Cinsel Haberleri

Cinsel Haberleri

Kardeş cinayetinin korkunç detayları ortaya çıktı!

Karamürsel'de 32 yaşındaki ağabeyi Murat Can Torun'u uykudayken boğazını ve cinsel organını keserek öldüren 30 yaşındaki Emre Torun'un 'Tasarlayarak canavarca hisle üst soya karşı kasten öldürme

Altınova müftüğü çalışanı tutuklandı!

Karamürsel Tv. özel haberi. Gazetemize gelen çok sayıda şikayet sonrası ortaya çıkan cinsel istismar olayı bu kadarına pes dedirtti. Altınova Müftülüğü'nde üst düzey bir yönetici olarak çalışan Abdullah K (60)

İlk ilişkiye Karamürsel'de girdik!

İlk ilişkiye Karamürsel'de bir arkadaşının evinde girdik. Şarap içiyordu, bana da içmek ister misin dedi; bende içerim dedim. Daha sonrasında

İşte taciz zanlısının ifadesi!

Karamürsel ilçesinde bir fotoğrafçıya cinsel tacizde bulunduğu suçlamasıyla gözaltına alınan şüphelinin ifadesi ortaya çıktı.

Bir anne bunları hak etmiyor!

Karamürsel ilçesinde, fotoğrafçı dükkanı işleten 2 çocuk annesi Ö.Ö., vesikalık fotoğraf çektirmek için dükkana gelen M.D.'nin, stüdyoda eşofmanını indirip cinsel organını göstererek tacizde bulunduğu iddiasıyla şikayetçi oldu.

Fotoğrafçı kadına cinsel organını gösterdi!

Bir fotoğrafçı dükkânında fotoğraf çektirmek için gittiği yerde eşofmanını indirip cinsel organını göstererek fotoğrafçı kadına sapıklık yapan kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Öğrenci yurdunda erkek çocuğa tecavüz

Yalova'da Halil Bağlı Talebe Yurdu'nda 12 yaşındaki U.E., yurtta Kuran ve Türkçe dersi veren 26 yaşındaki M.Z. tarafından cinsel istismara uğradı.

El kadar çocuğa cinsel istismarda bulunup alnına 'enayi' yazdılar

Karamürsel’de yaşayan iğrenç olayda Y.T.'nin eşi A.T., kızları C.N.T.'yi de yanına alarak evi terk etti.

'Futbolda toplumsal cinsiyet eşitliği sağlanmalı'

İstanbul Bilgi Üniversitesi Spor Yöneticiliği Bölümü, BİLGİ Gender Çalışma Grubu ve Cinsel Şiddetle Mücadele Derneği, futbolda ayrımcılığa karşı çalışmalar yapan uluslararası FARE Network desteğiyle 'Kapsayıcı Futbolu Düşlemek' etkinliğini düzenledi. Şiddetsizlik Merkezi

Küçük kıza tecavüz olayında 5 tutuklama daha

Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde, R.G. (16) adlı genç kızın alkol ve uyuşturucu verildikten sonra cinsel istismara uğradığı iddiası üzerine 7 kişi daha gözaltına alındı.

Allah belanı versin! Pis sapık sonunda yakalandı

Üvey babasının yaptığı cinsel istismarı rehber öğretmen ortaya çıkardı. Soruşturmada zanlı A.A.S.'nin üvey kızının yanı sıra iki yeğenine de cinsel istismarda bulunduğu öne sürüldü.

KÜÇÜK KIZINA VE EŞİNE İĞRENÇ ŞEYLER YAPAN SAPIĞA CEZA YAĞDI!

Kocaeli'de 26 yıl şiddet uyguladığı karısını swinger'a (eş değiştirme) zorladığı ve kızı M.U.'ya (12) cinsel istismarda bulunduğu

İşte o iğrenç sapığın ifadesi!

İstanbul Küçükçekmece'de cinsel istismara uğradıktan sonra yoğun bakıma kaldırılan 5 yaşındaki kız çocuğu hayati tehlikeyi atlattı ve taburcu edildi.

Yeni salgın tehlikesi: Kısır bırakma riski var! Uzmanlar uyardı

Uzmanlar bugüne kadar çok bilinmeyen ve cinsel yolla bulaşan bir hastalığın, yeterli önlem alınmaması durumunda antibiyotiklere dirençli hale gelip hızla yayılabileceği uyarısında bulundu. Fark edilmesi zor olan MG, doğru tedavi edilmezse antibiyotiklere karşı direnç geliştirebiliyor

Deliye dönen baba 13 Yaşında kızını taciz eden kişiyi hadım etti!

Ankara Demetevler'de bir baba, kızını taciz ettiği iddia edilen adamı, sokak ortasında yakalayarak kasığından ve cinsel organından defalarca bıçakladı.

Kocaeli'de küçük yaştaki çocuğa cinsel taciz!

Kartepe’de 6 yaşındaki kız çocuğunu elle taciz ettiği iddia edilen 29 yaşındaki Ü.T. yakalanarak gözaltına alındı. 29 yaşındaki Ü.T. çıkarıldığı Mahkemece tutuklandı.

Bozdağ'dan "hadım" açıklaması

Minik Eylül'ün öldürülmesinin ardından hükümet harekete geçti. Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ "Cinsel kastrasyon dediğimiz tedbiri de bütün yönleriyle yeni dönemde devreye sokacağız" açıklamasını yaptı.

Türkiye'de buda oldu, Kayınpeder damadına aşık oldu…

Kayınpeder, damadına tutuldu. Aşk mesajlarıyla deliler gibi aşkını dile getirdi. Ancak sevgisine karşılık bulamadı. Damadını kızdırmak ve öç almak için 3 yaşındaki torununu bile oyunlarına alet etti. Şikayet üzerine kayınpeder hakkında damadına ve torununa karşı “çocuğun cinsel istismarı ve cinsel taciz” suçlarından dava açıldı. Dava dosyasına kayınpederinin damadına attığı “Seni sevdim be tosunum. Sevdim... İnsan hayatta bir kere sever, ikincisi olmaz. Sevdim seni ben deliler gibi hala da seviyorum tosunum...” gibi çok sayıda aşk mesajı da girdi. İşte İstanbul'da yaşanan ve dünya aşk tarihine geçecek olayın hikayesi...

Sapık yolcu otobüste bir genç kıza cinsel organını gösterdi !

İzmit Bayındırlık konutları toplu taşıma aracında meydana gelen olayda sapık bir adam cinsel organını genç bir kıza gösterdi, araç şöförü sapığı etkisiz hale getirdi.

Sekiz yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunan adama

Sekiz yaşındaki bir kız çocuğuna cinsel istismarda bulunan Mehmet Bekmez (43) halk tarafından dövüldü.

Kızına istismarla suçlanan baba 22 yıl hapisle yargılanıyor

14 yaşındaki kızı H.A.'ya 3 yıl boyunca cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen lastik tamircisi 44 yaşındaki K.A.'nın 22.5 yıla kadar hapis cezası ile yargılanmasına başlandı.

Kocaeli'de cinsel istismar davasında karar!

14 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen 24 yaşındaki şahıs tutuklandı.

Öğrencisine cinsel istismardan tutuklandı

BU HABER YAYIN YASAĞI GETİRİLDİĞİ İÇİN KALDIRILMIŞTIR.

Büyük Abinin Çantası Şaşırttı

Polisten kaçarken 4. kattan atlayarak hayatını kaybeden FETÖ'cü iş adamının valizinden, cinsel gücü artırıcı haplar çıktı.

Cinsel İstismarcılar ''Hadım'' Edilecek

Adalet Bakanlığı, cinsel saldırı ve cinsel istismar suçlarından hapis cezası alanlar için uygulanacak tedavi yöntemlerini belirledi. ''Hadım yönetmeliği'' olarak nitelenen bir yönetmelik hazırlandı.

Kocaeli'nin cinsel istismarda 15. sırada

Türkiye’de 2014 yılında 11 bin 95 çocuk cinsel saldırıya maruz kaldı. Cinsel saldırıya maruz kalan çocukların yüzde 18,5’ini ise 11 yaş ve altındakiler oluşturdu. Kocaeli ise 176 olayla listenin 15. sırasında yer aldı.

Kocaeli'de Öğretmenin Kız Öğrencilerine Tacizi !

Başiskele Karşıyaka’da bulunan Barbaros İlkokulu’nda korkunç bir olay yaşandı. Okula 2. dönem gelen sınıf öğretmeni T. Ö., kız öğrencileri taciz etti

Karamürsel'de Telefon Dolandırıcıları Gene İş Başında

Cep telefonu ile ülke genelinde şüpheli şahıslar tarafından çeşitli GSM hatları kullanılıp vatandaşlarımız rastgele aranmakta ve arayan şahıs kendisini Emniyet görevlisi, Cumhuriyet Savcısı,Abone merkezi görevlisi ya da kamu görevlisi olarak tanıtıp arama esnasında Polis Telsiz sesi dinleterek; Cep telefonu kartınız kopyalanmış terör örgütleri ile görüşülmekte, bu nedenle faturanız yüklü miktarda çıkacağından dolayı terör şüphelisi olabileceğiniz, Cep telefonunuzdan üst düzey devlet memurları ya da üst düzey adliye personeli ve ailesinde bulanan şahıslar aranarak küfür edildiği, cinsel tacizde bulunulduğu söylenerek,

Karamürsel'deki Bir Otelde Eşcinsellik İddiası !

İddiaya göre Karamürsel’deki Yüksek Okul’dan mezun olan İstanbul’da ikamet eden H.T. (21) adlı şahıs Karamürsel’de okuduğu dönemde Karamürselli B.N.T. (37) adlı şahısla tanışıp arkadaş olurlar hafta sonu Karamürsel’de bir araya gelen iki arkadaş dolaşarak vakit geçirirler, akşam Karamürsel’de bir otelde oda tutan iki arkadaş otel odasında alkol almaya başlarlar ancak bir süre sonra iddiaya göre B.N.T birlikte olmaya teklif ettiği H.T. arasında çıkan kavga sonucunda her iki şahıs da hastanelik olurken şahıslar bir birlerinden şikayetçi olmadığı belirtilirken Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Facebook Sapığının ifadesi kan dondurdu !

14 yaşındaki E.A.’ya cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklu yargılanan 19 yaşındaki Caner K. 19 yıl 9 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldı. Sosyal paylaşım sitesinde tanıştığı lise öğrencisi 14 yaşındaki E.A.’ya cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklu yargılanan 19 yaşındaki Caner K. 19 yıl 9 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldı.