Araba Haberleri

Araba Haberleri

Karamürsel'de 15 Roman Vatandaş Umreye Uğurlandı

Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde, 15 Roman vatandaş umreye uğurlama töreni ile kutsal topraklara yolcu edildi. Karamürsel Kültür Merkezi'nde gerçekleşen bu özel tören, Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

İsmail Yıldırım'a engelli annesi öyle bir feryat etti ki!

Karamürsel Belediyesi'nin kurumsal hesaplarından yapılan paylaşım sonrası bir engelli birey annesi öyle bir feryat etti ki, okuyanların yüreği parçalandı. Karamürsel Belediyesi'nin kurumsal hesaplarından sanki bir basın kuruluşu gibi şöyle bir paylaşım yapıldı. "Göreve geldiği ilk günden bugüne kadar toplumun her kesimiyle 7’den 77’ye gönülleri fetheden Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, 3 Aralık Dünya Engelliler gününde özel çocukları unutmadı." yapılan bu paylaşım sonrası sosyal medya üzerinden bir engelli annesi şöyle bir yorum yaptı. "İsmail Başkan benim ve evladımın yaşadıklarını Allah sana yaşatmasın. Ben o reklam yaptığın yüzme havuzunun hemen üst tarafında oturuyorum. Engelli yürüyemeyen bir evladım var. 21 yıldır bu ilçede başkanlık yaptığını sanıyorsun ya çok ama çok yanılıyorsun. Başkan dediğin şehir içi minibüsüne biner, İzmit otobüsüne biner, Yalova otobüsüne biner, Vapura biner, ben seni hiç hastane civarında gezerken görmedim, zaten gezseydin yapmadıklarından utanırdın. Hoş benimki de laf. Sen neden utandın ki bu zamana kadar. Ben evladımı her çarşıya indirirken her kaldırıma çıktığımda seni anıyorum. Kaldırım dediğime bakma sen o 7 den 77 reklam yaptırdığın tesisin önünden aşağı bir engelli bir bebek sahibi inmek isteyince neler çekiyor? Yolun çoğunu kaldırım üzerinden mi yoksa aman bir araba çarpmasın korkusu ile yoldan gidiyor diye saatlerce anlatmak isterdim ama sen nerden bileceksin. Evet belki safız ama salak değiliz. Gazeteleri okuyor yapılanları takip ediyoruz. Sen Araplar gibi 41 K 0001 birde 41 K 0002 kraliyet araçlarınla kasıla kasıla gezdiğin için bilmezsin. Anca reklam olsun diye sadece fotoğraf çekilinceye kadar güler reklamını yapar gidersin. Ama Allah sana bizim yaşadıklarımızı yaşatmasın" yorumunu yapan engelli annesi bir çok kişinin söyleyemediklerini söylemiş oldu.

Günün en acı haberi! Daha 14 yaşındaki çocuğa araba çarptı!

Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Halıdere Spor Kulübü başkanı İbrahim Altuntaş'ın biricik kızı Tuğçe Nur Altuntaş geçirdiği elim bir trafik kazası sonucu hayatını kaybetmiştir.

21 Yaşındaki gence kamyonet çarptı! Ağır yaralandı!

Karamürsel'de 21 yaşındaki gence yolun karşısına geçerken kamyonet çarptı. Ağır yaralanan genç Gölcük Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Karamürsel'de küçük çocuk arabaya çarptı!

Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi efe dayı sokakta meydana gelen trafik kazasında 10 yaşındaki Y.K (10) isimli küçük çocuk bisikleti ile arabaya çarptı.

Karamürsel merkezde yayaya araba çarptı

Karamürsel ilçesinde bir yaya, yolun karşısına geçmeye çalışırken hafif ticari araç tarafından çarptı ve yaralandı.

Karamürsel D 130 Karayolunda kaza 1 ağır yaralı

D-130 Karayolu Dereköy mevkiinde meydana gelen kazada, Yalova yönüne giden S.O'nun kullandığı 16 BED 820 plakalı otomobilin kavşakta yayalara kırmızı ışık yanmasına rağmen birden yolun karşısına geçmeye çalıştan 24 yaşındaki Çetin Açet'e araba çarptı

Dengesini kaybedip balkondan araç üzerine düştü

M.E. (77) isimli kişi , Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde Kumyalı Caddesi'ndeki bir apartmanın ikinci katında yaşarken, balkonda dengesini kaybetti ve park halindeki otomobilin üzerine düştü.

Karamürsel'e gazlamaya gelen araçlar herkesi canından bezdirdi!

Karamürsel'de özellikle çevre ilçelerden gelen modifiyeli araba ve motosikletler herkesi canından bezdirdi. Kordon boyu ve sahil Mevkii’nde hız kesici kasislerin bulunmaması yayaların can güvenliğini tehlikeye atıyor. Karamürsel'de özellikle akşam saatlerinde en işlek caddelerden biri olan Kordonboyu Mevkii’nde hızlı geçiş yapan araçlar vatandaşların hayatını riske atıyor.

Karamürsel'de hırsızlar araba parçalarına dadandılar

Karamürsel'de son günlerde hırsızlar park halindeki araçlara dadandılar. Karamürsel genelinde son günlerde araç sahiplerinin başı oto fareleri ile dertte.

Karamürsel’deki tarihi caminin çevresi muhteşem oluyor

Büyükşehir, Karamürsel’in merkezinde bulunan Karabali Cami ve Hamam onarım çalışmalarının yanı sıra çevre düzenlemesine başladı

Karamürsel'in altın çocukları herkesi mest etti

Karamürsel Akçakoca Proje İmam-hatip ortaokulu öğretmenleri ve öğrencileri tarafından Karabali Camiinde Miraç Kandili programı düzenledi.

Arabalar kaldırımlarda! Okul çocukları yollarda!

Karamürsel genelinde özellikle okul giriş ve çıkış saatlerin de, yapılan hatalı parklar velileri canından bezdirdi.

Aracı ile öz kardeşini ezdi

Karamürsel'de akşam saatlerinde yaşanan korkunç olayda, öz ağabeyini aracı ile ezen kardeş yaralı ağabeyini olay yerinde bırakarak kaçtığı iddia edildi. Kazayı gören çevredeki vatandaşların 112 Acil servis ekiplerine haber vermesi ile

Karamürsel bir büyüğünü daha kaybetti

Karamürsel’de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen simalarından Tuncer Karabağ vefat etti.

OTOBÜSLER TIKLIM, TIKLIM

Karamürselli müzisyen yetkililere çektiği fotoğraf ile seslendi. Araba tıklım, tıklım ama korona yok?

Karamürsel’de korkunç kaza 4 yaralı

Karamürsel’de gece geç saatlerde meydana gelen kazada 2 araç hurdaya döndü 4 kişi yaralandı.

KARŞIYA GEÇERKEN ARABA ÇARPTI

Karamürsel D-130 merkez ışıklarda sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi ölümden döndü.

Karamürsel'de yola fırlayan küçük çocuğa araba çarptı

Karamürsel'de yola fırlayan küçük çocuğa araba çarptı. Kaza sonrası yaralanan 6 yaşındaki

Küçük çocuk kazada yaşamını kaybetti

Dün otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybeden 3 yaşındaki Suriyeli çocuk, Karamürsel'de toprağa verildi.

KARŞIYA GEÇMEYE ÇALIŞIRKEN ÖLÜYORDU

Karamürsel’de D-130 Karayolu merkez ışıklar mevkiinde karşıdan karşıya geçmeye çalışan bir kişiye araba çarptı.

VATANDAŞLAR BELEDİYE BAŞKANINA SESLENDİ!

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım çocuklarını okula arabası ile götürüp, getirdiği için bilmez ama bizim çocuklarımız hergün ezilme tehlikesi yaşıyor.

Yolun karşısına geçmek isterken ezildi

Gölcük'te yolun karşısına geçmek isterken otomobilin çarpması sonucunda yaralanan genç kadın hastanelik oldu.

Karabali Cami restore işi yılan hikayesine döndü

Karamürsel'de çok uzun bir süredir restoresi devam eden, Karabali cami inşaatı teslim tarihi üzerinden aylar geçmesine rağmen hala teslim edilmedi.

Seyirhalindeki araç alevaldı, sürücü canını son anda kurtarı

Seyir halindeyken motoru birden alev alan otomobilin sürücüsü, kendini araçtan son anda dışarı atarak yanmaktan kendini zor kurtardı.

Küçük çocuğa ticari araç çarptı

Karamürsel'de meydana gelen kazada on yaşındaki H.S yaralandı.

ALKOLLÜ SÜRÜCÜ BALIK LOKANTASINA DALDI

Karamürsel Ereğli'de faaliyet gösteren marmara balığa araba girdi 1 kişi yaralı.

Yaralı hayvan saatlerce can çekişerek öldü!

Karamürsel'de bir aracın çarpıp kaçtığı yaralı köpek çevredeki hayvan severlerin yaklaşık bir buçuk saat uğraşmasına rağmen yardım edebilecek kimseyi bulamaması sonucu can çekişerek öldü.

Arabalı vapurda kredi kartı dönemi başladı

İDO'nun Eskihisar-Topçular araba vapuru hattında, kredi kartıyla da ödeme yapılabilecek.

Yola fırlayan küçük çocuğa araba çarptı

Karamürsel D-130 Karayolu Dereköy ışıklarda yola fırlayan orta okul öğrencisi Tamer A (16) isimli küçük çocuk biranda yola fırlaması ile