UTAŞ AİLESİNİN ACI KAYBI

Kocaeli Büyükşehir ve Karamürsel Belediyesi Meclis Üyesi Ahmet Utaş'ın annesi ve AK Parti Karamürsel İlçe Belediye Başkan aday adayı Feyzi Utaş'ın yengesi Emine Utaş, 89 yaşında hayatını kaybetti.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Karamürsel Haber Gazetesi - Pelin Yıldız

Kocaeli Büyükşehir ve Karamürsel Belediyesi Meclis Üyesi Ahmet Utaş’ın annesi ve AK Parti Karamürsel İlçe Belediye Başkan aday adayı Feyzi Utaş’ın yengesi Emine Utaş, 89 yaşında hayatını kaybetti.

Kocaeli Büyükşehir ve Karamürsel Belediyesi Meclis Üyesi Ahmet Utaş'ın annesi aynı zamanda İlim Yayma Cemiyeti Kocaeli Şube Başkanı ve AK Parti Karamürsel İlçe Belediye Başkan aday adayı Feyzi Utaş’ın yengesi Emine Utaş, yaşlılığa bağlı kalp yetmezliği nedeniyle hayatını kaybetti.

Karamürsel ilçesinde Kayacık Mahallesi'nde ikamet eden 6 çocuk annesi Emine Utaş’ın cenazesi bugün Karamürsel Merkez Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Karamürsel Yeni Mezarlığı'nda toprağa verildi.

 

Buber Group ve Karamürsel TV. Ailesi olarak merhumeye Allah (cc) rahmet, kederli ailesine başta olmak üzere dost ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • Saffet Gülnar | 04 Ocak 2024 09:24

    Utas ailesine başsağlığı diliyorum Allah rahmet eylesin

BUNLARA DA BAKIN