Yol Kenarı Haberleri

Yol Kenarı Haberleri

Karamürsel'de insan kafatası ve kemikleri bulundu

Karamürsel Karaahmetli Mahallesi'nde bağ yolundan dönen vatandaşlar, yağışların etkisiyle toprağın aşındığı yol kenarındaki eğimli arazide insan kemikleri olduğunu fark etti.

Kontrolden çıkan araç evin bahçesine uçtu

Kayganlaşan yol nedeni ile kontrolden çıkan araç yol kenarında bulunan bir evin bahçesine düştü. Kayacık mahallesi 204. Cadde üzeri D 595 yolu üzerinde seyir halinde olan,

Yoldan çıkan tır araçları biçti!

Karamürsel’de yoldan çıkan bir tır yol kenarında bulunan araçları adeta biçti.

Karamürsel’de vahşet kandil gecesi köpek zehirlediler

Karamürsel’de akşam saatlerinde yol kenarında can çekişerek ölen bir köpeği gören vatandaşlar gözyaşlarına boğuldu.

Trafik kazasında Karamürselli 2 kişi feci şekilde yaşamını kaybetti

Karamürselli genç yol kenarındaki otoparktan çıkan cipe çarpması sonucu 2 kişi öldü, 1'i çocuk 3 kişi yaralandı

Kocaeli'de arızalanan aracı iterken canlarından oldular !

D-100 Karayolu'nda arızalanan aracı yol kenarına almak için iten kişilere yoldan geçen otomobil çarptı. Kazada iki aracın arasında sıkışan 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı. İtfaiye ekipleri aracın içerisinde sıkışan Suriyeli kadını çıkardı.

KARAMÜRSEL’DE İNSANLIĞA SIĞMAYAN VAHŞET

Karamürsel’de yol kenarında bir eşek’in işkence görmüş bir şekilde sokağa atıldığını gören vatandaşlar büyük bir üzüntü yaşadı.

Genç yaşta yaşamını kaybetti

Kartepe'de sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil, yol kenarında park halindeki TIR'a çarptı. Kazada 1 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı.

Yaşlı adam intihar'mı etti? Yoksa Öldürüldü mü?

Kocaeli Karamürsel'de öğlen saatlerinde Tahtalı mahallesi yol kenarında erkek cesedi bulundu.

Gebze-Orhangazi-İzmir otoyolu'nda trafik kazası çok sayıda yaralı ve

Gebze-Orhangazi-İzmir otoyolu üzerinde, iddiaya göre içinde çok sayıda öğrenci bulunan yolcu taşıma otobüsü, öğrencilerin midesi bulandığı için yol kenarında durdu.

Karamürsel'de Görüldü ! Bu Kadınlara DİKKAT !!!

Aracınızla yolda giderken yaşlı ve yardıma ihtiyacı olan biri yaşlı 3 kadın görseniz ne yapardınız? Çoğunluğun cevabını biz de biliyoruz... Ama bu haberden sonra bir kez daha düşünmenizi istiyoruz.

Karamürsel'de Halk ve Ziraat Bankalarına Sitem Var

Karamürsel’de özellikle kayacık mahallesi ve İznik yolu civarın ’da oturan vatandaşların bir çoğu emekli veya memur olduklarını söyleyerek çarşıya inemediklerini ve yol kenarın ’dada Halk Bankası ve Ziraat Bankası ATM’si olmadığı için çok büyük sıkıntı çektiklerini bildirdiler.

Korkunç Kaza 1 Kişi öldü 1 Kişi ağır yaralı

Sabaha karşı olan olay'da  2 arkadaşın bulunduğu otomobil yol kenarındaki ağaca çarptı. Kazada, Veli Bozkurt hayatını kaybederken, Haşmet Kolay ise yaralandı.

Şehidimiz Var

PKK'lı teröristlerce yol kenarına park edilen bomba yüklü aracın infilak ettirildiği saldırıda şehit olan polislerden Hasan Koçer'in baba ocağına ateş düştü.

Bayramın 2.Gününde Acı Bilanço

Kazada, Yüksel Kılıç'ın (43) kullandığı otomobilin lastiği patladı. Kontrolden çıkan otomobil yol kenarındaki ağaca çarptıktan sonra ortadan ikiye ayrıldı.

Karamürsel'de Otomobil Park Halindeki TIR'a Çarptı: 2 Ağır Yaralı

Karamürsel'de Otomobil Park Halindeki TIR'a Çarptı: 2 Ağır Yaralı Karamürsel'de, direksiyon hakimiyetini kaybeden otomobil sürücüsü park halindeki TIR'a çarptı. Kazada otomobil sürücüsü ve yanındaki arkadaşı ağır yaralandı. Kaza, sabaha karşı saat 06.00 sıralarında Karamürsel D-130 Karayolu Kamyon Kontrol Noktası Mevkiinde meydana geldi. Kocaeli yönüne seyir halinde olan Aytun Yasin A. (25), idaresindeki 41 RY 421 plakalı otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybederek yol kenarında park halinde bulunan Orhan D.’ye (32) ait 34 ZM 8957 plakalı TIR’a yandan çarptı. Kazada otomobil sürücüsü Aytun Yasin A. ve yanında bulunan arkadaşı Emre Yıldız T. (25) araç içinde sıkıştı, her iki yaralı itfaiyenin uzun uğraşlarının ardından sıkıştıkları yerden çıkartılarak Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesine kaldırıldı. Tedaviye alınan her iki kişinin hayati tehlikelerinin sürdüğü belirtildi. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

SON DAKİKA KARAMÜRSEL'DE TIR KAZASI KORKUTTU

Karamürsel Kayacık mahallesi D-130 Karayolu iznik yolu yalova istikametine giden iran plakalı ve içerisi boş olan tır kaza yaptı.Aracın şoförü İranlı şoför Haseyin Haşbin (45 ) Yönetimindeki tır görgü tanıklarının iddialarına göre bir anda kaymaya başladı önce yol kenarında bulunan bir ağaca çarptıktan sonra aracın ( kupa ) diye tabir edilen şoför mahallinin sıkıştığını ve arka tarafta bulunan dorsesinin'de kayarak yolu ikiye ayıran bariyerlere çarptığını bildirdiler.Olayı gören görgü tanıklarının hemen 112 Acil servis ekiplerine haber verirken. Olay yerine gelen 112 Acil servis ekipleri yaralı şoföre ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Karamürsel Devlet Hastanesine buradan'da iç kanama ihtimali ile gölcük Necati Çelik Devlet hastanesine sevk edildi.Kazadan sonra uzun araç kuyrukları oluşurken trafik sahil yolundan verilmeye çalışıldı.Olay yerine gelen çekici ile yaklaşık bir buçuk saat sonra trafik açıldı.

Karamürsel'de aracıyla intihar etti yaşam mücadelesi veriyor

Görgü tanıklarının iddialarına göre akşam saat 18:30 sularında Karamürsel amiral caddesi D-130 karayolunda Yalova'dan İzmit istikametine 67 TH 550 Plakalı ford marka binek aracıyla seyir halinde olan Temel C ( 48 ) bilinmeyen bir neden den dolayı direksiyon hakimiyetini kaybederek yol kenarındaki ağaçlara çarptı. Olayı gören çevre sakinleri hemen 112 acil servis ekiplerine haber verdiklerini aracın altından yakıt aktığını gördükleri için yaralıyı araçtan çıkararak yolun kenarına aldıklarını söylediler. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra yaralıyı önce Karamürsel Devlet Hastanesine buradan'da Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesine sevk ettikleri bilgisi verildi.Yaralı Temel Ç (48) durumunun ciddiyetini koruduğu bilgisi verildi.Olay yerinde kaza esnasında yere düşen bir kağıt kafalarda soru işareti oluşturdu . Kağıtta benim ölümümden ............. kişiler sorumludur şeklinde bir yazı vardı. Olaydan sonra emniyet güçleri olay yerinde inceleme başlattılar.

TSK ŞEHİTLERİ VE YARALILARI AÇIKLADI

06 Eylül 2015 tarihinde Dağlıca-Yüksekova yolunun ulaşıma açılması maksadıyla yürütülen operasyonda, daha önceden Bölücü Terör Örgütü mensubu bir grup terörist tarafından yol kenarına yerleştirilen El Yapımı Patlayıcıların patlatılması ile iki zırhlı aracımız ağır hasar görmüş, araçlarda bulunan Kahraman 16 silah arkadaşımız şehit olmuştur. Kahraman altı silah arkadaşımız ise hayati tehlikesi olmayacak şekilde yaralanmış, yaralıların tedavilerine hâlihazırda devam edilmektedir.

Yaşlı ve Alzheimer hastası adamı bıçaklayıp yol kenarına attılar

Yaşlı ve Alzheimer hastası adamı bıçaklayıp yol kenarına attılar Karamürsel'de sırtından bıçaklanarak yaralanmış olarak bulunan yaşlı ve alzheimer hastası adam hastaneye kaldırıldı. Olay akşam saat 21.00 sıralarında Karamürsel Kayacık Mahallesi Şark Sitesi mevkiinde meydana geldi. Yol kenarında hareketsiz yatan bir kişinin olduğunu fark eden vatandaşlar polise ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler yerde yatan ve isminin Asım Gedikoğlu (83) olduğu öğrenilen kişinin sırt bölgesinden bıçaklanarak yaralandığını tespit etti. Sağlık ekip Gedikoğlu'nu ambulansa alarak ilk müdahalenin ardından Karamürsel Devlet Hastanesi acil servisine götürdü. Asım Gedikoğlu'nun hayati tehlikesinin olmadığı ve de alzheimer hastası olduğu öğrenilirken polis olayı gerçekleştiren kişi yada kişilerin tespiti için çalışma başlattı.

Karamürsel'de Motosikletli sürücü öldüresiye dövülüp yol kenarına atıldı

Edinilen bilgiye göre, Karamürsel Kayacık Mahallesi İmsa Işıkları Mevkii D-130 Karayolu üzerinde 66 LK 857 plakalı motosiklet park halinde bulundu motosikletin yaklaşık 10 metre ilerisindeki tarlada yerde kanlar içinde birini gören vatandaşlar, durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Sağlık ekiplerince ilk müdahalesi olay yerinde yapılan İlyas E. (33), ilk olarak Karamürsel Devlet Hastanesine buradan da Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesine kaldırılan İlyas E.’nin durumunun ciddi olduğu belirtildi.