Bedeli Haberleri

Bedeli Haberleri

Karamürsel Belediyesi, İşyeri ve Tarla Kiralama İhalesi Duyurusu

Karamürsel Belediye Başkanlığı, ilçede bulunan 2 işyeri ve 1 tarlayı kiraya vermek üzere ihale düzenleyecektir. İlgili duyuru şu şekildedir:

Karamürsel halkı, yeni belediye başkanına seslendi!

Karamürsel'de her sabah ve akşam aynı sıkıntıyı yaşayan ilçe halkı, yeni belediye başkanı olacak kişiye seslendi. Karamürsel'de plansız, programsız yapılan her işin bedelini ilçe halkı, özellikle de çalışanlar çekiyor.

2024 Yılı Ramazan Fıtır (Fitre) Bedeli Belli Oldu

Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu, 2024 yılı Ramazan Fıtır (Fitre) miktarını açıkladı. Kurul, 2024 yılı için fıtır miktarını 130 TL olarak belirlediğini duyurdu.

Karamürsel Belediyesi'nden uygun fiyata kiralık iş yerleri

Karamürsel Belediyesi'ne ait Kayacık, 4 Temmuz, Kızderbent ve Ereğli Mahallelerindeki 5 adet işyeri kiraya verilecek. İşyerlerinin aylık tahmini kira bedeli 4.000 TL ila 25.960 TL arasında değişiyor. İhale, 20 Haziran Salı günü saat 10.00'da yapılacak.

Türk Telekom'dan büyük zam ! İnternet Sağlayıcılara %60 ZAM!

Türk Telekom diğer operatörlere, üstelik zorunlu olarak sunduğu hat kiralama bedelinde fahiş zam talebinde bulundu. Karar onaylanırsa kullanıcı da zamlı internetten etkilenecek.

Bakanlık açıkladı! O ailelere 200 liralık yardım yapılacak

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Selçuk, hastalık nedeniyle cihaza bağımlı olan hastaların bulunduğu hanelerin elektrik fatura bedeli ve kesintisiz

Karamürsel'de mezarlık fiyatları dudak uçuklatıyor!

Karamürsel'de son zamanlarda vatandaşlar astronomik rakamlarda olan mezar fiyatlarına tepki göstermeye başladı.

Diyanet kurbanlık fiyatlarını açıkladı

Diyanet'in kurban kesim bedeli belli oldu

Trafik Sigortasında Tavan fiyat uygulaması başladı, trafik rahatladı

Trafik sigortasında yüzde 20 indirim sağlayan tavan uygulaması resmen başladı.

Karamürsel'de büyük ihale

Karamürsel'de geçtiğimiz günlerde ihalesi yapılan ve aylık kirası (40.100TL) Kadar çıkarak Karamürsel tarihinde bir sosyal tesisin göreceği en büyük aylık kira bedeli

Karamürsel’de ölüm ucuzladı, evlenmek zamlandı!

Karamürsel Belediyesi 2016 yılı bütçesi 30 milyon 500 TL olarak belediye meclis üyeleri tarafından onaylanarak yürürlüğe girerken, mezar ucuzladı, düğüne, imara, spora zam yapıldı..

KARAMÜRSEL KENT KONUTTA 98 DAİRENİN İHALESİ TEKRAR YAPILIYOR

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı, Kocaeli’deki Karamürsel Merkez Kent Konutları ve İzmit Gündoğdu Konutları’nda bulunan dairelerden 102’sini satışa çıkardı. Gayrimenkullerin toplam satış bedeli 10.039.000 TL GAYRİMENKUL SATILACAKTIR