Başkanlar Haberleri

Başkanlar Haberleri

Belediye Başkanı ve Muhtarların Maaşları: Kim, Ne Kadar Alacak?

31 Mart'ta gerçekleştirilen yerel seçimlerin ardından Kocaeli'nin belediye başkanlarının, meclis üyelerinin ve muhtarlarının maaşları merak konusu oldu. Yeni seçilen yerel yöneticiler, beş yıl boyunca görevlerini icra edecekler.

Mesut Çetinkaya, coşku ile karşılandı

Karamürsel Belediye Başkan Adayı Mesut Çetinkaya bugün Kültür Merkezinde beyannamesini anlatıyor.

Çalık'ın Seçim Bürosu Açılışında Eski İlçe Başkanlarından Büyük Destek

CHP Karamürsel Belediye Başkan Adayı Ahmet Çalık, seçim bürosunun açılışında eski ilçe başkanlarından büyük destek gördü.

AK Parti'de Aday Tanıtımı İçin Geri Sayım Başlıyor

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr. Şahin Talus, Cumartesi günü gerçekleşecek olan ilçe belediye başkanları aday tanıtım toplantısı öncesi konuştu: "Her seçimi önemsedik, her seçimi ülkemizin geleceği için bir dönüm noktası olarak gördük.

Kocaeli geneli Belediye İşçilerine Yüzde 49,25 Zam

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve 11 İlçe İçin Belediye İşçilerine Yüzde 49,25 Zam Kararı

AK Parti Kocaeli'den Büyük Buluşma

AK Parti Kocaeli'den Büyük Buluşma: Belediye Başkanları Toplantısı Gerçekleştirildi

Belediye işçilerinin gözü bu toplantıda

Büyükşehir ve ilçe belediyelerindeki yaklaşık 15 bin işçinin ek zam talebi, yarın (Cuma) Büyükşehir yetkilileri ve ilçe belediye başkanlarının katılımı ile yapılacak toplantıda karara bağlanacak.

Yerel seçimler yaklaşıyor, sürpriz başkanlar sahneye çıkıyor

Bölgemizde yerel seçimlerin yaklaşması ile birlikte Karamürsel Belediyesi, Altınova Belediyesi ve Kaytazdere Belediyesi için çok sürpriz isimler kadroları ile hazırlıklara başladılar.

Tahir Büyükakın'dan belediye Başkanı nasıl olunur ders 9

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr Tahir Büyükakın adeta belediye başkanlarına hizmet nasıl yapılır uygulamalı eğitimler veriyor. Karamürsel genelinde son 4 seçimde aynı vaatler verilerek oy istenilen ilçe haki için son 20 yılda yapılmayan bir çok şeyi hayata geçiren Büyükakın, ilçe genelinde yapılması planlanan büyük projelerin neredeyse hepsini tamamladı.

Kocaeli SKM Başkanları açıklandı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Yönetimi kararıyla geçtiğimiz haftalarda Seçim İşleri ve Hukuktan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Nazım Gençtürk’ün Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) İl Başkanı olarak görevlendirilmesinin ardından bu kez 12 ilçe örgütünün SKM başkanları belirlendi.

Osman Pepe Karamürsel'de başkanları ağırladı

Osman Pepe'nin davetiyle toplandılar Eski Çevre ve Orman Bakanı, Kocaeli eski milletvekili, ilimizin emekli siyasetçilerinden Osman Pepe dostlarıyla bu kez Karamürsel Ereğli’de bir araya geldi.  

Karamürsel Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası'nda Sevinç yeniden başkan seçildi

Karamürsel Belediyesi Kültür Merkezi'nde düzenlenen kongreye, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Ticaret İl Müdürü Veysi Uzunkaya, diğer ilçelerin oda başkanları ile üyeler katıldı.

Eski başkanlar Karamürsel'de bir araya geldiler

Ak Parti’nin 12 eski ilçe başkanı bu kez Karamürsel’de bir araya geldi. Bugün bir çoğu farklı görev iş hayatında olan 12 eski ilçe başkanının ziyaret trafiği devam ediyor.

Ak Partili başkanlar denizde mahsur kaldı!

Ak Parti Kocaeli İl gençlik kolları başkanı Baki Özdemir geçtiğimiz günlerde, Karamürsel ziyareti sırasında denizde mahsur kaldığı ve çağrılan sahil güvenlik botu sayesinde kurtarıldığı bildirildi.

Abiş ailesinin acı kaybı 

Gölcük Ulaşlı eski belediye başkanlarından Nihat Abiş ve Burhan Abiş’in amcaları İsmail Abiş(88) organ yetmezliği nedeniyle hayatını kaybetti. 

Yıldırım Tahir Büyükakın’a kendince trip atmaya çalıştı!

Karamürsel belediye başkanı İsmail Yıldırım, dikkatleri üzerine çekmek için yine bir ilke imza atmayı başardı. Dikkatleri üzerine çekmek için başkanların yanında değil solunun arkasından programa katıldı.

ALKIŞLAR METİN ORAL'A, İŞTE ADAM GİBİ BAŞKAN

Başaka belediye başkanları gibi belediyede çalışan şanslı kesime P zam yapıp, diğer çalışanlara dalga geçip, alay eder gibi %5 zam yapan baş kanlara örnek olsun, Altınova Belediyesi’nde en düşük maaş 3 bin 525 lira oldu.

Ziraat Odası Başkanları Hürriyet’in konuğu oldu

Karamürsel Ziraat Odası Başkanı Memduh Birinci hem Karamürsel Sepeti hem de sepet içinde kendi yetiştirdikleri meyveleri Hürriyet’e takdim ederek güzel dileklerini sundu.

Ali Yıldırım Sezer yine adamlığı ile konuşulur

Yaşanan pandemi sürecinde Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer siyateten örnek olacak bir davranışa imza atarak ilçesindeki tüm ilçe başkanlarıyla video konferans yöntemiyle bir araya gelerek yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aktardı.

Karamürsel Yeniden Refah Partisi'nden halkımıza davet

Yeniden refah partisi Karamürsel ilçe teşkilatı 27 Şubat Perşembe günü saat 20:00 da genel başkanları Fatih Erbaka’nın da katılacağı ERBAKANI ANMA VE ANLAMA PROGRAMI için

Tahir Büyükakın konuştu

Büyükakın raporu reddetti Türkiye'yi savundu Avrupa Konseyi'nde Türkiyeyi temsil eden Tahir Büyükakın, konseyin hazırladığı raporu reddedip Türkiye'yi savundu

Belediye başkanları her yerden maaş alamayacak!

AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı’nda hazırlığı devam eden “yerel yönetimler yasası”nın detayları netleşiyor. Belediye başkanı ve meclis üyelerinin iştiraklerde görev almasına sınırlama gelecek.

Başkan Erdoğan Büyükşehir Belediye Başkanları'nı Külliye'ye davet etti

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, 30 büyükşehir belediye başkanını çarşamba günü Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne davet etti.

Başkanlar kalıyor yönetimler değişiyor!

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız dünkü Ankara temaslarının ardından gerçekleştirdiği açıklamada Kocaeli teşkilatlarının yeniden yapılacağını belirtti.

Başkanlar çatlak seslere son noktayı koydu!

CHP ve İYİ Parti, 31 Mart yerel seçimleri kapsamında Millet İttifakı adı altında 12 ilçe ve Büyükşehir'de sağladığı birliktelikte sıkıntılar çıktı.

CHP 465 Belediye Başkan Adayını Açıkladı, işte o liste

CHP’de 465 belediye başkan adayı belli oldu! İşte bugüne kadar açıklanan CHP belediye başkan adaylarının tam listesi…

Son dakika MHP 152 belediye için adaylarını açıkladı

MHP, 12'si il olmak üzere toplamda 152 belediye için başkan adaylarını açıkladı.

Ak Parti il başkanı belediye başkanları için son noktayı koydu!

Kocaeli AK Parti'de il başkanı ve büyükşehir belediye başkanının değişimi ile başlayan yenilenmeye ilçe belediye başkanlarınında bütünü ile değiştirileceği

Kocaeli AK Parti belediye başkanları tamamen değişiyor mu?

Kocaeli AK Parti'de il başkanı ve Büyük şehir belediye başkanı ile başlayan değişim, ilçe belediye başkanları ile devam edeceği iddia edildi.