Çete Haberleri

Çete Haberleri

Medula Reçete Sistemi Güncellemesi ve Eczane Mağduriyeti

Sosyal Güvenlik Kurumu'nun tek taraflı kullanıcısı ve yöneticisi olduğu Medula Reçete Sistemi, eczacılar ve eczaneler açısından fiyatlandırmaya müdahale edilmesine izin vermeyen bir yapıya sahiptir.

Altınova ve Karamürsel'de Tefecilik Yapan Çete Çökertildi

Operasyonlar sonucunda Yalova'da faaliyet gösteren ve "Çakar" olarak bilinen örgütün elebaşları Yılmaz ve Erdem Çakar dahil 8 örgüt üyesi gözaltına alındı.

Karamürsel Deva İlçede dengeleri değiştirecek

Karamürsel'de DEVA Partisi İlçe Başkanı Cüneyt Yücetepe: "Yoğun İlgi ve Büyük Destekle Projelerimize Odaklanıyoruz"

Katı, üretimin destekçisi olacağız

Deva Partisi İlçe Başkanı Cüneyt Yücetepe, Belediye Başkan Adayı Yunus Emre Katı ve İlçe Yöneticisi aynı zamanda Ziraat Odası Yöneticisi Cevat Sarı, Ziraat Odası Başkanı Memduh Birinci'yi ziyaret etti.

Eczaneler vatandaşı dolandırıyor mu? İşte tüm detaylar!

Bir vatandaşın dikkati bazı eczanelerin yaptığı ayak oyununu ortaya çıkardı. İşte noktasına, virgülüne dokunmadan vatandaşın yaşadıkları: ÇOK ÖNEMLİ UYARI: Eczanelerden reçete ile aldığınız ilaçların karşılığında sizlerden talep edilen katkı payları için mutlaka ve mutlaka üzerinde ilacın adıyla, ne kadar katkı payı ödediğinize dair bilgileri gösteren bir belge alın.

Karamürsel Deva güçlü bir aday çıkarıyor

Karamürsel Deva partisi ilçe başkanı Cüneyt Yücetepe, Karamürsel Belediye Başkanlığı için ilçe genelinde geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen bir isme karar verdiklerini ve

DEVA İlçe Başkanı Cüneyt Yücetepe tüm halkımız davetli

İlk mitingini Gaziantep te yapan DEVA Partisi 2.mitingini 02 Temmuz Cumartesi günü Kocaeli Gebze de Mevlana Kapalı Pazar alanında saat 18.00 de gerçekleştirecek.

Karamürsel'in en başarılı kreş anaokulu 13 yaşında

Karamürsel'de kurulduğu günden bu yana işletmecisi Bahar Yücetepe tarafından büyük bir titizlik ile kendi çocuklarına eğitim verircesine önem ve özen gösteren Yücetepe başarılarla dolu 13 yılı geride bıraktı.

DEVA PARTİSİ İLÇE BAŞKANINDAN BOMBA AÇIKLAMALAR!!!

Karamürsel Deva Partisi ilçe başkanlığı görevini yapan ve ilçe genelinde geniş bir çevre tarafından tanınan ve sevilen mali müşavir Cüneyt Yücetepe’den AKP’ye sahte üyelik iddiası;

Karamürsel DEVA yeni yerine taşındı

Karamürsel DEVA yeni yerine taşındı. 4 Temmuz Mahallesi Gazanfer Bilge Caddesi üzerinde bulunan DEVA Partisi Karamürsel İlçe Teşkilat binasının yıkılacak olması sebebiyle parti ilçe binası Karamürsel Hükümet Konağının yanına taşındı.

İşte Kocaeli Deva’nın il yönetimi

Ali Babacan başkanlığındaki DEVA Partisi Kurucu İl Yönetim Kurulu İlk toplantısını yaptı. Karamürsel’de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen iş insanı Cüneyt Yücetepe il yönetimin de, görev aldı.

Kocaeli dahil 8 ilde sosyal medya mafyalarına operasyon

​​​​​​​İstanbul merkezli 8 ilde 'hijyen' operasyonu: 10 gözaltı

Canan Karatay'dan kış reçetesi

Kış sebze ve meyveleri havaların soğumasıyla pazar tezgahlarına indi. Sebze ve meyvelerin besleyici özelliklerinden faydalanmak için mevsiminde tüketmek gerekiyor.

Karamürsel'de sahte savcı operasyonu

Karamürsel'de büyük operasyon. Kocaeli ve Sakarya’da kendilerini savcı ve polis olarak tanıtıp 1 ayda 3 vatandaşın yaklaşık 200 bin TL değerindeki ziynet eşyasını çaldığı iddia edilen çete üyesi tutuklandı.

Kocaeli'de fuhuş operasyonu !

Düzenlenen geniş çaplı operasyonda fuhuş çetesi çökertildi. Çetenin ise yakalanmamak aralarında kullandıkları şifreli kodlar deşifre edildi.

Kocaeli'de kan donduran olay ! Kanser hastalarının ilaçlarını sattılar !

Kocaelideki özel bir hastanede eczane teknikeri olarak çalışan A.K. onkoloji hastalarının tedavilerinde kullanılan ilaçları çaldı, Hastanede kurdukları çetenin diğer görevlisi hastanede şoförlük yapan İ.O.'ye verip, dışarı çıkarttı. Başka bir eczane teknikeri ile sattı.

Kocaeli'de lüks otomobillerin şasi numaralarını değiştiren çete tutuklandı

Sakarya merkezli aralarında Kocaeli'nin de bulunduğu 7 ilde yapılan operasyonda lüks otomobillerin şasi numaralarını değiştiren çete mensubu 4 kişi tutuklandı, 17 araca el konuldu.

Karamürsel AK Parti'den Ankara çıkarması

Kocaeli AK Parti teşkilatı geçtiğimiz yıllarda seçimlerde halka verdikleri vaatleri yerine getirmek için kolları sıvadı.

Minklerin okudukları istiklal marşı binlerce kişiyi duygulandırdı

Minklerin okudukları istiklal marşı binlerce kişiyi duygulandırdı Karamürsel'de Özel Bonibon Kreş ve Anaokulun'da öğrenim gören öğrenciler istiklal marşını öyle bir okudular ki

Beykoz'da Bir Çiftliğe Operasyon - Bomba İmha Ekibi Çağırıldı

Sedat Şahin'e yönelik yapılan operasyon bilgisi sadece İl Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Gaffar Demir ve Organize Şube Müdürü Murat Mutlu'da toplandı

Bonibon Kreş'ten muhteşem yıl sonu gösterisi

Karamürsel'de faaliyet gösteren "ÖZEL BONİBON KREŞ VE BAKIM EVİ" dün akşam Karamürsel Kültür merkezinde düzenlenen muhteşem yıl sonu etkinliği herkesi büyüledi.

Karamürsel halkı şikayetçi

Karamürsel'de son zamanlarda fuhuş içerikli kartvizitlerin sokak ve muhtelif yerlerde küçücük çocukların bile çok çabuk ulaşacağı şekilde ortalarda olması bir çok vatandaşımızı rahatsız etti.

Karamürsel MHP İlçe başkanı Belli oldu

Karamürsel İlçe Başkanlığı’na Çetin Öksüz’ün atandığını duyurdu

KARAMÜRSEL'DE KORKUTAN YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI

Karamürsel'de bilinmeyen bir nedenle çıkan yangın sonucu 3 dönüm alanda bulunan fidanlar ve çalılıklar yandı Edinilen bilgiye göre saat 15.00 sularında Karamürsel Tepeköy Mahallesi Gökçetepe mevkiinde bilinmeyen bir nedenle çıkan yangın kısa sürede etrafa yayıldı. Olayı fark eden vatandaşlar durumu Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Karamürsel İtfaiye Müdürlüğü’ne bildirdi. Olay yerine gelen İtfaiye ekipleri yangına müdahale edildi.

KARAMÜRSEL'DE KORKUTAN YANGIN

Edinilen bilgiye göre gece saat 20.00 sularında Karamürsel Tepeköy Mahallesi Gökçetepe mevkiinde Ömer Seçim'e ait olduğu öğrenilen zeytinlik bahçesinde bilinmeyen bir nedenle çıkan yangın kısa sürede etrafa yayıldı. Olayı fark eden vatandaşlar durumu Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Karamürsel İtfaiye Müdürlüğü’ne bildirdi. Olay yerine gelen İtfaiye ekipleri ve Karamürsel Belediyesine ait arazözlerle yangına müdahale edildi.