Samet Demirci sorunları birlikte çözeceğiz

CHP Altınova İl Genel Meclis Üyesi Aday Adayı Samet Demirci'ye yoğun destek geliyor.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Karamürsel Haber Gazetesi - Pelin Yıldız

CHP Altınova İl Genel Meclis Üyesi Aday Adayı Samet Demirci'ye yoğun destek geliyor. Seçim çalışmaları kapsamında Altınova ilçesi ve beldelerinde gençlerin yoğun olarak bulunduğu cafe ve kahvehaneleri ziyaret eden Samet Demirci, İl Genel Meclis Üyesi olması halinde Altınova'nın gençleriyle birlikte sorunlara çözüm bulacaklarını söyledi.  

CHP Altınova İl Genel Meclis Üyesi Aday Adayı Samet Demirci'ye yoğun destek geliyor. Seçim çalışmaları kapsamında Altınova ilçesi ve beldelerinde, köylerinde gençlerin yoğun olarak bulunduğu kahvehaneleri ziyaret eden Samet Demirci, İl Genel Meclis Üyesi olması halinde Altınova'nın gençleriyle birlikte sorunlara çözüm bulacaklarını söyledi. Altınova ilçesi ve köylerindeki kahvehaneeleri dolaşarak gençlerle bir araya gelen CHP Altınova İl Genel Meclis Üyesi Aday Adayı Samet Demirci, özellikle gençlerin kendisine gösterdikleri ilgi nedeniyle Altınova halkına  ve gençlerine teşekkür etti.

Gençlerin sorunlarını dinleyen ve onlarla sohbet eden Demirci "Değerli genç arkadaşlarımın, büyüklerimin tavsiyesi ve desteği üzerine aday adaylığı başvurusu yaptım. Bu süreç içinde Altınova halkının yoğun desteğini yanında görmek beni de mutlu etti. Partimizin gençlere olan politikası da beni yürüklendirdi. Başladığım bu yolda Altınova halkıyla birlikte yürüyerek, partimizin bayrağını daha da yukarıya çekmek istiyorum" dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN