2019, 2023 ve Sonrası - Ender Gökçe

2019, 2023 ve Sonrası


Eski Cumhurbaşkanının parti kuracağı haberi ile ayakta kalmaya çalışanlar aslında bu haberin içinde çok şeyler aramalılar. Yani bu haberi sadece iktidar partisinin parçalanmasına bağlayanların neden 15 senedir hiçbir seçimi kazanamadığını anlıyoruz. Sinsilenin kesinlikle bozulmadığı bir siyasi oluşumda anafor ve junior muhalefet partilerinin beceremediği koltuk sevdalısı olmamak ama her görevden hakkını payını almak anlayışının bir felsefe haline gelmesiyle birlikte bu oluşuma emek veren herkesi belli zaman aralıklarıyla çeşitli görevlerde görüyoruz.

Ülkenin doğusunda bildiğin savaş devam ederken, güneyde yeni turizm sezonuna sorunlu Putin’in damgasını vurup vurmayacağı belli olmadığı için devlet ve otelcilerin yerli turist için fiyat iyileştirmeleri konusunda ciddi çalışmaları varken, kuzey kendi içerisinde bir uydurma Artvin olayı yaşıyor. Ege’yi söylemiyorum bile.  Orası başka bir dünya. Hele bir İzmir var ki evlere şenlik… Tüm gelişim ve ilerleme şanslarını iki bira bir patatesten olacaklarına inandıkları için reddeden acayip  bir şehir. Bu arada sanayi, turizm,tekstil,iletişim,bilişim,yatırımlar falan diye baktığınızda Tüsiatçıların korku dolu çığlıklarından başka bir şey duyulmuyor. İnanmayın sakın, yemin ederim buzlu badem durumundalar.

Bunun dışında önceki yazımda Karamürsel’le ilgili yazdığım sorunlar olduğu gibi devam ediyor. Park sorunu, yolu kapatan araçlar, dükkanının önünü kukuleta yada çeşitli park engelleyici cisimlerle  istila eden esnaf, sabunlu suyla dükkanını ve dükkanının önündeki kaldırımı yıkayanlar…. Anladınız mı ? Değişen fazla bir şey yok…

Terörist Taziyesine gitmeye devam eden anafor partisi ve hala kavga dövüş başkanlık mücadelesi yapılan diğer küçük muhalefet partisinin durumlarını zaten biliyorsunuz.

Ez cümle şudur ki ;

Bu eski cumhurbaşkanının parti kurması iktidar partisinin dağılmasına değil 2019 ve 2023’e hazırlık yapılmasıdır. Zavallı paralı asker muhalefet medyası ve antitayyip medyasının yazdıklarına inanmadığınızı biliyorum ama  yazımı geçen haftalarda yazdığım bir yazımın başlığıyla bitireyim ;

HERKES GİDER MERSİN’E, BAZILARI GİTMEYE ÇALIŞIR TERSİNE…

Sevgiyle, Milli İrade ile ve Milli Beraberlikle kalın…

[email protected]

YAZIYI PAYLAŞ!

YAZARIN SON 5 YAZISI
10Şub

CANLI YAYININ ARDINDAN

03Ara
25Kas

SEÇİME DOĞRU

23Ağs

ŞİMDİ TÜRKİYE ZAMANI…

13Ağs