Ak Partide temayül tamam! Peki adaylar ne zaman açıklanacak

AK Parti'de, Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı için 9 Kasım'da başlayan süreç , 22 Kasım itibari ile sona erdi. Bugün ise yurt genelinde temayül yoklaması yapıldı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Karamürsel Haber Gazetesi - Pelin Yıldız

AK Parti’de, Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı için 9 Kasım’da başlayan süreç , 22 Kasım itibari ile sona erdi. Bugün ise yurt genelinde temayül yoklaması yapıldı. Kocaeli Kongre Merkezi’nde saat 10:00'da başlayan temayülü yöneten AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin önemli açıklamalarda bulundu.

POTANSİYELİMİZ VAR

Temayülde konuşan ve önemli açıklamalarda bulunan Zengin, “Bizim Türkiye’de ve Kocaeli’de tüm illeri, ilçeleri alabilecek potansiyelimiz var. Ama nihayetinde ben iddialı cümlelerin yanına çalışmaları koymamız gerektiğine inanıyorum. Bu çalışmalarla birlikte tüm ilçelerimizde arzu ettiğimiz sonucu alacağız. Mevcut başkanlarımız da dahil olmak üzere arkadaşlarımız bir yarışma içerisinde. Herkes çok özveriyle çalışıyor. Önemli olan bu çıtayı koruyan yükselten arkadaşlarımızla devam etmek ve insanların memnuniyetini saplamak.

15 ARALIKTAN SONRA

Kocaeli’de seçim yarışı başladı. Geçmiş döneme bakarak hepsi aynı anda açıklanmadı. Aralık’ın 15’inden itibaren açıklanmaya başladı. Nihayetinde Aralık 15’ten sonra büyükşehiri daha sonra adım adım ilçeleri açıklayacağız. Teşkilatı çok dinamik genç ve gayretli gördüm. Ak Parti teşkilatları her zaman çok iyi iş çıkartmıştır. Biz de güçlü bir ekiple buradayız

BÜYÜK KATILIM 

AK Parti Kocaeli’de bugün Yerel Seçimler Temayül Yoklaması heyecanı yaşandı. Kötü hava koşullarına rağmen teşkilat mensupları Temayül Yoklamasına yoğun ilgi gösterdiler. AK Parti Grup Başkan Vekili Av.Özlem Zengin, TBMM Grup Başkan Vekili Özlem Zengin, MKYK Üyesi İbrahim Halil Yıldız, Bursa Milletvekili Emel Gözükara Durmaz, Trabzon Milletvekili Yılmaz Büyükaydın, Kadın Kolları MKYK Üyesi Güler Yüksekdağ ve Gençlik Kolları MKYK Üyesi Mehmet Akif Ağırman’ın da katıldığı temayülde üç kademe il ve ilçe yönetimleri yanı sıra mahalle başkanları da oy kullandı.

TALUS’TAN TEŞEKKÜR

Sabah saat 10.00’da başlayan oy kullanma işlemi, saat 16.00’ya kadar devam etti. Delegeler genel merkez sistemine bağlı bilgisayarlarla dijital ortamda oylarını kullandı. AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr.Şahin Talus, büyük bir heyecan ve katılımla gerçekleşen temayülün ardından yaptığı açıklamada, “Yerel Seçimler temayül yoklamamıza, bugün ilimizi etkisi altına alan olumsuz hava koşullarına rağmen %95 katılımla sahip çıkan tüm teşkilatımıza teşekkür ediyoruz. Türkiye Yüzyılı şehirleri için hazırız, kararlıyız” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • Naci | 27 Kasım 2023 13:22

    Büyük başkan sait

BUNLARA DA BAKIN