Helva Haberleri

Helva Haberleri

Ahmet Çalık, Tepeköy Mahallesi'nde coşku ile karşılandı

Çalık, yaptığı konuşmanın ardından, "Tepeköy Mahallemizde bizleri misafir eden hemşerilerimize ve muhtarımız Recep Şahin'e teşekkür ederiz. Tepeköy'ün yıllardır çözülemeyen sorunlarını biliyoruz ve çözmek için geliyoruz."

1 Mart Vapur Faciası Şehitleri Karamürsel'de dualar ile Anıldı

Karamürsel Vapur İskelesi meydanında düzenlenen törenle, 1 Mart 1958 tarihinde İzmit-Karamürsel arasında sefer yapan Üsküdar Vapuru'nun İzmit Körfezi'nde fırtınaya yakalanarak batması sonucunda hayatını kaybeden vatandaşlar anıldı.

CHP Kadın kolları şehitleri yine unutmadı

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi Kadın kolları yönetimi 1 Mart 1958 tarihinde İzmit Karamürsel seferini yapan feribotun, çıkan fırtına nedeni ile batan Üsküdar Vapuru'nda hayatını kaybeden deniz şehitleri için helva dağıttılar.

Karamürsel’de CHP’nin 98’inci yaşı törenle kutlandı

Cumhuriyet Halk Partisi Karamürsel İlçe Örgütü, CHP’nin kuruluşunun 98. yılında Atatürk Anıtı’nda çelenk töreni düzenledi. Ardından İlçe Kadın Kolları’nın yaptığı helva dağıtıldı

Üsküdar Vapuru Şehitleri dular ve helva dağıtılarak anıldı

1 Mart 1958 yılında, İzmit - Karamürsel arası çalışan Üsküdar vapurunun İzmit Körfezinde fırtınaya tutularak batması sonucu yaşamlarını yitirenler için

Sivil toplum kuruluşlarından Şehitlerimizin anısına helva ikramı ve dua

Karamürsel'de Sivil toplum kuruluşları tarafından düzenlenen etkinlikte Zeytin Dalı Harekatı ve Tüm Şehitlerimizin anısına helva ikramı yapılarak, aziz şehitlerimizi dualar ile anıldı.

CHP Kadın kolları şehitler için helva dağıttı

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi kadın kolları ve Kocaeli Cumhuriyet Halk Partisi il kadın kolları başkanı Songül Kaya, 1 Mart Deniz Şehitleri ve Afrin'de şehit düşen vatan evlatları

Karamürsel'de bomba alarmı

Karamürsel 4 Temmuz mahallesi Helvacıoğlu sokak üzerinde bulunan şüpheli paket mahallede panik yarattı.

CHP'li kadınlar Çanakkale şehitleri için helva dağıttı

 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 102. yıl dönümü nedeniyle Cumhuriyet Halk Partisi kadın kolları  şehitler anısına Gazanferbilge Caddesi Vapur iskelesi önün'de vatandaşlara helva ikram etti.

Karamürsel Chp Kadın Kolları Helva Dağıttı

CHP Karamürsel İlçe Kadın Kolları, önceki gün düzenlenen Üsküdar Vapuru anma etkinliklerine katıldı.

Karamürsel Devlet Hastanesi'nin Acil Servisi İçler Acısı!!!!!

Karamürsel Devlet Hastanesi'nin Acil Servisi İçler Acısı!!!!! Karamürsel Devlet Hastanesinde tabiri caizse ‘Un, Şeker Var, Ama Helva Yapacak Usta Yok! Hastaneye bakıyorsunuz dört dörtlük ama, içinde hastalara müdahale edecek doktor yok!. Acil Servis var içinde hastalara müdahale edecek uzman doktor yok! Gerçi bu sorun Türkiye’nin çeşitli il ve ilçelerinde hep aynı. Karamürsel’de de farklı değil. Karamürsel Devlet Hastanesinin Acil Servisinin durumu içler acısı.

Karamürsel'de "Naat Okuma" Yarışması düzenlendi.

İlçe Müftülüğü ve Din Görevlileri Derneği tarafından Karamürsel Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen programda, öğrenciler tarafından naat okundu. Yarışmada birinci olan öğrencilere, İlçe Müftülüğünce çeyrek altın verildi, katılımcılara helva dağıtıldı. Programa, Karamürsel Belediye Başkan Yardımcısı Ali karacan, İlçe Müftüsü Yılmaz Küçük, Karamürsel Milli Eğitim Müdürü Murat Çakır, Türk Kızılayı Karamürsel Şube Başkanı Yusuf Alemdar da katıldı.