Aday Tanıtımı Haberleri

Aday Tanıtımı Haberleri

YRP Karamürsel tanıtım programı yapıldı

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Vekili Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Prof. Dr. Doğan Aydal, İl Başkanı Ali Taştan, İl Başkan Yardımcılraı, Karamürsel Belediye Başkanı Adayı Ali Osman Aydın ve Meclis üye adayları ile birlikte Karamürsel’de Aday tanıtım ve Seçim beyannamesi programı yapıldı.

Ahmet Çalık, tüm ilçe halkını davet etti

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan adayı Ahmet Çalık, babası Muhammet Çalık'ın vefatı nedeni ile ertelenen Meclis Üyeleri ve Proje Tanıtım programının 17 Mart 2024 Pazar günü saat 14.00'te Karamürsel Kültür Merkezi'nde gerçekleştirileceğini ve tüm ilçe halkının davetli olduğunu duyurdu.

AK Parti'de Aday Tanıtımı İçin Geri Sayım Başlıyor

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr. Şahin Talus, Cumartesi günü gerçekleşecek olan ilçe belediye başkanları aday tanıtım toplantısı öncesi konuştu: "Her seçimi önemsedik, her seçimi ülkemizin geleceği için bir dönüm noktası olarak gördük.

Tahir Büyükakın'a adaylığı tebliğ edildi

Büyükakın yeniden aday: İşte adaylık için telefonun geldiği o an. AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın'ı arayarak yarın İstanbul'da yapılacak aday tanıtımına davet etti.    

Ahmet Çalık'tan davet

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan adayı Ahmet Çalık proje ve belediye meclis üyeleri aday tanıtım toplantısına bütün halkımızı davet etti.

Mehmet Özalay'dan aday tanıtımına davet

Karamürsel Saadet Partisi belediye başkan adayı Mehmet Özalay'dan aday ve proje tanıtım toplantısına davet.

Büyükakın; "Varlık sebebimiz vatandaşımıza hizmettir"

AK Parti Karamürsel Belediye Başkan adayı İsmail Yıldırım’ın tanıtım toplantısı büyük ilgi vardı. Kocaeli'den büyük destek gören tanıtım programında söz alan, Tahir Büyükakın, “Varlık sebebimiz vatandaşımıza hizmettir” dedi

Ak Parti'de bugün Gebze ve Karamürsel’de aday tanıtımı yapılacak

Karamürsel'de saat 14:00'da İsmail Yıldırım'ın aday tanıtım toplantısına, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tahir Büyükakın ve partililerinde katılacağı