Alışveriş Haberleri

Alışveriş Haberleri

Murat Akbaba, projelerini anlattı

Karamürsel Belediye Başkanı adayı Murat Akbaba, seçimi kazanması halinde hayata geçireceği projeleri açıkladı. Akbaba, Karamürsel Belediye Binası'nı Alışveriş Merkezi'ne (AVM) dönüştürerek Karamürsel AVM'sini kuracaklarını duyurdu.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü personeli yüreklere dokundu

"Kocaeli Polisi, Karamürsel Gazanfer Bilge Çocuk Yuvası'nda Kalan Çocuklarla Bowling Heyecanını Paylaştı

Sosyal Medya Üzerinden Artan Arsa Dolandırıcılığı Olaylarına Dikkat!

Karamürsel'de Sosyal Medya Üzerinden Artan Arsa Dolandırıcılığı Olaylarına Dikkat!

Çalık, partililer ile bir araya geldi

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Karamürsel Belediye Başkan Adayı Ahmet Çalık, yerel seçim süreci hakkında görüş alışverişinde bulunmak için bugün parti örgütü ile bir araya geldi.

Marketlerin etiket oyunu bitmek bilmiyor!

Karamürsel’de bulunan zincir marketlerinin Salı Pazarı şubesinde 3 Kasım’da alışveriş yapan bir vatandaş eve gittiğinde aldığı tereyağının reyon fiyatı ve kasa fiyatı arasında fark olduğunu gördü.

İkiz çekle araç dolandırıcılığı yapan 15 şüpheli tutuklandı

Kocaeli'de online alışveriş sitelerinde araçlarını satan kişilere "ikiz çek" vererek dolandırıcılık yaptığı tespit edilen 22 şüpheliden 15’i tutuklandı.

Karamürsel'de motosikletli kuryelerden çok şikayet var!

Günümüzde artık çok yoğun bir şekilde sipariş ile alışveriş imkanını kullanır olduk.    Bizler sipariş verdikçe motosikletli kuryeler de o kadar yoğun çalışıyor. İlçemizin her noktasında motosikletli kuryeler vızır vızır geziyor.

RAFTA İNDİRİM FİŞTE BİNDİRİM

Karamürsel’de bir zincir marketten alışveriş yapan bir vatandaş başına gelenleri dile getirerek vatandaşları uyardı.

Bu sabah itibariyle başladı! Artık ücret isteyecekler

Alışverişlerde kullanılan plastik poşetlerden ücret alınmasına ilişkin uygulama bu sabah itibariyle başladı.

Kocaeli'nde 4 yaşındaki çocuğun oyun parkında ayağı koptu

Alışveriş merkezinde bulunan oyun parkına giden 4 yaşındaki Muhammed Hamza Başaran'ın ayağı, lunapark oyuncağının altında kalarak koptu. Muhammed, hastanede tedaviye alındı.

Kart kullananlar dikkat!

Akaryakıt istasyonları, giyim, ayakkabı, teknoloji, takı ve kozmetik mağazaları ile alışveriş merkezlerinin müşterilerine sunduğu birçok "sadakat kartı"ndaki puanların yeni yıla

Market alışverişlerine taksit geliyor!

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, kredi kartından taksitli market alışverişleri için çalışma yapıldığını ifade etti.

Yürüyen Merdivenlere DİKKAT !!!

Gebze'deki bir alışveriş merkezinin içerisinde bulunan yürüyen merdivenlere kolu sıkışan 5 yaşındaki çocuğu, itfaiye ekipleri kurtardı.

Münih'te silahlı saldırı: Çok sayıda ölü var

Münih'in Moosach bölgesinde bulunan Olympia-Einkaufszentrum alışveriş merkezinde silahlı bir saldırı meydana geldi.

İbrahim Karaosmanoğlu Karamürsel Cuma Pazarını Gezdi

Karaosmanoğlu bugün Akparti Karamürsel ilçe başkanı Recep Demirel ve partililerle birlikte cuma pazarında esnafı ziyaret etti ve alışveriş yaptı. Pazar yerinde ilçemiz sakinleri ile sohbet edip çayda içen Karaosmanoğlu seçimlere kısa bir süre kala Ayağı sakatlanan İsmail Yıldırımın yokluğunu hissettirmemeye çalıştı.

Bayram geldi sokaklar bom boş kaldı

Bayram arifesinde adım atacak yerin kalmadığı Karamürsel’de Kurban Bayramı´nın ilk gününde sessizliğe büründü Kurban Bayramı arifesinde bayram alışverişi için çarşı ve pazara akın eden Karamürsellilerin bayramın ilk gününde Kurban ibadetini yerine getirmesi ve ziyaretlerde bulunmasıyla sokaklar boş kaldı.

Validen Karamürsel Esnaf Odasına Ziyaret

Validen Karamürsel Esnaf Odasına Ziyaret Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Karamürsel Esnaf ve Sanatkarlar Odasına ziyarette bulundu. Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu’na ziyarette Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kemal Kaya eşlik etti. Karamürsel Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmail Aydın ve oda üyeleri Valiyi kapıda karşılayarak çiçek takdiminde bulundular. Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odasına geçen Vali, Oda Başkanı İsmail Aydın ve oda üyeleri ile Karamürsel'deki Trafik, Otopark ve Karamürsel Devlet Hastanesi ile Acil Servis'in yetersizliği konuları görüşülerek bu konuda ne yapılabilecekleri konusunda bilgi alışverişinde bulunuldu.

Büyük İkramiye Karamürsel'e Çıktı

Karamürsel Mopaş Marketin Yapmış olduğu çekiliş sonucu Karamürsel'den bir kişiye Çekiliş Sonucu MERCEDES CLA 200 STYLE 2015 MODEL OTOMOBİL Kazandı 01 Mayıs 2015 ile 16 Temmuz 2015 tarihleri arasında tüm Mopaş Hipermarketlerden 35 TL ve katları tutarında alışveriş yapanlar çekilişe katılmaya hak kazanmışlardı. Kampanyanın çekilişi 08 Ağustos 2015 tarihinde noter huzurunda ve halka açık şekilde yapılmış olup, kazanan talihlilerin isimleri açıklanmış ve isimleri yayınlanmıştır. Buna göre ilçemizde bulunan HARUN BEZİRGAN isimli kişi çekilişten büyük ikramiye olan aracı kazandığı duyuruldu.

Ak Gençler piknikte bir araya geldi

İlçemiz Ak Parti Karamürsel Gençlik Kolları Başkanlığı etkinliklerine hız kesmeden devam ediyor. Karamürsel Gençlik Kolları Başkanı Adem Özgüneş ekibini bu seferde Başdeğirmen Piknik alanında bir dizi etkinlik organize etti,Gerçekleştirilen etkinliğe gençlik kolları üyeleri'de yoğun ilgi gösterdi. Başkan Özgüneş, gençlik kolları üyeleriyle birlikte sohbet edip fikir alışverişinde bulundu. Başkan Özgüneş ayrıca etkinliklerin devam edeceğini söylerken ekibim ne kadar zinde ve rahat olursa başarılarımız o kadar katlanarak büyür dedi.

Türkçe için Türkiye'de buluşan yabancı Öğrenciler Karamürsel'i tanıdılar  

Yabancı öğrenciler Karamürsel'in meşhur Karamürsel Sepeti yapımını yerinde inceleme ve yapma fırsatı bularak Karamürsel Sepeti’nin tek üreticisi Ali Koygun’dan bu konuda detaylı bilgi alışverişinde bulunarak bol, bol fotoğraf çektiler. Öğrencilerin eğitim gördükleri Kocaeli Üniversitesi etrafında ve gittikleri yerlerde başı boş köpeklerin çok fazla olması konusunda konuşmaları ise dikkat çekti.

Kid's Corner Karamürsel'in İlk ve Tek Çocuk Eğlence Merkezi

Kid's Corner Karamürsel'in İlk ve Tek Çocuk Eğlence Merkezi çok yakında 4 Temmuz Mah. Ferhan Kalyon Sok. Armagaz Karşısın'da hizmete giriyor.Artık çocuklarınızı eğlendirmek için çok uzaklardaki Alış Veriş Merkezlerine gitmenize gerek yok artık Karamürselin'de bir alışveriş merkezi var. Kid's Corner içerisinde oyun salonlarının yanı sıra çocuk sineması ve doğum günü vs. gibi organizasyonları yapılacağı ve sürekli farklı aktivitelerle çocuğunuzu güvenle teslim edebileceğiniz uzman kadrosuyla çok yakında hizmetinizde.

CHP Kocaeli Milletvekili Adayı Tahsin Tarhan İlçemizi Ziyaret Etti

Yaşanacak bir Türkiye, yaşanacak bir Kocaeli için istikrar ve kararlılıkla yola çıkan CHP Kocaeli milletvekili adayı Tahsin Tarhan sokak sokak gezerek yapılacak hizmetlerle ilgili fikir alışverişinde bulunmaya devam ediyor. CHP Kocaeli milletvekili adayı Tahsin Tarhan, İlçemiz`de esnaf ve Pazar ziyaretlerinde bulundu.İnsanlar tarafından sevgiyle karşılanan Tarhan, esnafla bol bol sohbet ederek yapacakları projeleri halka anlattı. İktidarın kaynak söylemlerini eleştiren Tarhan, “Emekliye, yoksula, halka verilecek maaşları tartışacaklarına, çılgın kanal projelerinin maliyetlerini tartışsınlar” dedi.

1100 balya sahte dolar bulundu

İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerine, Ataşehir'de bulunan bir AVM'nin otoparkında Suriye uyruklu kişilerle sahte para alışverişi yapılacağı; paranın Suriye'ye götürüleceği ihbarı geldi.