Ilçe Belediye Başkanları Haberleri

Ilçe Belediye Başkanları Haberleri

AK Parti'de Aday Tanıtımı İçin Geri Sayım Başlıyor

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr. Şahin Talus, Cumartesi günü gerçekleşecek olan ilçe belediye başkanları aday tanıtım toplantısı öncesi konuştu: "Her seçimi önemsedik, her seçimi ülkemizin geleceği için bir dönüm noktası olarak gördük.

Belediye işçilerinin gözü bu toplantıda

Büyükşehir ve ilçe belediyelerindeki yaklaşık 15 bin işçinin ek zam talebi, yarın (Cuma) Büyükşehir yetkilileri ve ilçe belediye başkanlarının katılımı ile yapılacak toplantıda karara bağlanacak.

Ak Parti il başkanı belediye başkanları için son noktayı koydu!

Kocaeli AK Parti'de il başkanı ve büyükşehir belediye başkanının değişimi ile başlayan yenilenmeye ilçe belediye başkanlarınında bütünü ile değiştirileceği

Kocaeli AK Parti belediye başkanları tamamen değişiyor mu?

Kocaeli AK Parti'de il başkanı ve Büyük şehir belediye başkanı ile başlayan değişim, ilçe belediye başkanları ile devam edeceği iddia edildi.

İşte AK Parti'nin Karamürsel için seçim beyannamesi

AK Parti Kocaeli İl Teşkilatı tarafından düzenlenen program ile 7 Haziran genel seçimleri için Kocaeli'ye yapılacak yatırımlar açıklandı. 4 yıl, 8 yıl ve daha uzun yıllara yayılan projeleri Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık açıkladı. Sabancı Kültür Merkezi'nde düzenlenen toplantıya Bakan Işık'ın yanı sıra AK Parti Kocaeli Milletvekilleri, milletvekili adayları, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, ilçe belediye başkanları, AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve muhtarlar katıldı.