Karamürsel Büyük Birlik Partisi'nde Yeni Başkan: Cem Onat

Karamürsel'de uzun yıllardır aktif teşkilatı bulunmayan Cumhur İttifakı ortaklarından Büyük Birlik Partisi, yeni başkanını belirledi. İlçenin sevilen esnaflarından Cem Onat, geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen bir isim olarak yeni başkanlık görevine getirildi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Karamürsel Haber Gazetesi - Mahizer Türk

Karamürsel'de uzun yıllardır aktif teşkilatı bulunmayan Cumhur İttifakı ortaklarından Büyük Birlik Partisi, yeni başkanını belirledi. İlçenin sevilen esnaflarından Cem Onat, geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen bir isim olarak yeni başkanlık görevine getirildi. 1982 Elazığ doğumlu olan Onat, evli ve iki çocuk babasıdır. Karamürsel'de köklü bir geçmişe sahip olan ve ilçenin ticaret hayatında aktif rol alan Onat, Büyük Birlik Partisi'nin yeni başkanı olarak atanmasıyla birlikte önemli bir sorumluluk üstlenmiş oldu.

Cumhur İttifakı'nın önemli bir parçası olan Büyük Birlik Partisi, uzun bir aradan sonra tekrar aktif hale getirilmesi için çalışmalara hız verdi. Kurucu genel başkanları merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun izinde ilerleyen parti, İl Başkanı Av. Kaan Sengil liderliğinde faaliyete geçirildi. Parti yönetimi, ilçenin karşı karşıya olduğu sorunları ve acil çözüm bekleyen konuları gündemlerine alarak, Karamürsel'in yaşam standartlarını yükseltmek için kararlılıkla çalışacaklarını belirtti.

Bu doğrultuda, gerekli hazırlıkların tamamlandığı ve ilçenin dertlerine derman olmak için ellerinden geleni yapacaklarını ifade ettiler. Çalışma arkadaşlarına ve teşkilata güvenlerinin tam olduğunu vurgulayan yeni başkan Cem Onat, ilçenin yaşam kalitesini artırmak adına ekibiyle birlikte yoğun bir çaba içerisinde olacaklarını söyledi. Parti binasının hazırlıklarının sürdüğü ve yakın gelecekte açılışının gerçekleştirileceği de duyuruldu.

Karamürsel'de Büyük Birlik Partisi'nin yeniden aktif hale gelmesi ve ilçenin sorunlarına çözüm odaklı bir yaklaşımla yaklaşması, halkın beklentilerine cevap verecek önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 2

  • Hikmet şene cevap | 14 Şubat 2024 15:27

    Sayın hikmet bey Ak partili bir vatandaş olarak yazıyorum. Belediye Başkan Adayları sürecinde Sait mete ve Mesut çetinkaya yarıştı.İkiside partimizin güzide insanları.Ankara Mesut Çetinkaya da karar kıldı ve partili herkes Mesut Çetinkaya ile seçime kilitlendi buna Sait Mete yi destekleyenler de dahil.Gelelim Cem Onat'a aday adaylık sürecinde taraf olabilir bu normaldir 2 adayda Ak parti adayı idi.Büyük birlik partisi ne gelince uzun zamandır teklif ediliyordu bunu biliyorduk bence doğru zamanda bu teklifi kabul etti çünkü Büyük Birlik Partisi Cumhur ittifakı ve Ak partiyi destekliyor.Kendisi Mesut Çetinkaya ile uzun zamandır omuz omuza siyaset yapıyordu.Görevini en iyi şekilde yapacagından şüphem yok.Kendisine başarılar diliyorum.

  • Hikmet şen | 11 Şubat 2024 16:52

    Sait Mete ile aday tanıtımda vardı sonra mesut cetinkayanin şimdi burda şaka gibi

BUNLARA DA BAKIN