Okul Yöneticileri Haberleri

Okul Yöneticileri Haberleri

Amiral ilkokulu pırıl pırıl eğitime hazır

Başlık: Karamürsel Amiral İlkokulu Yıkılan Bölüm Sonrası Hızla Toparlandı: Okul Yöneticilerinden Gece Gündüz Çalışma

Okul müdürlerine çağrıda bulundu!

Değerli okul yöneticileri; Okullarda hangi amaçla olursa olsun bağış istemekten, para toplamaktan artık vazgeçin. Son zamanlarda devlet okullarında bazı idareciler ramazan ayını ve deprem felaketini kullanarak öğrencilerden sınıf öğretmenleri aracılığı ile yardım paraları toplamaktadırlar.

Birey Kolejinden muhteşem mezuniyet

2021-2022 Eğitim öğretim yılı Karamürsel Birey Koleji Anadolu Lisesi 12. Sınıflar Mezuniyet Töreni, 14 Haziran 2022  Salı günü okul kampüsünde yapıldı. Okul yönetim kurulu başkanı ve kurucu temsilcisi Muhsine Sarıca Hışır , Yusuf Özdemir, okul yöneticileri, öğretmenler ve ailelerin katıldığı tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı.

KAU'den Karamürsel'de Sinema Semineri

------------------------------ Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü ile Karamürsel İlçesi Çevre Kültür Derneği ortaklığından planlanan Sinema Semineri Karamürsel Anadolu Meslek ve teknik Lisesi’nde gerçekleştirildi. Öğrencilerin, yaşadığı coğrafyayı tanıması ve sanatsal etkinliklere bilinçli katılımını sağlamak amacıyla oluşturulan Kültür Eğitim Programı kapsamında gerçekleştirilen Sinema seminerinde Kocaeli Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü öğretim üyeleri Prof. Dr. Nigar Pösteki, Öğretim Görevlisi İren Didem deveci ve Yard. Doç. Dr. Özgür Velioğlu tarafından, Dünya Sinema Tarihi, Bir Film Nasıl Okunur, Sanat Sineması ve popüler Sinema Farkı konular işlendi. Öğrencilerin ve öğretmenlerin sorularını da yanıtlayan öğretim üyeleri, ‘üniversitede kapımız her zaman açık olacaktır dilediğinizde ziyaret edebilirsiniz’ dediler. Okul yöneticileri ve öğretmenlerin teşekkürleri ile üç saat süren etkinlik sona erdi.