Il Başkanı Haberleri

Il Başkanı Haberleri

YRP Karamürsel tanıtım programı yapıldı

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Vekili Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Prof. Dr. Doğan Aydal, İl Başkanı Ali Taştan, İl Başkan Yardımcılraı, Karamürsel Belediye Başkanı Adayı Ali Osman Aydın ve Meclis üye adayları ile birlikte Karamürsel’de Aday tanıtım ve Seçim beyannamesi programı yapıldı.

Karamürsel CHP akın akın yeni üye kaydı alıyor

Karamürsel, Cumhuriyet Halk Partisi'ne (CHP) geçen ve aralarında Ahmet Çakmak, Yusuf Hasar ve Turgay Gazi Erdoğan'ın da bulunduğu 168 kişi partiye üye oldu.

Karamürsel Büyük Birlik Partisi'nde Yeni Başkan: Cem Onat

Karamürsel'de uzun yıllardır aktif teşkilatı bulunmayan Cumhur İttifakı ortaklarından Büyük Birlik Partisi, yeni başkanını belirledi. İlçenin sevilen esnaflarından Cem Onat, geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen bir isim olarak yeni başkanlık görevine getirildi.

AK Parti'de Aday Tanıtımı İçin Geri Sayım Başlıyor

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr. Şahin Talus, Cumartesi günü gerçekleşecek olan ilçe belediye başkanları aday tanıtım toplantısı öncesi konuştu: "Her seçimi önemsedik, her seçimi ülkemizin geleceği için bir dönüm noktası olarak gördük.

Karamürsel Saadet Partisi Stratejik Hazırlıklarını hızlandırıyor

2024 Yerel Seçimleri Öncesinde Karamürsel'de Stratejik Hazırlıklar Hız Kazanıyor

Sevgili siyasetçiler, sorun değil çözüm üretin!

Yerel seçimlerin yaklaştığı bu günlerde siyasi partiler kendilerini göstermek için 5 yıllık uykularından uyanarak bir anda hortlamaya başladı.

İyi Parti 8 ilçenin belediye başkanını belirledi

İYİ Parti'nin Kocaeli'de 8 ilçenin belediye başkan adaylarının kesinleştiği açıklandı. İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Nusret Acur, parti binasında düzenlediği basın toplantısında, Karamürsel

Şanbaz Yıldız hayatını kaybetti

İYİ Parti Kocaeli eski İl Başkanı Şanbaz Yıldız, geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.

Kocaeli SKM Başkanları açıklandı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Yönetimi kararıyla geçtiğimiz haftalarda Seçim İşleri ve Hukuktan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Nazım Gençtürk’ün Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) İl Başkanı olarak görevlendirilmesinin ardından bu kez 12 ilçe örgütünün SKM başkanları belirlendi.

EMŞAV İstanbul İl Başkanlığı Dualar ile açıldı

Açılışa birçok isim, kamu görevlisi, işadamı ve halk topluluğu iştirak etti. Ak Parti Başakşehir İlçe Başkan Yardımcısı, Sosyal Politikalar Birim Başkanı Yaşar Kemal Çamur ile Ak Parti Başakşehir Şehit Gazi Komisyon Başkanı Tekin Sağlam açılışta bulunan EMŞAV İstanbul İl Başkanı Neslihan Vona ile

Ünlü hukuk kadını Neslihan Vona İstanbul İl Başkanı oldu

Genç yaşına rağmen ülke genelinde çok büyük başarılara ve sosyal sorumluluk projeleri ile isminden sık, sık söz ettiren Karamürselli iş insanı Mert Vona'nın eşi Av. Neslihan Vona, EMŞAV İstanbul il Başkanlığına atandı.

MHP’li eski yönetici Yıldırım’ın kıyafetini beğenmedi!

MHP Karamürsel İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği iftar davetine spor kıyafetlerle katılan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’a MHP Kocaeli eski İl Yöneticisi Fatih Turan’dan tepki geldi.

Yıldızlı’dan Karamürsel istifaları ile ilgili açıklama!

Yıldızlı’dan Karamürsel istifaları ile ilgili açıklama… “10 kişi istifa ediyorsa oturup düşüneceksin

MHP İl başkanı Aydın Ünlü görevden alındı

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, genel merkez kararı ile görevden alındı.

Harun Yıldızlı’dan o taş ocağına tepki: Bu karar akıl dışıdır!  

Karamürsel Kızderbent Mahallesi sınırlarında açılacak taş ocağı için ÇED raporu olumlu kararı verildi. Karara tepki gösteren CHP İl Başkanı Harun Yıldızlı, “Yerel fikirleri dinlemeden, uzlaşı kültürünü hiçe sayarak alınan onay kararı akıl dışıdır” dedi. 

Karamürsel’de mazluma sahip çıkan birileri var!

Karamürsel’de yerel seçimlerde büyük bir oy alarak kıl payı seçimi kaybeden ve seçim sonrası biran olsun ilçe halkını yalnız bırakmayan, şuan Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli İl başkan yardımcılığı görevini yapan Ahmet Çalık, memleketini ve halkını hiç yalnız bırakmıyor.

DEVA Partisi Karamürsel'e çıkarma yaptı

DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanı Adem Koç, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, ilçe Başkanı Hayrettin Karacaer ve Karamürsel teşkilâtı ilçe esnafını ziyaret etti, semt pazarında halkın dertlerini dinledi

ORHAN TANIŞ; KAFTANCIOĞLU’NUN SÖZLERİNİ ELEŞTİRDİ 

CHP İstanbul İl Başkanı Kaftancıoğlu’nun Atatürk ile ilgili sözlerine CHP’li Orhan Tanış da bir yorum getirdi Tanış, “Bu söylem Gazi Mustafa Kemal Paşa ile Atatürk'ü ayırmak demektir” dedi

Ellibeş ve Büyükakın’dan Karamürsel ziyareti

AKP Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş ile Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Tahir Büyükakın

Serpil Yılmaz görevinden istifa ettiğini açıkladı

AK Parti Kocaeli Kadın Kolları İl Başkanı Serpil Yılmaz görevinden istifa etti. Yılmaz genel merkezde görev alacağı için istifa ettiğini açıkladı.

Başkanlar kalıyor yönetimler değişiyor!

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız dünkü Ankara temaslarının ardından gerçekleştirdiği açıklamada Kocaeli teşkilatlarının yeniden yapılacağını belirtti.

Millet İttifakı, adaylarını tanıttı

CHP ve İYİ Parti belediye başkan adaylarının tanıtıldığı toplantıda konuşan İYİ Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız, “Eğer netice alamazsak bir daha seçim olmayabilir” derken

Abdullah Eryarsoy tartışmalara noktayı koydu

AKP İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, belediye başkan adaylarının ne zaman açıklanacağına dair sorumuzu yanıtladı. Eryarsoy, hafta sonu için

Ak Parti il başkanı belediye başkanları için son noktayı koydu!

Kocaeli AK Parti'de il başkanı ve büyükşehir belediye başkanının değişimi ile başlayan yenilenmeye ilçe belediye başkanlarınında bütünü ile değiştirileceği

Ali Kara’ya ameliyat öncesi moral ziyaretleri devam ediyor

CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, il ve İzmit ilçe yöneticileri önümüzdeki hafta kalp ameliyatına alınacak olan CHP Karamürsel İlçe Başkanı Ali Kara’yı tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti

Kocaeli AK Parti belediye başkanları tamamen değişiyor mu?

Kocaeli AK Parti'de il başkanı ve Büyük şehir belediye başkanı ile başlayan değişim, ilçe belediye başkanları ile devam edeceği iddia edildi.

Büyükakın ve Eryarsoy ilçeler için Ankara’da

AKP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahir Büyükakın, il başkanı Abdullah Eryarsoy’la birlikte bugün Ankara’ya gitti. İkilinin ilçe adaylarıyla ilgili genel merkezde toplantı yapacağı öğrenildi.

Aydın Ünlü Karamürsel'den çok ümitli

Kocaeli Milliyetçi Hareket Partisi il başkanı Aydın Ünlü Karamürsel'i hiç yalnız bırakmıyor. Sık sık ilçeye gelerek ilçe halkı ile bir araya gelen Ünlü, belediye

CHP İl Başkanı Sarıbay, bugün Kılıçdaroğlu ile görüşmeye gidiyor

CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, bugün Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşecek. Sarıbay Kılıçdaroğlu’na, Büyükşehir ile tek aday olması muhtemel olan Kartepe, Karamürsel

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi'nde yerel seçim konuşuldu

CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay ve Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, Karamürsel İlçe Örgütü’nü ziyaret ederek yaklaşan yerel seçimleri masaya yatırdı.