Marmara'nın incisi Karamürsel'den siyaset haberlerini sürekli olarak anlık yayınlayan Haber Portalı olan Karamursel.tv

Siyaset

Siyaset

Siyaset Haberleri

Karamürsel DEVA iki aday adayı çıkardı

Demokrasi ve Atılım Partisi Karamürsel İlçe Teşkilatı’nda milletvekili aday adaylık heyecanı yaşanıyor. Partinin yönetim kurulu üyesi İzzet Harun Ok ve Yunus Katı Milletvekili Aday adaylığı başvurularını gerçekleştirdi. DEVA Partisi Karamürsel İlçe Teşkilatı, yaklaşan genel seçim öncesi milletvekili aday adaylığı heyecanı yaşıyor.

Serpil Yılmaz mı ? İsmail Yıldırım mı ?

Karamürsel Ak Parti'de başladığı siyaset hayatını büyük başarılar ile taçlandırarak, AK PARTİ Genel Merkez Çevre, Şehir ve Kültür Başkan Yardımcılığı görevinde olan Serpil Yılmaz ve Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım'ın Kocaeli Millet Vekilliği için

Karamürsel CHP depremzedeler için seferber oldu

Kocaeli Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkan Yardımcısı Ahmet Çalık önderliğinde, Karamürsel CHP İlçe Başkanı Anıl Aksu liderliğinde yaşanan büyük felaketin hemen sonrasında tüm parti yönetimi, üyeleri, çocukları, aileleri depremin hemen ardından çok kısa bir zamanda koordine oldu.

Sait Mete ve İsmail Yıldırım gerilimi bitmiyor!

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ve AK Parti İlçe Başkanı Sait Mete arasında yaşanan gerilim her geçen gün büyüyerek devam ederken, haftalar önce gerilimin AK Parti Genel Merkeze hatta Recep Tayyip Erdoğan'a kadar iletildiğini yazmıştık. Son gelişmeler sonrası Ankara'dan bir ekip gönderildiği dile getirildi.

Karamürsel İyi Parti'de Selim Börek gümbür gümbür geliyor

Karamürsel İyi Parti'de Selim Börek dönemi gümbür gümbür geliyor.

Sait Mete Karamürsel Belediye Başkanlığı için gümbür günbür geliyor

AK Parti Karamürsel İlçe Başkanı Sait Mete Karamürsel Belediye Başkanlığı için gümbür, gümbür geliyor. Karamürsel gündeminde son günlerde yaşanan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ve AK Parti Karamürsel İlçe Başkanı

SP Karamürsel, Büyük Kongre’ye 2 otobüs kaldırdı

İlçe Başkanlığını Mustafa Sağlam’ın üstlendiği Saadet Partisi Karamürsel İlçe Teşkilatı, Ankara’da gerçekleşen SP 8. Olağan Büyük Kongresi’ne Karamürsel’den 2 otobüs kaldırdı.

Temel Karamollaoğlu Karamürselli dublörü ile tt oldu!

Saadet Partisi 8. Olağan Büyük Kongresi geçtiğimiz gün Ankara’da gerçekleştirildi. Tek aday olan Genel Başkan Temel Karamollaoğlu, yeniden başkan seçildi.

Tahir Büyükakın yine sözünü tuttu

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın yine gönüllere taht kurmaya devam ediyor. Karamürsel'de son 2 yıl içerisinde ilçeyi resmen baştan aşağı değiştirdi. Son olarak Karamürsel İlçesi Kızderbent mahallesi için verdiği sözüde tutan, Büyükakın Çok Amaçlı Salon Yapımı  için ihale düzenletti.  

İsmail Yıldırım Sait Mete'yi fena kafaya takmış!

İsmail Yıldırım hafta sonu Bugün Kocaeli Gazetesini Karamürsel'e davet ederek  Ak Parti İlçe Başkanı Sait Mete'yi şikayet etti. Tabiri caiz ise AK Parti'den "SARI ÖKÜZÜ" istedi.

Ahmet Çalık rezilliği gündeme getirdi, binlerce kişi tepki gösterdi!

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 99. yılı nedeni ile Karamürsel Stadyumunda yapılan kutlamalarda büyük bir rezillik yaşandı. Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli İl Başkan yardımcısı Ahmet ÇALIK katıldığı programda yaşadıklarını canlı yayında yayınlayınca ortalık ayağa kalktı. Binlerce kişi tepki gösterdi.

DEVA İlçe Başkanı Cüneyt Yücetepe tüm halkımız davetli

İlk mitingini Gaziantep te yapan DEVA Partisi 2.mitingini 02 Temmuz Cumartesi günü Kocaeli Gebze de Mevlana Kapalı Pazar alanında saat 18.00 de gerçekleştirecek.

Karamürsel'de CHP de olmasa kimsenin sesi çıkmayacak

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi ilçe başkanı Anıl Aksu ilçe sorunlarını yüksek sesle dile getirmeye devam ediyor.

Osman Pepe Karamürsel'de başkanları ağırladı

Osman Pepe'nin davetiyle toplandılar Eski Çevre ve Orman Bakanı, Kocaeli eski milletvekili, ilimizin emekli siyasetçilerinden Osman Pepe dostlarıyla bu kez Karamürsel Ereğli’de bir araya geldi.  

Osman Pepe Karamürsel'de kaçak malikane yapmış

Eski Çevre ve Orman Bakanı Osman Pepe, Karamürsel'de zeytinlik alana kaçak malikane yaptığı ve buna göz yumulduğu iddia edildi.

Başarılı isim Karamürsel'e başkan atandı

Ümit Özdağ önderliğinde teşkilatlanmaya devam eden Zafer Partisi Kocaeli’de iki ilçe başkanının daha atandığını duyurdu. Zafer Partisi Başiskele İlçe Başkanlığı’na Yasin Erbayraktar, Karamürsel İlçe Başkanlığı’na ise İdris Kılıçarslan atandı.  

Karamürsel'in huzurunun artık bozulmasına müsaade etmeyeceğiz!

Karamürsel'de son aylarda ilçe genelinde kavga, taciz ve hırsızlık olaylarının ciddi derecede artması sonrası ilçe genelinde iyice tırmanan gurbetçi sorununa belediye başkanı, İsmail Yıldırım el attı.

Toplam 1092 haber.