Karamürsel Sakinleri, Şehir Hastanesine Direk Ulaşım İstiyor

Kocaeli Şehir Hastanesi'nin 3 Nisan 2023 tarihinde hizmete girmesinin ardından, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından oluşturulan toplu taşıma hatları ile hastaneye ulaşım kolaylaştırıldı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Karamürsel Haber Gazetesi - Pelin Yıldız

Karamürsel Sakinleri, Şehir Hastanesine Direk Ulaşım İstiyor

Kocaeli Şehir Hastanesi'nin 3 Nisan 2023 tarihinde hizmete girmesinin ardından, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından oluşturulan toplu taşıma hatları ile hastaneye ulaşım kolaylaştırıldı. Ancak, ilçelerden gelen vatandaşlar, özellikle Karamürsel'den hastaneye doğrudan ulaşım talep ediyor.

Karamürsel sakinleri, çift vesaitle hastaneye gitmenin zorluğuna dikkat çekerek, "Karamürsel'den Şehir Hastanesine direk araç gitmesini istiyoruz. Hasta olduğumuzda çift vesaitle gitmek gerçekten çok zor oluyor. Büyükşehir Belediyesi Karamürsel'den Umuttepe'ye tek hat koydu. Bu durumdan memnunuz ve teşekkür ediyoruz. Ancak, Umuttepe hattının Şehir Hastanesine ulaşarak oradan Umuttepe'ye çıkmasını talep ediyoruz. Büyükşehir'in bu konuda bir çözüm bulacağına inanıyoruz" şeklinde konuştular.

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 3

  • Vedat Duyar | 04 Şubat 2024 15:00

    Olması gereken ,ulaşım önemli 3 araçla şehir hastanesine ,gidiş bir dert ,dönüşü bir dert,,

  • Erkan Kaplan | 01 Şubat 2024 22:37

    Aylardır beklediğim haber yapılmış dile Geldiğine çok sevindim şehir hastanesine direkt otobüsü sadece Karamürsel değil Gölcük'te bekliyor

  • Kemal | 31 Ocak 2024 21:32

    Karamürsel sahipsiz yer Karamürsel haricinde tüm ilçelerin köylerine kadar belediye arabaları var yaşlılar faydalanıyor yolları yeni fakat Karamürsel köyleri Bursa yolu diye bir garabetle yolda yapılmıyor( iznik yolu)

BUNLARA DA BAKIN