Ahmet Çalık öğretmenleri unutmadı

24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi belediye başkan adayı Ahmet ÇALIK,  ilçe yöneticileri ve meclis üyeleri ile birlikte ilçede  bulunan okulları ziyaret etti. 

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Karamürsel Haber Gazetesi - Pelin Yıldız

24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi belediye başkan adayı Ahmet ÇALIK,  ilçe yöneticileri ve meclis üyeleri ile birlikte ilçede  bulunan okulları ziyaret etti. 

Çalık, yaptığı açıklamada gelişmiş ve müreffeh bir Türkiye hedefine ulaşmada, bilgiyle donanmış nesillerin yetişmesinde önemli bir rol oynayan öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü en içten dileklerimle kutluyorum.

Öğretmenlerimiz eğitimdeki fedakarlıkları, sabrı ve özverileriyle her bir gencimize yön veriyor, onlara bilgiyle beraber değerler kazandırıyor, hayatında iz bırakıyor, geleceğe umutla bakmalarını sağlıyor. Gücünü sevgiden alan, dünyanın en kutsal, saygın ve mesuliyeti yüksek bir mesleğin sahibi olan öğretmenlerimiz sadece ders anlatan değil, aynı zamanda gelecek nesillerimize rehberlik eden, sevgiyle sarılan, öğrencilerine örnek olan birer liderdir.

Cumhuriyetimizin kurucusu Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk, “Öğretmenler, Yeni Nesil Sizin Eseriniz Olacaktır” sözüyle bu ulvi görevin önemine değinmiş, öğretmenlerimize önemli görevler yüklemiştir. Türkiye Yüzyılında ülkemiz, her zaman kendini yenileyen ve geliştiren öğretmenlerimiz sayesinde emin adımlarla ilerlemeye devam edecektir.

Her türlü gelişmenin, ilerlemenin ve kalkınmanın temelinin eğitimden geçtiğini bilen bir yönetim anlayışımızla, eğitim alanına yapılacak her türlü katkının Karamürsel'in refahına yönelik en büyük yatırım olduğunun bilincindeyiz; dedi.

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • Nait ERDOĞAN | 25 Kasım 2023 05:11

    Bu ÇALIK ve Karamürsel ekibi genç ama köylerde cevrede esnafta tanınan yeni yönetim kurdu çok sıkı çalışıyorlar hiç olmadığı kadar inanmışlar bir dyp li olarak bukez başka kimsenin şansı yok

BUNLARA DA BAKIN