Ekmeğe Zam Haberleri

Ekmeğe Zam Haberleri

Kocaeli genelinde ekmek ve simite ZAM

KOTO, ekmek ve simit fiyatlarının 19 Temmuz 2023 itibariyle artırıldığını duyurdu. Buna göre, 210 gram ekmeğin fiyatı 5 TL'den 7.50 TL'ye, 100 gram simidin fiyatı ise 10 TL'ye yükseldi.

Kocaeli genelinde ekmek zammı yarın başlıyor!

Kocaeli genelinde ekmek zammı yarın başlıyor! Kocaeli genelinde ekmeğe zam geldi. Zamlı tarife yarından itibaren başlıyor.

Ekmeğe zam geldi!

Ekmeğe yüzde 14 zam yapan Kocaeli Fırıncılar Odası’nın Cumartesi’den itibaren ekmeği 2 TL’den satacak.

Kocaeli genelinde ekmeğe zam geldi!

Kocaeli genelinde uzun zamandır gündemde olan ekmek zammı ile ilgili karar bu gün alındı.

Ekmekte son noktayı Valilik koydu: Ekmek artık 250 gr

Kocaeli’de son günlerde merak edilen iki soru var. 1.’si “Ekmeğe zam geldi mi?” 2.’si ise “Gramajı düşürüldü mü?”. Kocaeli Valiliği, kenti aydınlatacak bir açıklama yaptı.

Gramajı düşürerek zammı gizlediler! Kocaeli’de ekmeğe yüzde 20 zam!

Kocaeli’de ekmek fiyatları zamlandı. Fırıncılar Odası ekmeğe yapılan zam tepki çekmesin diye 250 gram olan ekmeğin gramajını 200 grama düşürdü.

Başkan açıkladı, Ekmeğe zam geliyor!

Türkiye Un Sanayicileri Federasyonu (TUSAF) Başkanı Eren Günhan Ulusoy ekmeğe zam geleceğini açıkladı.

Son Dakika Ekmeğe zam geldi

Kocaeli Fırıncılar Odası’nın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’ne zam talebinde bulunmasının ardından ekmeğe zam geldi.

KARAMÜRSEL'DE EKMEĞE ZAM YOK ASPARAGAS HABERLERE İNANMAYIN

Bu gün Fırıncılar Odası Başkanı Ali Sarı oda binasında basın açıklaması yaptı. Alınan karar ile 250 gr ekmek 1.25 krş’tan satılacak olan ekmek zammı yarından itibaren uygulanmaya başlanacak. Başkan Ali Sarı, yapılan zamdan sonraki fiyat tarifesini açıkladı.

Karamürsel'de Artık Ekmeği Zamlı Alacağız

Fırıncılar Odası yönetimi 26 aydır ekmeğe zam yapılmaması nedeniyle Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’ne verdiği 25 kuruşluk zam teklifi Birlik tarafından onaylandı. Aralık ayında uygulanacak zamlı tarife ile 250 gram ekmek 1 lira yerine 1 lira 25 kuruştan satılacak.