En Düşük Haberleri

En Düşük Haberleri

Altınova'da Tersane İşçilerinden Düşük Zamma Karşı Eylem!

DİSK'e bağlı Limter-İş sendikası, İstanbul Tuzla ve Yalova'nın Altınova ilçesindeki Hersek'te tersane patronlarının işçilerin ücretlerine yapılacak zam oranını açıklamamasına tepki olarak eş zamanlı eylem düzenledi.

Kaytazdere Belediyesi Yeni Toplu İş Sözleşmesi İmzaladı

Kaytazdere Belediyesi çalışanları için yeni bir dönem başladı. Hizmet-İş Kocaeli Şubesi ile Belediye Başkan Vekili Korhan TAN arasında, Belediyemiz Hizmet Parkı'nda düzenlenen özel bir törenle yeni toplu iş sözleşmesi imzalandı.

Kocaeli'nin en küçük bütçesi Karamürsel'in

İlçe bütçeleri meclislerinden geçen ve Büyükşehir meclisine gelen bütçeler arasında en büyük bütçe Gebze Belediyesi’ne ait. Gebze Belediyesi’nin 2024 yılı bütçesi 2 milyar 750 milyon lira. Gebze’den sonra 2 milyar 24 milyon ile İzmit Belediyesi en büyük bütçeye sahip ikinci belediye oldu. En düşük bütçe ise 200 milyon ile Karamürsel Belediyesi’nin.

ALKIŞLAR METİN ORAL'A, İŞTE ADAM GİBİ BAŞKAN

Başaka belediye başkanları gibi belediyede çalışan şanslı kesime P zam yapıp, diğer çalışanlara dalga geçip, alay eder gibi %5 zam yapan baş kanlara örnek olsun, Altınova Belediyesi’nde en düşük maaş 3 bin 525 lira oldu.

AKP’de 773 kişi başvurdu! En düşük katılım Karamürsel'den!

AKP’de 5 Kasım’da başlayan meclis üyeliği adaylığı başvuru süresi sona erdi. Kocaeli’de meclis üyeliği için 773 kişi başvurdu. En az katılım ise Karamürsel'de oldu.

2019 En yüksek ve en düşük işsizlik maaşı belli oldu, işte rakamlar

Asgari ücretin belli olması ile birlikte işsizlik maaşları arttı. İşte tam rakamlar.

2019 Ocak ayında emekliye bin 910 TL

Milyonlarca SSK ve Bağ-Kur emeklisine, ocakta yüzde 10.65-11.50 zam görünürken, en düşük maaş 2000 öncesi emekli olan SSK’lıda bin 910 liraya çıkabilecek.

İşte memur ve emeklilerin yeni maaşları

Maliye Bakanlığı, enflasyon farkıyla birlikte en düşük memur maaşının 3 bin 133 liraya, en düşük memur emekli aylığının ise 2 bin 149 liraya yükseldiğini açıkladı.

Emekli ve Memura temmuzda çifte zam müjdesi

Memurlara ve memur emeklilerine önümüzdeki ay çifte zam yapılacak.Tahminlere göre zam oranı yüzde 4 + 3.48 (enflasyon farkı) olacak. En düşük memur emeklisi maaşı bin 785 lirayı bulacak.

Maaşlar ne kadar oldu? İşte zamlı liste

Emeklinin Temmuz zammı yüzde 6.48’i bulacak. Tahmin tutarsa en düşük maaş 2000 yılı öncesi emekli olan SSK’lılarda bin 493 liraya çıkacağı konuşuluyor

İHALE BİTTİ KARAMÜRSEL'E HAYIRLI OLSUN

BİN 214 M2 ALAN ÜZERİNE YAPILACAK Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak olan Karamürsel İHL Spor ve Seminer Salonu, bin 214 metrekare alan üzerine kurulacak. Voleybol ve basketbol sahalarının yer alacağı spor salonunda 150 kişi kapasiteli tribün bulunacak. Ayrıca spor salonu içerisinde 160 kişi kapasiteli seminer salonu yapımı gerçekleştirilecek. 3 FİRMA TEKLİF VERDİ Hizmet binası ihale salonunda yapılan ihaleye 3 firma katıldı. İhale kapsamında en yüksek teklif 3 milyon 101 bin TL ile Süleyman Doğan+Atlas İnşaat tarafından gelirken, en düşük teklifi Özpol Mühendislik tarafından 2 milyon 843 bin TL ile verildi. İhale sonucu komisyon değerlendirmesinden sonra açıklanacak. FİRMA TEKLİF Özpol Mühendislik 2 milyon 843 bin TL Özgür Modern Yapı 3 milyon 087 bin TL Süleyman Doğan+Atlas İnşaat 3 milyon 101 bin TL

Memurların zamlı maaşları belli oldu

Memur maaş katsayıları, yüzde 1,71'lik enflasyon farkı ve yüzde 3'lük Temmuz zammına göre yeniden belirlendi. Maliye Bakanlığından edindiği bilgiye göre, en düşük memur maaşı 2 bin 97 liradan 2 bin 191 liraya yükseldi. Söz konusu düzenlemenin ardından aile ve çocuk yardımı almak kaydıyla müsteşar maaşı, 8 bin 94 liradan 8 bin 462 liraya, genel müdür maaşı ise 7 bin 104 liradan 7 bin 426 liraya çıktı.

Yarın Okullar Tatil mi ? Vali Yardımcısı Açıkladı.

SON DURUM Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü’nün raporuna göre kar yağışı bugünle sınırlı. Öğle saatlerinden itibaren etkili olan yağışın yarına kadar devam etmesi beklenmiyor. Meteoroloji raporuna göre hava sıcaklığı en düşük 1 derece olarak ölçülecek. Bu nedenle il genelinde buzlanma beklenmediği bildirildi

60 yılın soğuk rekoru bekleniyor.

60 yılın soğuk rekoru bekleniyor... İşte gün gün hava durumu Türkiye kara kışı yaşıyor... Ülkenin hemen hemen her yerinde kar yağışı görülüyor. İstanbul ve Ankara'nın da aralarında bulunduğu çok sayıda kentte okullar tatil edildi, şehirler arası yollarda mahsur kalanlar oldu. Peki soğuk hava ne kadar devam edecek? İşte gün gün beklenen en yüksek ve en düşük sıcaklıklar.