Sahipsiz Karamürsel'de çarşının göbeğinde ağaç katliamı yapılıyor!

Karamürsel merkezde yol genişletme çalışması adı altında gencecik ağaçların katledilmesi çevredeki vatandaşların büyük tepkisine neden oldu.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Karamürsel Haber Gazetesi - Mahizer Türk

Karamürsel merkezde Kayacık mahallesin de yol genişletme çalışması adı altında gencecik ağaçların katledilmesi çevredeki vatandaşların büyük tepkisine neden oldu. Olay Kayacık mahallesi Bilgi sokak ve Yelken sokak üzerinde yeni adliye binası çevresinde yapımı devam eden yol çalışmalarında yaşandı. Yolu genişletmek için gencecik ağaçları söküp başka yerlere dikmek yerine ağaçların kesilmesi bu kadarına da pes doğrusu dedirtti. 

SAHİPSİZ BİR MEMLEKET OLDUĞUNU BİLİYORDUKTA BUKADAR DEĞİL

Gzatemize ulaşan çevre sakinleri, Karamürsel Adliye binasının hemen dibinde böyle bir ağaç katliamı yapılmasına akıl, sır erdiremediklerini dile getiren duyarlı vatandaşlar derdimizi anlatacak kimseye ulaşamıyoruz. Koskoca Karamürsel'de bir kişide çıkıp ne yapıyorsunuz diyemiyor. Bu katliamın hesabını soracaklarını ve şikayetçi olacaklarını dile getiren çevre sakinleri, adliyenin dibinde yaşanan bu katliama elbet kayıtsız kalmayacak birilerini bulacak ve şikayetçi olacağız dediler. 

 

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • ALİ | 08 Aralık 2023 10:26

    YOL YAILACAK ISE KESILSIN

BUNLARA DA BAKIN