Mehmet Baş Kandil mesajı yayımladı

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Karamürsel Haber Gazetesi - Mahizer Türk

İYİ Parti Karamürsel Belediye Başkan Adayı Mehmet Baş, Miraç Kandili dolayısıyla yayımladığı mesajında, 'Başta hemşehrilerim olmak üzere, milletimizin ve tüm İslam âleminin Miraç Kandili'ni en kalbi duygularımla tebrik ediyorum.' dedi.

“Miraç, Peygamberimiz Hz. Muhammed (SAV)’in Mescid-i Haramdan Mescid-i Aksa’ya, oradan da ilahi huzura yükseldiği hikmet dolu bir yolculuktur. Manevi iklimiyle alemleri kuşatan bu kutlu geceye bir kez daha ulaşmanın huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Mucizelerle dolu olan, içinde birçok ilahi hikmeti, sırrı ve bereketi barındıran bu mübarek gecede, yapacağımız duaların yüce Rabbimizin katında kabul görmesini niyaz ediyorum.

Aynı zamanda bu kutlu gecenin, Miracın önemli değerlerinden birisi olan Mescid-i Aksa’nın kurtuluşuna, Gazze’de yaşanan işgal ve zulmün son bulmasına vesile olmasını diliyorum. Bu mübarek gecenin birlik, beraberlik ve kardeşliğimizin pekişmesine vesile olmasını diliyor; başta hemşehrilerim olmak üzere, milletimizin ve tüm İslam âleminin Miraç Kandili’ni en kalbi duygularımla tebrik ediyorum.” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN