Hizmetler Haberleri

Hizmetler Haberleri

Karamürsel'e yeni sağlık merkezi yapılacak!

Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü, Karamürsel'e yeni sağlık merkezi kazandırmak üzere harekete geçti. Karamürsel'e yapılacak 6 hekimli aile sağlığı merkezi, 634 metrekarelik bir alana kurulacak.

Karamürsel'de Adalet Hizmetlerine Yeni Mahkemeler Eklendi

Kocaeli'de Adalet Bakanlığı tarafından yeni mahkemelerin kurulduğu duyuruldu. Adalet Bakanlığı, yeni mahkemelerin kurulması ile ilgili genelge yayınladı. Genelge, 2024 yılında yargının etkinliğinin ve verimliliğinin artırılmasına yönelik olarak yapılan çalışmaları içeriyor.

Karamürselli büyük yetenekler Fransa'da

Karamürsel Mesleki Teknik Anadolu Lisesi (MTAL) öğrenci ve öğretmenleri, İspanya'nın Cullera Belediyesi'nin koordinatörlüğünde yürütülen Gastronomia K220 Erasmus projesinin bir parçası olarak Fransa'nın Corsica-Ajaccio kentinde proje faaliyetlerini gerçekleştirdi.

Çetinkaya: "Karamürsel için var gücümüzle çalışacağız"

AK Parti'nin Karamürsel Belediye Başkan Adayı Mesut Çetinkaya, ilçede yoğun bir ziyaret programıyla esnaf ve vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü personeli yüreklere dokundu

"Kocaeli Polisi, Karamürsel Gazanfer Bilge Çocuk Yuvası'nda Kalan Çocuklarla Bowling Heyecanını Paylaştı

Emekli Polis Memuru Behçet Türköz İçin Veda Yemeği Düzenlendi

Karamürsel ilçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube polis memuru Behçet Türköz, uzun yıllar süren görevinin ardından emekli oldu. Karamürsel genelinde tanınan ve sevilen Türköz, emniyet teşkilatına yaptığı hizmetlerle iz bıraktı.

Coinpara.com Kripto Para Saklama Ve Cüzdan Hizmetleri

www.coinpara.com Kripto Para Saklama Ve Cüzdan Hizmetleri Alanında Dünya Lideri BitGo Ile Dijital Varlıklarınız, Türkiye’de Kurulu Veri Merkezlerinde Çalışan Sistemlerimiz Ile Tüm Verileriniz, Güven Altında Yüksek Performans Coinpara'da Tek Tuş Ile Alım Yapabilme Imkanı Sağlayan, Saniyede Binlerce Işlem Adedine Ulaşabilen Yüksek Performanslı Platform Altyapısı

Kocaeli genelinde alınan bayram tedbirleri açıklandı

Kocaeli Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, vatandaşların bayramı huzur ve güven içinde geçirmeleri, kamu hizmetlerinin aksatılmadan yürütülmesi ve

Güreşler başlıyor. Büyük ödül 180 Bin Tl

180 bin TL değerindeki kemer sahibini bulacak Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin geleneksel olarak düzenlediği Sekapark Altın Kemer Yağlı Güreşleri’ne binlerce güreş severin ilgi göstermesi bekleniyor.    

Karamürsel Millet Bahçesi 4 ay sonra tamam

Karamürsel ve Gölcük ihalesi Uzuner’in Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı açık ihaleye çıktı, teklifleri aldı, değerlendirmesini yaptı ve sözleşmeyi imzaladı.  

Yıldırım “2 milyon zarar ettik” dedi teşkilata seslendi

Karamürsel Yerel Yönetimler Toplantısı’nda konuşan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Karamürsel Yüzme Havuzu’nun kendilerine 2 milyon 200 bin TL zarar ettirdiğini söyleyerek partilileri hizmetlere sahip çıkmaya davet etti

Tahir Büyükakın, Karamürsel'i baştan inşa ediyor!

Karamürsel'in evladı, Kocaeli Büyükşehir belediye başkanı Tahir Büyükakın ilçeyi adeta sil baştan baştan aşağı yeniliyor. Karamürsel'e 15 yıldır çivi dahi çakılmamış olması nedeni ile projeler biraz aksasa da, ilçe halkı ve esnafı yapılan hizmetlerden ötürü çok memnun.

Yıllar sonra Karamürsel adeta baştan inşa ediliyor!

Karamürsel genelinde son aylarda ilçenin çehresinin baştan aşağı değiştiğini gören vatandaşlar, Karamürsel'in muhalefet partisinden, iktidar partisine geçtiğini ve ilçeye bu nedenle büyük yatırımlar ve hizmetlerin geldiği düşünerek konuyu sosyal medya hesaplarında paylaşan bir çok vatandaş, 2010 yılından bu yana AK Partili bir belediye başkanı tarafından yönetildiğini fark edince sosyal medyada çok sayıda yorum aldı.

SEDAŞ Karamürsel’den gitti mağduriyetler arttı!

Karamürsel’de uzun yıllardır başarılı kadrosu ile ilçe halkına hizmet veren SEDAŞ müşteri hizmetleri ofisinin kapatılması

Tahir Büyükakın memleketi için hafta sonu yine denetimdeydi

Kocaeli Büyükşehir Belediye başkanı Tahir Büyükakın hafta sonu yine memleketine yapılan hizmetleri denetledi. Karamürsel Altınkemer Sahili ile Ereğli arasında sahil düzenleme projesinde çalışmalarını bizzat yerinde inceledi.

Karamürselli kızımız Kocaeli 1.’si oldu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı sebebiyle 41 gence bisiklet hediye etti. 19 Mayıs ile alakalı video yarışması düzenledi.

Karamürselli kızımız Kocaeli 2.’si oldu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı sebebiyle 41 gence bisiklet hediye etti. 19 Mayıs ile alakalı video yarışması düzenledi.

Yıldız Entegre yeni ürünlerini Intermob'ta tanıttı

Orman ürünleri sektöründe faaliyet gösteren Yıldız Entegre, 12 - 16 Ekim tarihleri arasında, Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleşen '22. Intermob Mobilya Fuarı'nda ürün ve hizmetlerini ziyaretçilerle buluşturdu.

Akademi Lise yaz sezonu başlıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı olarak hizmet veren Akademi Lise’de 2019 yaz okulu dönemi başlıyor.

Karamürsel Muhtarlar Derneği kongresi yapıldı işte yeni başkan

Karamürsel Muhtarlıklar ve Kamu Hizmetlerini Destekleme Derneği yeni yönetimlerini seçmek için sandık başına gitti.

Karamürsel'de 29 bin vatandaş sağlık hizmetine erişemiyor!

Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi'nde yaşayan 29 bin vatandaşı sığlık hizmetlerine erişimde sıkıntılar yaşıyor

Son dakika: Bakan açıkladı! Artık e-Devlet'ten yapılabilecek...

e-Devlet'te yeni bir dönem daha başlıyor. Geçtiğimiz yıllarda yenilikleriyle hayatımızı kolaylaştıran e-devlet'e yeni özellikler ekleniyor.

Kamu dairelerinde beklemeye son ! Artık internetten...

Kamunun vatandaşlara sunduğu hizmetlerin ocak ayı sonunda yüzde 95 oranında e-Devlet üzerinden yapılması hedefleniyor.

Bakanlık açıkladı! O ailelere 200 liralık yardım yapılacak

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Selçuk, hastalık nedeniyle cihaza bağımlı olan hastaların bulunduğu hanelerin elektrik fatura bedeli ve kesintisiz

Karamürsel Devlet Hastanesi'nde ebeler günü kutlandı

21-28 Nisan Ebeler Haftası nedeni ile Karamürsel Devlet Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürlüğü tarafından kutlama programı düzenlendi.

Karamürsel Devlet Hastanesi temizliğe büyük önem gösteriyor

Karamürsel Devlet Hastanesi’nde başlatılan, dört aydır çalışmaları sürdürülen ve bu süreçte geliştirilen yeni temizlik hizmetleri modeli ile otelcilik hizmetleri bir üst seviyeye taşındı.

Karamürsel Saadet Partisi kadın kolları durmak bilmiyor

Karamürsel Saadet Partisi Kadın kolları durmak bilmiyor. İlçede sürekli olarak vatandaşın yardımına koşan Saadet Partisi Kadın kolları üyeleri hizmetlerine hiç durmadan devam ediyor.

Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürüne Veda

Karamürsel Devlet Hastanesinde beş yıldır Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü olarak görev yapan ve Gölcük Devlet Hastanesine Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü olarak

Başarılı isim sağlık bakım hizmetleri müdüresi oldu

Karamürsel Devlet Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Hediye Yurttaş’ın Gölcük Devlet Hastanesine Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü olarak atanmasının ardından