Karamürsel Saadet Partisi Stratejik Hazırlıklarını hızlandırıyor

2024 Yerel Seçimleri Öncesinde Karamürsel'de Stratejik Hazırlıklar Hız Kazanıyor

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Karamürsel Haber Gazetesi - Mahizer Türk

2024 Mahalli İdareler Seçimleri'ne sayılı günler kala, ilgili parti bünyesinde Karamürsel için stratejik bir seçim hazırlığı toplantısı gerçekleştirildi. İl Başkanı Halil Kayın, İlçe Başkanı Mustafa Sağlam, 2009-2014 ve 2019 Belediye Başkan Adayları Ahmet Özen ve Mehmet Özalay, ile Yerel Yönetimler Komisyonu bu önemli toplantıda bir araya geldi.

Toplantıda, Karamürsel'de seçimleri kazanmak için "genç, dinamik, yüksek kariyerli ve liyakat sahibi" bir adayın öne çıkarılması kararlaştırıldı. Bu adayın Karamürsel'in kendi evladı olması da vurgulandı.

Partinin bu toplantısı, Karamürsel'deki yerel seçimlerdeki stratejisinin ve aday belirleme sürecinin ne derece ciddi ve planlı yürütüldüğünü gösteriyor. "Bekle Bizi Karamürsel" sloganıyla ifade edilen bu kararlılık, ilçenin siyasi atmosferinde yeni bir heyecan yaratıyor ve yerel seçimlerin kaderini belirleyebilecek önemli bir gelişme olarak değerlendiriliyor. İl ve ilçe teşkilatlarının inanç, azim ve kararlılıkla yürüttüğü bu çalışmalar, Karamürsel'in siyasi geleceğine yön verecek.

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • Yusuf | 24 Ocak 2024 10:11

    Güzel bir aday çıkar inşallah bıktık bu mecburiyet hissinden. artık özümüze dönmemiz gerek.

BUNLARA DA BAKIN