Çetinkaya: 'Karamürsel için var gücümüzle çalışacağız'

AK Parti'nin Karamürsel Belediye Başkan Adayı Mesut Çetinkaya, ilçede yoğun bir ziyaret programıyla esnaf ve vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Karamürsel Haber Gazetesi - Mahizer Türk

AK Parti'nin Karamürsel Belediye Başkan Adayı Mesut Çetinkaya, ilçede yoğun bir ziyaret programıyla esnaf ve vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Çetinkaya, İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından düzenlenen program çerçevesinde Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifini ziyaret etti ve ardından Karamürsel Amatör Balıkçılar Derneği üyeleriyle bir araya geldi.

Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi Başkanı Tuba Türkmen ve üyeleriyle bir araya gelen Çetinkaya, kadınların çalışmalarının önemini vurguladı.

Daha sonra Karamürsel Amatör Balıkçılar Derneği üyeleriyle buluşan Çetinkaya, balıkçıların talep ve önerilerini dinleyerek, "Attığımız her adımı ortak akıl ile atacağız" dedi.

Çetinkaya, ziyaretlerinin devamında Ünal Çay Ocağı ve Terminal Çay Ocağı'nı da ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile birlikte Karamürsel'de yapılan hizmetlerin önemine dikkat çeken Çetinkaya, "Bizler de bu hizmetlere yenilerini eklemek için var gücümüzle, gece-gündüz demeden çalışacağız" şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN