Dr. Musa Çallı Karamürsel İlçe Sağlık Müdürü Görevine Başladı

Dr. Musa Çallı, düzenlenen bir törenle yeni görevine başladı. Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan ve diğer il sağlık müdürlüğü yetkililerinin de katıldığı törende, Karamürsel Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Adnan Canveren de yer aldı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Karamürsel Haber Gazetesi - Mahizer Türk

Karamürsel İlçe Sağlık Müdürlüğü pozisyonuna atanarak göreve başlayan Dr. Musa Çallı, düzenlenen bir törenle yeni görevine başladı. Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan ve diğer il sağlık müdürlüğü yetkililerinin de katıldığı törende, Karamürsel Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Adnan Canveren de yer aldı.

Yeni görevi nedeniyle Dr. Musa Çallı'yı makamında ziyaret eden Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan, başarılar dileyerek çiçek takdim etti. Pehlevan, yaptığı konuşmada, "Karamürsel ilçemiz sağlık hizmetleri konusunda güçlü bir ilçemiz. İlçe Sağlık Müdürümüz olarak göreve başlayan Dr. Musa Çallı'nın da bu hizmetleri çok daha iyi yerlere taşıyacağına eminiz. Ekibimle beraber kendisinin her zaman yanındayız. Kendisine yeni görevinin hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyor, başarılar diliyorum" dedi.

Dr. Musa Çallı, 1991 yılında Zonguldak'ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu olan Çallı, daha önce Pamukova Toplum Sağlığı Merkezi sorumlu hekimi ve Pamukova İlçe Sağlık Müdürü olarak görev yapmıştır.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN