Erişim Haberleri

Erişim Haberleri

Ramazan Öncesi Kırmızı Et Fiyatları Arttı: Müdahale Yolda

Rekabet Kurumu Başkanı Birol Küle, kırmızı et fiyatlarındaki artışı durdurmak için Ramazan öncesi gerekli adımların atılacağını açıkladı.

Karamürsel'de 7788 m² tarla mahkemeden satılık    

Bir borçtan dolayı aşağıda cins, miktar ve değerleri yazılı mallar satışa çıkarılmış olup mahcuzun ayrıntılı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2023/11 SATIŞ sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabilir.

O bankada parası olanlar panik içinde giriş yapılmıyor!

Yapıkredi mobil çöktü mü? Yapı Kredi mobil neden açılmıyor, yoğunluk nedeniyle erişim problemi nedir? Yapıkredi mobil çöktü mü, neden açılmıyor?

Kocaeli genelinde öğrencilere büyük jest

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, evinde bilgisayar ve internet erişimi bulunmayan öğrencilerin EBA’ya erişimini sağlamak için hazırladığı 27 destek noktasını hizmete başlattı

Kocaeli barış gazetesi internet sitesine erişim engellendi!

Kocaeli genelinde haber yapan ve geniş bir kesim tarafından takip edilen kocaelibarış internet sitesine erişim engellendi.

Karamürsel'de 29 bin vatandaş sağlık hizmetine erişemiyor!

Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi'nde yaşayan 29 bin vatandaşı sığlık hizmetlerine erişimde sıkıntılar yaşıyor

Facebook ve Instagram erişim engeli

Dünyanın en büyük Sosyal medya uygulamaları olan Facebook ve Instagram, yaşanan teknik aksaklık nedeniyle genel bir erişim problemiyle karşı karşıya kaldı.

Tartışılacak Facebook iddiası

Facebook'un ilerleyen dönemlerde insanların duygularını öğrenmek ve bu duyguları kullanmak adına kullanıcılardan izinsiz olarak kameralarına erişim sağlayacağı iddia edildi.

Son Dakika WhatsApp çöktü

Dünyaca ünlü popüler mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp'a bir süredir erişim sağlanamıyor.

Facebook, twitter , youtube erişim neden yok

Sosyal medya ağlarına erişim yavaşladı Dün akşam saatlerinden bu yana Türkiye genelinde pek çok kullanıcı sosyal medya ağlarında yavaşlık ve erişim sorunu yaşıyor

Ek Tercihler Yerleştirme Başvuruları ve Üniversite Boş Kontenjanları

LYS 2016 tercih sonuçları ÖSYM tarafından adayların erişimine açıldı. Herhangi bir üniversiteye yerleşemeyen üniversite adayları gözünü üniversite boş kontenjanlarına ve ek yerleştirme başvurularına çevirdi.

Beklenen TEOG Sınav Sonuçları

8. sınıf öğrencilerinin büyük bir sabırsızlıkla beklediği 2016 TEOG tercih yerleştirme sonuçları MEB tarafından erişime açıldı.

Facebook'a ve Twitter'a Erişim Çözümü?

Facebook ve Twitter sosyal medya sitelerinde yaşanan erişim yavaşlığı bugün de devam ediyor. Peki ya nedeni ve çözümü nedir? İşte cevapları

Google, Youtube ve diğer hizmet sorunları

18.03.2016 Google'a neden giremiyorum, Google da sorun mu var.Google neden açılmıyor? Bugün Türkiye'deki kullanıcıların sorusu bu... Google ve ona bağlı hizmetlerde erişim problemleri yaşanıyor.

E-okul karne notlarını öğrenme 2016 MEB

e okul karne notları öğrenme ekranı 2016 e okul veli bilgilendirme sistemi giriş sayfasından erişime açıldı.

Nerede oy kullanacağınızı biliyor musunuz?

Nerede oy kullanacağınızı biliyor musunuz? Yüksek Seçim Kurulu (YSK) seçmen sorgulama sistemi erişime açıldı. 1 Kasım genel seçimlerinde nerede oy kullanacağınızı internet üzerinden öğrenebilirsiniz. NEREDE OY KULLANACAĞINIZI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWITTER, FACEBOOK VE YOUTUBE'A GİRMEK İÇİN AYARLAR

İnternet kullanıcılarında DNS ayarları değiştirmeyi bilme merakı son dönemlerde 'Facebook, Twitter ve Youtube' gibi çok kullanıcısı olan sitelere erişim yasağı gelmeye başladığı için oluştu. Kullanıcılar herhangi bir engelleme durumunda iletişim problemlerini kendileri çözebilmek için 'DNS ayarları'yla oynuyor. Peki Facebook, Twitter ve Youtube için 'DNS ayarı' nasıl değiştirilir?

Twitter'a erişim engellendi

Twitter kullanıcıları son birkaç saattir mikro blog sitesine erişemiyor. "TWITTER YASAĞI KISA SÜRE İÇİNDE KALDIRILACAK" Reuters'a bilgi veren üst düzey Türk yetkili, Twitter'ın bu görüntüleri siteden kaldırdığını ve Twitter'ın bu adımının ardından siteye getirilen yasağın kısa sürede kaldırılması beklendiğini belirtti. Suruç Sulh Ceza Hakimliği, Suruç'taki canlı bomba saldırısına ait görüntülerin yazılı, görsel ve sesli yayın organlarında yayınlanmasına yasak getirmişti.

Facebook, Twitter ve YouTube'a yasak kararı

Savcının rehin alınma karelerinin yayınlanması üzerine, yargıdan sosyal medyaya yönelik erişim engelleme kararı çıktığı öne sürülüyor. Twitter ve Youtube'a bir süredir erişim sağlanamıyor. Hürriyet Dünyası'na açıklama yapan Erişim Sağlayıcılar Birliği (ESB) Bülent Kent, Cumhuriyet Savcılığı'ndan bu yönde bir yazının kendilerine geldiğini; ancak sürecin devam ettiğini kaydetti.

YGS Sonuçları Açıklandı

YGS sonuçlarının açıklanmasının ardından ÖSYM, sınav sorularının tamamını ve cevap kağıtlarının görüntüsünü de adayların erişimine açtı. Ancak soruların kişisel ya da toplu paylaşımı, basımı, yayımı, dağıtımı yasak. Paylaşanlar hakkında yasal işlem başlatılacak. Adaylar 10 gün boyunca soru kitapçığı ve cevap anahtarlarını internet üzerinden girebilecek.