĞENİM HALA YOĞUN BAKIMDA DUALARINIZI BEKLİYORUZ

Geçtiğimiz günlerde Karamürsel D-130 karayolu Kayacık Mahallesi Beton Yol Mevkiinde durakta beklediği sırada trafik kazası geçiren karamürsel'in sevilen simalarından ve Karamürsel Belediye Başkan yardımcısı Ali Karan'ın eğeni olan Abdulkadir Ekin kaldırıldığı Seka Devlet Hastanesinde geçirdiği bir dizi ameliyat neticesinde yaşama tutundu.Üç gündür yoğun bakımda olan Ekin ile yakından ilgilenen Karacan yaptığı açıklamada ailesi,akrabaları ve yakınları ile umutla bekliyoruz.Bütün imkanlar kullanılarak keren her şey yapılmıştır.Dualarımız bir an önce iyileşerek aramıza dönmesi yönündedir.Bütün herkesten dua bekliyoruz dedi. BİNLERCE MAİL VE ONLARCA TELEFON Abdulkadir Ekin için gazetemize bir çok mail ve telefon aldık.Durumu ile alakalı bilgi isteyen bir çok takipçimiz mutlu haberlerini bekliyor.Umarız kısa sürede sağlığına kavuşur ve dualar kabul olur biran önce tekrar aramıza döner.

KARAMÜRSELLİ ABDULKADİR EKİN AMELİYATTAN ÇIKTI

Karamürsel D-130 karayolu Kayacık Mahallesi Beton Yol Mevkiinde durakta beklediği sırada trafik kazası geçiren karamürsel'in sevilen simalarından Abdulkadir Ekin kaldırıldığı Seka Devlet Hastanesinde geçirdiği bir dizi ameliyat neticesinde yaşama tutundu. HALA YOĞUN BAKIMDA Abdulkadir Ekin geçirdiği kaza neticesinde ağar yaralanmış ve ameliyata alınmıştı ameliyatın iyi geçtiğini belirten doktorlar kritik bir süreç geçiren hastanın bünyesinin kuvvetli olduğunu ve yapılan müdahalelere sonuç verdiğini belirttiler.Evli ve bir çocuk babası olan Adbulkadir Ekin için umut dolu bekleyiş devam ediyor. Dualarımız senin için.

Küçük prenses sağlığına kavuştu taburcu oluyor

Küçük Duru taburcu olacak 11 Eylül günü evlerinin ikici kattaki penceresinden düşen 6 yaşındaki Duru Karayaka yoğun bakımda çıktı. Küçük Duru bu hafta sonuna kadar taburcu olacak. 11 Eylül günü Ahmet ve Çağla Karayaka'nın biricik kızları 6 yaşında olan Duru Karayaka Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Bulvarın 9/2 adresindeki apartmanın 2. katındaki evin çamından aşağıya düşerek ağır yaralanmıştı. İzmit Medical Park Hastanesinde yapılan ameliyatının ardından yoğun bakıma alınan Duru Karayaka yoğun bakımdan çıktı. Küçük Duru, bu hafta sonuna kadar taburcu olacağı belirtildi Karamürsel.tv Ailesi olarak Duru’ya ve Karayaka ailesine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

ALİ AYDEMİRER YAŞAMINI KAYBETTİ

Yaklaşık 5 aydır tedavi gören ilimizin çok yakından tanıdığı gazeteci büyüğümüz Ali Aydemirer vefat etti İlimizin yakından tanıdığı ve uzun yıllar çeşitli gazetelerde spor muhabirliği yapan Ali Aydemirer, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Mehmet Ali Paşa Mahallesi'nde oturan ve geçtiğimiz nisan ayında kalp krizi geçiren Aydemirer, Kocaeli Devlet Hastanesi'ne kaldırılmıştı. İki kez kalbi duran ve yoğun bakım ünitesine alınan Aydemirer, o günden bu güne tedavi altında tutuluyordu. Ancak Aydemirer, doktorların tüm müdahalelerine rağmen sabaha karşı kurtarılamadı.

Kırkpınar'ın Efsanesi Karamürselli Aydın Demir'den İyi Haber Geldi

Geçtiğimiz cuma akşamı aniden rahatsızlanarak İzmit Seka Devlet Hastanesine kaldırılan Karamürselli Yağlı Güreşlerin efsanevi ismi Altın Kemer Sahibi Aydın Demir'in kalp Spazmı geçirdiği bu nedenle yoğun bakımda tedavi alınan Aydın Demir’in kan değerlerinin normale döndüğü, yapılan muayenenin ardından kalp kapacığında sorun olduğu ilerleyen günlerde uygulanacak tedavinin ardından eski sağlığına kavuşacağı belirtilirken doktorlar Aydın Demir’in yoğun bakımdan çıkartılarak normal odaya alınmasına karar verdiği tedavisinin burada süreceği belirtildi.

Küçük Duru Hala Yoğun Bakımda

Geçtiğimiz Cuma günü evlerinin ikici kattaki penceresinden düşen 6 yaşındaki Duru Karayaka 6 gündür yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor. Geçtiğimiz Cuma günü Ahmet ve Çağla Karayaka'nın biricik kızları 6 yaşında olan Duru Karayaka Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Bulvarın 9/2 adresindeki apartmanın 2. katındaki evin çamından aşağıya düşerek ağır yaralanmıştı.