Kocaeli geneli Belediye İşçilerine Yüzde 49,25 Zam

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve 11 İlçe İçin Belediye İşçilerine Yüzde 49,25 Zam Kararı

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Karamürsel Haber Gazetesi - Pelin Yıldız

KOCAELİ - Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Büyükşehir ve AK Partili 11 ilçe için çalışan tüm belediye işçilerine yüzde 49,25 oranında zam yapılacağını açıkladı. Tahir Büyükakın, İlçe Belediye Başkanları ve AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus ile gerçekleştirilen toplantıda bu kararı duyurdu.

Toplantı sonrasında yapılan açıklamada, belediye işçilerine yapılacak zam oranının belirlendiği ifade edildi. Buna göre, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve AK Partili 11 ilçe belediyesinde çalışan personele yüzde 49,25 zam yapılması kararı alındı. Açıklama yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, normalde sözleşmelerin enflasyon farkı artı 2 puan da refah payı şeklinde olduğunu belirterek, memur ve asgari ücrete yapılan zamın ardından belediye işçilerine de aynı oranda zam yapma kararı aldıklarını ifade etti.

Ayrıca, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, toplantının ana gündem maddesinin belediye işçilerine yapılacak zam olduğunu söyledi. Talus, aynı zamanda seçim beyannamesinin açıklanmasıyla birlikte aday tanıtımlarının yapılacağını belirterek, sürecin bu hafta içinde netleşeceğini ifade etti.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN