Özbağ'dan çalışan gazeteciler günü mesajı

Sadi Özbağ'dan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Kutlaması ve Medyanın Önemine Vurgu

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Karamürsel Haber Gazetesi - Mahizer Türk

Sadi Özbağ'dan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Kutlaması ve Medyanın Önemine Vurgu

KARAMÜRSEL - AK Parti Karamürsel Belediye Başkan Aday Adayı Sadi Özbağ, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir açıklama yaptı. Özbağ, bilgi ve teknolojinin hızla geliştiği günümüz dünyasında medyanın hayati rolüne dikkat çekti.

Özbağ, "Günümüzde bilginin her geçen gün katlanarak artması ve teknolojinin sürekli gelişmesi, medyanın önemini daha da artırmaktadır. İletişim ve haberleşme alanlarında yaşanan hızlı gelişim ve dönüşümün yanı sıra, internet ve sosyal medyanın öncülüğünde bilgiye ve habere erişim yollarının çeşitlenmesi ve kolaylaşması, sorumlu ve tarafsız yayıncılık anlayışına sahip gazetecilerin görevlerini daha da önemli kılmaktadır" dedi.

Ayrıca, Özbağ mesleki ilkeler ve ahlak kurallarına bağlı kalarak görevlerini özveriyle yerine getiren basın mensuplarının çalışmalarını övgüyle anarak, "Özellikle basın meslek ilkelerine sıkı sıkıya bağlı kalarak, mesleğin gerektirdiği ahlaki kurallar çerçevesinde görevlerini yerine getiren gazetecilerimizin, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü içtenlikle kutluyorum. Tüm basın çalışanlarına sevgi ve saygılarımı sunuyorum" ifadelerini kullandı.

Özbağ'ın bu sözleri, tarafsız ve ilkeli habercilik anlayışının önemini vurgulayarak, medya sektöründe çalışan profesyonellere olan takdir ve desteğini gösteriyor.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN