Amiral ilkokulu pırıl pırıl eğitime hazır

Başlık: Karamürsel Amiral İlkokulu Yıkılan Bölüm Sonrası Hızla Toparlandı: Okul Yöneticilerinden Gece Gündüz Çalışma

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Karamürsel Haber Gazetesi - Pelin Yıldız

Karamürsel Amiral İlkokulu'nun bir bölümü depreme dayanıklı olmaması nedeni ile alınan bir karar neticesinde geçtiğimiz günlerde yıkıldı. Ancak Karamürsel Milli Eğitim Müdürü Murat ÇAKIR ve Amiral İlkokulu Müdürü Muammer AKSOY'un liderliğinde, 05 Şubat 2024'te bitecek olan yarı yıl tatilinin ardından öğrencilere güvenli ve temiz bir ortam sağlamak için gece gündüz demeden hummalı bir çalışma başlatıldı.

Yıkılan Bölüm Sonrası Hızlı Müdahale:

Geçtiğimiz günlerde yaşanan olay sonucunda yıkılan Karamürsel Amiral İlkokulu'nun bir bölümü, eğitim ve güvenlik açısından risk oluşturuyordu. Ancak Milli Eğitim Müdürü Murat ÇAKIR ve Okul Müdürü Muammer AKSOY, hemen harekete geçerek sorunu çözmek adına kapsamlı bir plan oluşturdular.

Gece Gündüz Çalışma:

İki yönetici, yarı yıl tatilinin sona ermesine sadece saatler kala, gece gündüz demeden okul çevresinde güvenlik önlemlerini aldılar. Ayrıca, yıkılan bölümün temizlenmesi ve okulun genel temizliği için hafta sonu dahil olmak üzere sürekli bir çalışma gerçekleştirdiler.

Pazartesi Sabahı Hazır:

Çalışmalar sonucunda, Karamürsel Amiral İlkokulu'nun bahçesi ve çevresi pırıl pırıl temizlenerek Pazartesi sabahı için hazır hale getirildi. Okul yöneticileri, öğrencilerin güvenli bir ortamda ders görmelerini sağlamak adına fedakarca çalıştılar ve öğrencilere herhangi bir aksaklık yaşatılmadan eğitime devam edilmesini temin ettiler.

Yöneticilerden Teşekkür ve İfade:

Karamürsel Milli Eğitim Müdürü Murat ÇAKIR ve Amiral İlkokulu Müdürü Muammer AKSOY, öğrencilere güvenli bir ortam sunabilmek adına ortaya koydukları çaba nedeniyle tüm okul çalışanlarına teşekkür etti. Çalışmaların öğrencilerin eğitimine olumlu bir şekilde yansımasını umut ediyorlar.

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 3

  • Veli | 08 Şubat 2024 00:09

    2 binanın eşyalarının taşınması yaz tatilinin son haftasında oldu.Anasınıflarının eşyalarını veliler olarak kendimiz taşıdık şimdi de 16 günlük tatilin başında değil son birkaç gününde yıkım yapıldı bahçe toz toprak içinde kamyonlar geliyor gidiyor siz de yöneticileri övüyorsunuz biraz hakkaniyetli olun lütfen.

  • Veli | 04 Şubat 2024 22:50

    15 tatilin son 5 günü okul yıkmaya başladılar ortalık toz toprak bu mudur iş bilmek

  • BirVeli | 04 Şubat 2024 21:16

    Sen ne anlatıyorsun ya koca yaz tatili yattılar 15 tatilde okul yıkıyorlar. Akıl tutulması resmen bir işimiz doğru dürüst gitsin be kardeşim

BUNLARA DA BAKIN