Millet Haberleri

Millet Haberleri

Başkan Çalık'tan "Kadir Gecesi" Mesajı

Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık, Ramazan-ı Şerif'in önemli günlerinden biri olan Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Çalık, "Bu kutsal gecenin milletimize, İslam dünyasına ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini Allah'tan niyaz ediyorum" dedi.

Ahmet Çalık, birlikte başaracağız dedi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karamürsel Belediye Başkan Adayı Ahmet Çalık, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Atasoy Bilgin ve Kocaeli Milletvekili Harun Özgür Yıldızlı, Yalakdere ve Tepeköy Mahallelerini ziyaret etti.

Çetinkaya, Muhtarlarla Buluştu

Cumhur İttifakı'nın Karamürsel Belediye Başkan Adayı Mesut Çetinkaya, muhtarlarla bir araya geldi. Karamürsel Millet Bahçesi'nde gerçekleştirilen toplantıda Çetinkaya, yapmış olduğu açıklamada

AK Parti Karamürsel Seçim Koordinasyon Merkezi Açıldı

AK Parti'nin Karamürsel Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışı gerçekleştirildi. Açılışa Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Karamürsel CHP akın akın yeni üye kaydı alıyor

Karamürsel, Cumhuriyet Halk Partisi'ne (CHP) geçen ve aralarında Ahmet Çakmak, Yusuf Hasar ve Turgay Gazi Erdoğan'ın da bulunduğu 168 kişi partiye üye oldu.

İki Ahmet, tek hedef için bir araya geldi

Karamürsel'in köklü ailelerinden, ilçe genelinde geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Ahmet Çakmak, yaklaşık iki yüz kişilik ailesi ve dostları ile birlikte

Fatih Erbaş, Basiskele'de Yeni Ofisini Dualarla Açtı

Karamürsel'in tanınmış iş insanlarından Fatih Erbaş, yoğun bir kalabalığın katılımıyla gerçekleşen açılış töreniyle Basiskele ofisini dualar ile açtı.

AK Parti'de Aday Tanıtımı İçin Geri Sayım Başlıyor

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr. Şahin Talus, Cumartesi günü gerçekleşecek olan ilçe belediye başkanları aday tanıtım toplantısı öncesi konuştu: "Her seçimi önemsedik, her seçimi ülkemizin geleceği için bir dönüm noktası olarak gördük.

Karamürsel'e Yeni Bir Soluk Geliyor

Daha güzel bir Karamürsel için çalışacağız. Tüm vatandaşlarımız rahat olsunlar. Bize güvensin. Artık Karamürsel’in beklemeye tahammülü yok. Sözüm olsun Karamürsel’in en sevilen ve çalışan başkanı olacağım.

Sahipsiz Karamürsel TBMM gündeminde!

TBMM'de Gündem: Karamürsel Rüzgar Enerji Santrali Projesi ve Yerel Tepkiler

Gergerlioğlu, Karamürsel Devlet Hastanesini ziyaret etti

DEM Parti Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, Karamürsel Devlet Hastanesi'ni ziyaret etti.

Terör ve şiddet hiçbir zaman hedefine ulaşamayacaktır

4 partiden ortak bildiri: "Terör hiçbir zaman hedefine ulaşamayacak" TBMM’de AK Parti, MHP, İYİ Parti ve Saadet Partisinin imzaladığı bildiride PKK terör örgütünün saldırıları kınanarak “Terör ve şiddet hiçbir zaman hedefine ulaşamayacaktır” denildi.  

Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez’in cenaze bilgileri

Hayatını kaybeden Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez’in cenaze bilgileri netleşti.  

Fevzi Utaş taziye mesajı yayımladı

Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili hemşehrimiz Sayın Hasan Bitmez'in, Meclis çalışmaları esnasında rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldığına şahit olmuştuk.

Ahmet Çalık'tan taziye ve başsağlığı mesajı

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi belediye başkan adayı Ahmet Çalık, Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez'in vefatı nedeni ile başsağlığı ve taziye mesajı yayımladı.

Zulme Karşı Filistinli Kardeşlerimizin Yanındayız

Karamürsel Saadet Partisi ilçe başkanı Mustafa Sağlam Filistin'de yaşanan zulme karşı sessiz kalmadı. İsrail´in Kudüs´te özellikle mukaddes mekân Mescid-i Aksa çevresinde çoğunluğu çocuk ve kadınlar olmak üzere sivil ve savunmasız Filistin halkına uyguladığı şiddet, katliam ve ibadet özgürlüğünü engelleme girişimleri vahim bir hal almıştır. İnsanlara, inanç ve özgürlüklerini bir başka inanç uğruna kısıtlayarak insanlık dışı bir şekilde zulmetmek hiçbir millet için kabul edilebilir değildir.

CHP'nin yeni genel başkanı Özgür Özel oldu

CHP'nin 38. Olağan Kurultayı'nın ikinci tur oylamasında Manisa Milletvekili Özgür Özel genel başkan seçildi.

Sinan Ateş suikastı TBMM gündeminde

İYİ Parti Bursa Milletvekili ve TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Üyesi Selçuk Türkoğlu, Türkiye’nin gündeminden hiç düşmeyen Sinan Ateş suikasti ile ilgili araştırma önergesi verdi.  

Antik Köfte Kafe & Restoran Karamürsel'de açıldı

Karamürsel'de yeni bir sosyal tesis kazandırdı. Uygun fiyat tarifesinin uygulanacağı tesis, vatandaşların yeni lezzet durağı olacak.

Kocaeli CHP 4 vekil çıkardı!

Hepsi yeni isim 2018 genel seçiminde Kocaeli’de 243 bin 606 oy alan CHP, 14 Mayıs 2023 seçimlerinde oy sayısını 333 bin 159’a yükseltti. Bu artış ile CHP Kocaeli örgütleri meclise 4 milletvekili gönderdi.  

Kocaeli geneli ilçe ilçe sonuçlar belli oldu

Kocaeli'nin 12 ilçesinde adayların oy oranları belli oldu Kocaeli'nin 12 ilçesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan seçimi önde tamamladı.  

AK Parti Kocaeli milletvekilleri açıklandı

AK Parti Kocaeli milletvekilleri 2023 Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri sona erdi. Kocaeli'de sandıkların tamamı açıldı.    

DEREKÖY TAŞ OCAĞINA İFTİRA ATILDIĞI ORTAYA ÇIKTI

Geçtiğimiz günlerde Karamürsel'e gelerek bir dizi ziyaret yapan Kocaeli İyi Parti Millet Vekili Lütfü Türkkan, ilçe halkının sorunlarını dinlerken, Dereköy mahallesinde kendisine yanlış bilgi vermesi üzerine gündeme getirdiği "

Bir milletin kaderi bugün değişti

Mustafa Kemal Paşa'nın önderliğinde Kurtuluş Savaşı'nı başlatacak ve Cumhuriyete giden yolda önemli adımlar atılmasını sağlayacak Büyük Millet Meclisi, 103 yıl önce açıldı. Ulu Önder Atatürk, bu anlamlı günü çocuklara armağan etti.

Özel Kalemden itina ile devret memuru yapılır

Karamürsel Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü’nden devlet memurluğuna geçen eski belediye başkanı Ali Toltar, daha sonra ise Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne geçti. 14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinde memurluktan istifa edip

İlçeyi savaş alanına çevirenler için vekil arayıp destek istediler

Karamürsel'de bıçak ve sopalarla saldırı yapan 2 kişiyi bıçakla 2 kişiyi ise sopa ile yaralayan gurup için Şanlıurfa MHP millet vekili İbrahim Özyavuz'u aradıklarını

Kocaeli milletvekilleri açıklandı, Serpil Yılmaz liste dışı

Listeye girmesi kesin gözle bakılan Karamürselli başarılı isim Serpil Önder Yılmaz liste dışı kaldı.

İşte Ak Parti'nin yeni meclis üyesi

Karamürsel Ak Parti Belediye Meclis üyesi Serpil Önder Yılmaz'ın Ak Parti Millet Vekilliği aday, adayı olması ile istifa ettiği Karamürsel Belediyesi meclis üyeliğine Feridun Erturan getirildi.