Dalış Haberleri

Dalış Haberleri

Ahmet Çalık sessizliğini bozdu!

Kocaeli Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkan yardımcısı olan Karamürsel sevdalısı ve ilçenin köklü esnaflarından Ahmet Çalık yine sessizliğini bozdu.

Dünya şampiyonu Şahika Ercümen Karamürsel'e hayran kaldı!

Serbest Dalışta dünya rekoru kırarak Guinness Rekorlar Kitabına adını yazdıran Şahika Ercümen, Karamürsel'de gerçekleştirdiği dalış sonrasında batık geminin etrafındaki balık çeşitliliğine hayran kaldı.

KARSAD'da Festival Tadında 10. Yıl Kutlaması

Karamürsel Sualtı Sporları Derneği bu hafta sonu düzenleyecek olduğu etkinliklerle şenlik tadında bir organizasyona imza atıyor.

Karamürsel'de Motosiklet Korteji

Karamürsel'de anlamlı kortej. Kocaeli motor sevdalıları Karamürsel'e gelerek, önce kendisi de motosiklet sevdalısı olan Engin Yılmazı, ziyaret ettikten sonra;

Usta Gazeteci Ruhan Odabaş Mehmet Tören'i Yazdı

Meslek ya da ilgi alanı ne olursa olsun, yılların deneyimi gerekir. Aslında deneyimden önce yetenek gerekir demeliyiz. Kiminin eline kazma kürek bile yakışmaz ya da iğreti durur. Yakışmak ya da yakıştırmak! Belki de ustalığın ince noktası burada. Bir şeyi, bir yeri, bir kişiyi yerli yerine yakıştırdığınızda usta olursunuz. Bugün sizlere böyle birinden söz etmek istiyorum… Henüz yapması gereken çok şey, bizim kendisinden öğrenmemiz gereken çok şey varken yaşamdan kopan gerçek bir ustadan söz etmek istiyorum… Yaşam sevdalısı, insan sevdalısı, Karamürsel sevdalısı birinden söz etmek istiyorum...