AK Parti'de Aday Tanıtımı İçin Geri Sayım Başlıyor

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr. Şahin Talus, Cumartesi günü gerçekleşecek olan ilçe belediye başkanları aday tanıtım toplantısı öncesi konuştu: 'Her seçimi önemsedik, her seçimi ülkemizin geleceği için bir dönüm noktası olarak gördük.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Karamürsel Haber Gazetesi - Mahizer Türk

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr. Şahin Talus, Cumartesi günü gerçekleşecek olan ilçe belediye başkanları aday tanıtım toplantısı öncesi konuştu: "Her seçimi önemsedik, her seçimi ülkemizin geleceği için bir dönüm noktası olarak gördük. Şehirlerimizi Türkiye Yüzyılı'na hazırlamak için Cumhur İttifakı olarak hazırız, kararlıyız" dedi.

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr. Şahin Talus, Cumartesi günü Kocaeli Kongre Merkezi'nde saat 12.00'de gerçekleşecek İlçe Belediye Başkanları Aday Tanıtım Programı için yerinde incelemelerde bulundu. Programa Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz'un da katılacağını belirten Talus, şunları söyledi: "Mayıs ayındaki Genel Seçimde gördük. Muhalefet gizli ittifaklarla milletimizin geleceği üzerine kumar masası kurduklarını itiraf etti. Cumhur İttifakı olarak milletimizi hiçbir zaman kumar masasına mahkum etmedik. Her seçimi önemsedik, her seçimi ülkemizin geleceği için bir dönüm noktası kabul ettik. 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi de bu açıdan bizce çok ama çok önemlidir."

Hiçbir Zaman Kumar Oynamadık

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr. Şahin Talus, yaklaşan İlçe Belediye Başkanları Aday Tanıtım Programı hakkında konuşarak, "Hiçbir zaman milletimizi kumar masasına mahkum etmedik. Her seçimi önemsedik, her seçimi ülkemizin geleceği için bir dönüm noktası olarak gördük. 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi de bu açıdan bizce çok ama çok önemlidir" dedi.

Yirmi Yılda Büyüdük, Geliştik

Talus, "Milletimiz geçtiğimiz mayıs ayında tercihini yaptı. Ülkemizi, Türkiye Yüzyılı'na taşıma emanetini Cumhurbaşkanımıza ve Cumhur İttifakı'na teslim etti. Bu emaneti hiçbir zaman şahsi şöhretler için, milletimize efendilik yapmak için bir güç olarak görmedik. Tam tersine Milletimize hizmetkar olma, ülkemizi aydınlık yarınlara taşıma fırsatı olarak gördük. Çok şükür, son 20 yılda yapılan eser ve hizmetlerle hem şehirlerimiz, hem de ülkemiz çok önemli mesafe kaydetti. Büyüdü, gelişti, daha modern hale geldi" diye devam etti.

İŞTE BASINA SIZDIRILAN İSİMLER

  1. Kandıra Belediye Başkan Adayı: Erol Ölmez
  2. İzmit Belediye Başkan Adayı: Muharrem Tutuş
  3. Kartepe Belediye Başkan Adayı: M. Mustafa Kocaman
  4. Karamürsel Belediye Başkan Adayı: Mesut Çetinkaya
  5. Başiskele Belediye Başkan Adayı: Yasin Özlü
  6. Gölcük Belediye Başkan Adayı: Ali Yıldırım Sezer
  7. Derince Belediye Başkan Adayı: İbrahim Şirin
  8. Körfez Belediye Başkan Adayı: Şener Söğüt
  9. Gebze Belediye Başkan Adayı: Zinnur Büyükgöz
  10. Çayırova Belediye Başkan Adayı: Bünyamin Çiftçi
  11. Darıca Belediye Başkan Adayı: Muzaffer Bıyık
  12. Dilovası Belediye Başkan Adayı: Emre Sarıca

Sırada İlçe Belediye Başkanları Var

"Şimdi Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılını, Türkiye Yüzyılı yapmak için aldığımız yetkinin devamı olarak, şehirlerimizde de bu uyumu sağlamak, şehirlerimizi de Türkiye Yüzyılına hazır hale getirmek istiyoruz. Bunun için ilk aşamada Büyükşehir Belediye Başkan Adayımızı ilan ettik. Geçtiğimiz beş yılda tevazu, gayret ve samimiyetile milletimizin gönlünde yer edinen Başkanımız Tahir Büyükakın’ı, bizzat Cumhurbaşkanımız yeniden aday olarak ilan etti. Şimdi sırada ilçe belediye başkan adaylarımız bulunuyor."

Şöhreti Değil, Şehrini Düşünen

"AK Parti’de, Cumhur İttifakı’nda koltuk sevdası yoktur. Hırsı boyunu aşanları bu çatı altında göremezsiniz. Burada millete hizmet sevdası vardır. Her bir arkadaşımıza da bu hususta güvenimiz tamdır. Büyük bir titizlik ve geniş çaplı çalışmayla adaylarımız belirlendi ve hep birlikte isimlerini açıklayacağız. İnanıyorum ki, öyle bir başlangıç yapacağız ki, milletimizin geleceği ile kumar oynamaya kalkanlara daha başlamadan gereken mesajı vereceğiz. Şöhreti değil, şehrini düşünen, gerçek belediyecilik için çok çalışmaya hazırız, kararlıyız. Milletimize güveniyoruz."

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 4

  • Kadir | 02 Şubat 2024 19:28

    Akp emekliyi aç bıraktı ev kirası en düşük emekli maaşı kadar çıkmişlar aday kim olsun diye akp Karamürsel de anket yaptırmış adayların ismini yazmiş CHP adayı Ahmet Çalık ankette önde gözüküyor en yakın İsmail Yıldırım akp kimi aday yaptı Mesut Çetinkayaya Ahmet Çalık ankette fark atıyor cesaret leri varsa akp bu anketi kendi yaptırdı çıksınlar anketi herkese göstersin

  • Kazım | 02 Şubat 2024 16:05

    Eğer sızdırılan haber doğruysa karamürsel'e geçmiş olsun CHP'ye altın tepsiyle sundular karamürsel'i

  • Hikmet | 02 Şubat 2024 15:58

    Bizim Adayımız ve Karamürsel’i Kazanacak Kişi Belli : AHMET ÇALIK KARAMÜRSELDE DEĞİŞİM VAKTİ, BİZİM AHMET GELİYORR…

  • Kemal | 02 Şubat 2024 14:19

    Karamürsel yerinde saymaya devam. Şikayet edilen dönemin ortağı şantajla aday. Hep birlikte göreceğiz.

BUNLARA DA BAKIN