Regaip Ahmet Özyiğit, Hizmet İçin Yola Çıktık

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Karamürsel Haber Gazetesi - Mahizer Türk

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından AK Parti Altınova Belediye Başkan adayı olarak belirlenen Regaip Ahmet Özyiğit, ilçeye hizmet için yola çıktığını açıkladı. Özyiğit, ilçeyi iyi tanıdığını, sorunları ve ihtiyaçları konusunda detaylı bilgi sahibi olduğunu belirtti.

Altınova'nın gen hızlı gelişen ve gelişime en açık ilçelerden biri olduğunu ifade eden Özyiğit, sanayisi, tarımsal üretimi ve turizmi ile büyük potansiyellere sahip bir ilçe olduğunu vurguladı. Amaçlarının bu güzide ilçeye hizmet etmek olduğunu dile getiren Özyiğit, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın onayı ve AK Parti'nin desteğiyle belediye başkan adayı gösterilmenin gururunu yaşadığını ifade etti.

Özyiğit, Altınova'nın sorunlarını bildiğini ve bugüne kadar sürdürülen başarılı hizmetleri AK Parti'nin Türkiye Yüzyılı Belediyeciliği döneminde devam ettirmeyi hedeflediğini söyledi. Belediye Başkanı Metin Oral yönetimindeki başarılı çalışmaların kesintiye uğramadan sürmesi ve Altınova Belediyesi'ne yeniden AK Parti bayrağının çekilmesi için güçleriyle çalışacaklarını belirtti.

Regaip Ahmet Özyiğit, projelerinin hazır olduğunu ve kısa süre içinde ilçe halkıyla paylaşacaklarını sözlerine ekledi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN