Ego Haberleri

Ego Haberleri

Karamürsel'de siyaset ve egolar sporu bitirdi

Karamürsel genelinde siyaset ve çıkarlar yüzünden ilçe sporu neredeyse birçok sporcunun büyük başarıları yerine büyük başarısızlıklarıyla gündemde olmaya devam ediyor.

Karamürsel 100. Yıl MTAL’ye birincilik ödülü Bakan Özer’den

KODELİG Yarışması’nda Karamürsel 100. Yıl MTAL, ‘Lise Çizgi İzleyen Robot Kategorisi’nde64 ekip arasında birinci oldu.

Karamürsel Kızılay Türkiye üçüncüsü oldu

Türk Kızılay Genel Merkezi tarafından ülke genelinde yapılan, ‘Genel Performans Sıralaması Temsilcilik Kategorisi’ değerlendirmesinde Türk Kızılay Karamürsel Şubesi, özverili çalışmaları ve gayretleri ile 306 temsilciliğin arasından Türkiye 3’ncüsü ödülüne layık görüldü.

Kocaeli kırmızı kategoriye YÜKSELDİ!

İllerin 100 bin nüfusa karşılık gelen haftalık koronavirüs vaka sayılarını içeren güncel haritada Kocaeli, 100'ün üstüne çıkarak 'Çok Riskli Riskli' iller arasına girdi. 

Corona virüsü tedavisi gören ‘Pele Mehmet’ hayatını kaybetti

Karamürsel’de büyük bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Mehmet Turan yaşamını kaybetti.

4 HERSEK YAĞLI GÜREŞLERİ MUHTEŞEM OLDU

Büyük mücadelelere sahne olan 4. Hersek Yağlı Güreşleri sona erdi. Baş pehlivan kategorisinde rakibi Hüseyin Gümüşalan’ı zorlu mücadelenin ardından

Benim Hayatım Senin Egondan Daha Mı Değersiz

Geçtiğimiz yıl annemle birlikte yaşadığımız İstanbul/Büyükçekmece’deki  evimize biz işteyken, gündüz gözüyle hırsız girmiş tüm evin altını üstüne getirip, ziynet eşyalarını alıp o sırada annem eve girmek için kapıyı açınca da yangın merdiveninden kaçmıştı.

Dünya şampiyonu Karamürsel'den çıktı

Kocaeli İli Arı Yetiştiricileri Birliği üyesi Sefer Özkılıç 127 ülkenin katıldığı ve 12 incisinin düzenlendiği Bosna Hersek bal yarışmasından kestane balı kategorisinde dünya

İnşaatlar yüzünden vatandaş sokakta yürüyemiyor

Karamürsel'de bitmek bilmeyen inşaatlar yüzünden insanlar çıldırma noktasına geldi.

Karamürsel'de muhteşem açılıç

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı tarafından yapımı tamamlanan Karamürsel Aliya İzzetbegoviç Akademi Lisesi açılış töreni Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’un

Kocaeli Valisi Aksoy Karapınar Mahallesin'de halkı dinledi

Karamürsel'de bu gün öğlen saatlerin'de açılışı yapılan Karamürsel Aliya İzzetbegoviç Akademi Lisesi açılış töreninin ardından Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Bosna Hersek Federasyonu

Karamürsel Aliya İzzetbegoviç Akademi Lise yarın hizmete giriyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından faaliyetleri yürütülen Karamürsel Aliya İzzetbegoviç Akademi Lise yarın Açılıyor.

Bosna'nın cesareti, direnişi: Aliya İzzetbegoviç

Bosna Hersek'in ilk cumhurbaşkanı Aliya İzzetbegoviç, vefatının 14. yıl dönümünde rahmetle ve özlemle anılıyor.

Karamürsel’de Srebrenica Anıtı için 8372 imza toplanacak

Karamürsel Yasevi Düşünce Derneği başkanı Emre Ateş, BM (UN) Güvenli Bölge ilan ettiği Srebrenitsa, 11 Temmuz 1995 yılında Ratko Mladiç'e bağlı Sırp birlikleri

Altınova'da Fotoğraf Yarışması Ödül Töreni

Altınova Belediyesi tarafından düzenlenen 4 Mevsim Altınova Fotoğraf Yarışması Kış Kategorisi’nde dereceye girenlere ödülleri verildi.

Hakan Erişen 1'inciliği Kıl Payı Kaçırdı

Altınova ilçesine bağlı Hersek mahallesinde bu yıl 2’incisi gerçekleştirilen Hersek Yağlı Güreşlerinde 13 ayrı kategoride 400 pehlivan mücadele etti.

Altınova'da Fotoğraf Yarışması

Altınova Belediyesi 4 Mevsim Altınova Fotoğraf Yarışması’nın Kış Kategorisiyle birinciliği İlhan Kılınç kazandı.

Altınova'da Fotoğraflar Yarıştı

Altınova Belediyesi 4 Mevsim Altınova Fotoğraf Yarışması’nın Kış Kategorisiyle ilgili jüri toplanarak, değerlendirmelerde bulundu.

Karamürsel'de oto fareleri can yaktılar

Karamürsel'de gece geç saatlerde meydana gelen olayda bir araçtan teyp hırsızlığı meydana geldi.

Karamürsel`de Ahmet Taşçı Serbest Güreş Müsabakaları Düzenlendi

Karamürsel İlçe Kaymakamlığı ile Karamürsel Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nin efsane ismi 9 kez Kırkpınar Başpehlivanı olan ve 2 kez altın kemer sahibi Ahmet Taşçı adına Serbest Güreş Müsabakaları düzenlendi. Müsabakalar sonucunda kategorilerinde derece yapan 28 güreşçiye madalyaları verildi.

Mustafa Yenisancak Karamürsel'in gururu oldu

7. Seka Park Altın Kemer Yağlı Güreşlerinde Mustafa Yenisancak Karamürsel’in gururu oldu Geçtiğimiz hafta sonu Kocaeli Büyükşehir Belediyesince İzmit’te düzenlenen güreşlerde Karamürsel Belediyesinin güreşçisi Mustafa Yenisancak başaltı müsabakalarında birinci olarak Karamürsel’in gururu oldu Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nce bu yıl 7'ncisi düzenlenen Seka Park Altın Kemer Yağlı Güreşleri'nde, Başaltı karılaşmalarında Karamürsel Belediyesinin Güreşçisi Mustafa Yenisancak birinci olarak Karamürsel’in gururu oldu. Seka Park Uçurtma Tepesi önündeki meydanda, "Göçmen Recep" olarak bilinen Recep Güreşen onuruna 14 kategoride düzenlenen organizasyonda 58 başaltı güreşçi katıldı.

Karamürselin Gururu Karamürsel Gençlik Basketbol Takımı

Çok kısıtlı bütçelerle ve çok az yardımla hem ayakta kalmaya çalışan hem de bu kadar başarılı bir takıma ne yazsak ne söylesek azdır. Tebrikler Turgut Taşçı ve Yönetimdeki vefalı insanlar. Değil Karamürsel’e tüm Türkiye’ye çok büyük bir ders verdi ve vermeye devam ediyor. Spor evrenseldir satılmış, taraf olmuş birilerinin egolarını göstereceği bir birim yada maskot olmadığının en büyük kanıtı Karamürsel Gençlik Basketbol Takımıdır. Sizinle ne kadar gururduysak azdır yönetiminden oyuncularına kadar imkânsızı başaran ve başarmaya devam eden bu çocukları ayakta alkışlıyorum.