Iddia Haberleri

Iddia Haberleri

Ramazan'ın ilk gününde kan gövdeyi götürdü

Sabahın erken saatlerinde 4 Temmuz Mahallesi İnönü Caddesi'nde meydana gelen olayda, bir taksi durağının önüne araçlarını bırakan kişiler, taksi şoförü Şükrü Ç. tarafından uyarıldığı iddia edildi. 

Bursa'da yeni bir fay hattı keşfedildi

Bursa'da yeni bir fay hattı keşfedildi ve bu fayın 7'den büyük bir deprem riski taşıdığı iddia ediliyor. Ankara, Kocaeli ve Eskişehir Teknik Üniversiteleri'nin ortak çalışmasında, Bursa'da daha önce bilinmeyen bir aktif fay hattı tespit edildi. Kayapa-Yenişehir fayı

İsmail Yıldırım, daire başkanımı oluyor ?

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım'a, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın tarafından daire başkanlığı teklif edildiği iddiasıyla ilgili AK Parti Kocaeli kulislerinden gelen haberler

Kardeş cinayetinin korkunç detayları ortaya çıktı!

Karamürsel'de 32 yaşındaki ağabeyi Murat Can Torun'u uykudayken boğazını ve cinsel organını keserek öldüren 30 yaşındaki Emre Torun'un 'Tasarlayarak canavarca hisle üst soya karşı kasten öldürme

Mesut Çetinkaya polise teslim etti

AK Parti'nin Karamürsel Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan Mesut Çetinkaya'nın FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün takibinde olduğu iddia edildi.

Fabrikasında Rehine Krizi: İçeriden İlk Fotoğraf Ortaya Çıktı

P&G Fabrikasında Rehine Krizi: İçeriden İlk Fotoğraf Ortaya Çıktı Alt Başlık: İsrail'in Gazze'ye Yönelik Saldırıları Protesto Edildiği İddia Edilen Şüphelinin Tehlikeli Pozu Şok Etkisi Yarattı

AK Parti Kocaeli İlçe Belediye Başkan Adayları basına sızdırıldı

AK Parti'nin Kocaeli ilçe belediye başkan adayları merakla beklenen bir gelişmeyle ortaya çıktı. İddialara göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın onaylamasının ardından resmi açıklama beklenen adaylar şu şekilde sıralanıyor:

Altınova tersaneler bölgesinde korkunç ihmaller

Altınova Tersanelerinde Çalışanlardan Çarpıcı İddialar: Çevre ve Emeklilik Mağduriyetleri

Altınova'daki Tersane Felaketi: Marmara Denizi Tehlike Altında

Yalova'nın Altınova bölgesinde bulunan Tersan Tersanesi'nde yaşandığı iddia edilen çevre felaketi, bölge halkını ve çevre aktivistlerini derinden etkiledi.

Ekrem Can'ın vefatında medical park skandalı!

Karamürsel'in hayırsever iş insanı, Kocaelispor Teknik Asbaşkanı Ekrem Can'ın vefatı gerek bölgemizde, gerekse ülke gündeminde hala sıcaklığını korurken, vefatı sürecinde Kocaeli Medical Park Hastanesi'nin ihmal iddiaları bu kadarına da pes dedirtti.

İsmail Yıldırım AK Partiyi darmadağın etti

Karamürsel AK Parti belediye başkanı İsmail Yıldırım, AK Parti ilçe teşkilatının altına dinamit koyup patlattığı şeklinde bir iddia bulunmaktadır.

Taksiciyi vuran kişinin kimliği belirlendi

Karamürsel'de bir kişinin ölümü ile sonuçlanan olayda Murat Karaca isimli şahsı vuran kişinin tespit edildiği iddia edildi.

Karayolunun ortasında bayıltana kadar dövdüler

D-130 Karayolu üzerinden Halıdere den Karamürsel istikametine yol ortasında Karamürselli H.A isimli şahıs olduğu iddia edilen kişi isimleri öğrenilemeyen bir gurup tarafından bayıltılıncaya kadar dövüldü.

Uyuşturucuya alıştırıp iğrenç şeyler yaptırıyorlar!

Karamürsel Dereköy Mahallesi'nde yaşandığı iddia edilen olaylar bu kadarına da pes doğrusu dedirtti. Karamürsel TV'nin özel haberi;

Bir anne bunları hak etmiyor!

Karamürsel ilçesinde, fotoğrafçı dükkanı işleten 2 çocuk annesi Ö.Ö., vesikalık fotoğraf çektirmek için dükkana gelen M.D.'nin, stüdyoda eşofmanını indirip cinsel organını göstererek tacizde bulunduğu iddiasıyla şikayetçi oldu.

Sokak canlılarını kim yada kimler toplatıyor

Karamürsel'de sokak canlıları ne tasmalarına, ne çiplerine aldırılmadan İsmail Yıldırım'ın talimatı ile tek, tek toplatıldığı iddia edildi.

Büyük dolandırıcı Karamürsel'de paketlendi

Kocaeli'de telefonla kendisini polis olarak tanıtan ve dolandırıcılık yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan şüpheli tutuklandı.

Kayıp oğlumuz bulunmuştur. Herkese teşekkürler

KAYIP OĞLUMUZ YAYINLANAN HABER VE BİNLERCE DUYARLI İNSAN SAYESİNDE HEMEN BULUNMUŞTUR. ALLAH HERKESTEN RAZI OLSUN. Kayıp oğlumuz her yerde aranıyor. Geçtiğimiz günlerde Kayacık Mahallesi Kolaylı 2 sitesi civarından alınarak Karapınar ile İhsaniye tarafına bırakıldığı iddia edilen oğlumuz aranıyor. Kayacık Mahallesi Fener yolu caddesi "KAÇAMAK BÜFE" önünde bakılan oğlumuz kahve rengi tüylü ve mor ile siyah arası dili ile insan canlısı ve kesinlikle saldırgan değildir. İsmi "KAHVE" dir. Gören yada bilgisi olanların insanlık namına 0539 399 29 38 numaralı telefona mesaj, çağrı veya Whatsapp üzerinden bilgi vermeleri rica olunur.

Karamürsel'de Kıbrıs Gazisi olan amcamızın sesi olduk diye dava açıldı

Karamürselli Kıbrıs Gazisi İhsan Sümertaş (69) isimli şahsın dolandırıldığı iddiasını gündeme getirdiğimiz için hakkımızda şikayetçi olan Zeynel Göçan isimli şahıs gazetemiz için dava açtı. Tüm dava sürecini kamu oyu ile paylaşacağız.

Karamürsel geneli uyarıcı maddeler yine can almaya başladı

Karamürsel genelinde hızla yayılan sokak adıyla "MET" olarak bilinen Metamfetamin'in ilçe genelinde çok çabuk ulaşılabildiği ve hızla artmaya başladığı iddia ediliyor. Vatandaşlar, çocuk parklarında küçük yaşta çocukların ellerinde cam şişelerle MET içtiklerini tahmin ettiklerini ve durumu polise bildirdiklerini ifade

Polis havaya ateş açıp göz altına aldı

Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi Kızılay Aşevi önünde meydana gelen olaylarda iddiaya göre Urfalı olduğu öğrenilen bir çocuğun evinin içine kadar girilerek dövülmesi üzerine olay yerine polis ekipleri çağrıldı.

Bu acıya yürek dayanmaz! Çakmak gazı yine can aldı!

Karamürsel'de 16 yaşındaki Furkan K. isimli çocuk, iddialara göre üç arkadaşı ile çakmak gazı çekerek hayatını kaybetti.

Bir grup Suriyeli plajı bir birine kattı!

Karamürsel'de hava sıcaklığının artması ile Kayacık Mahallesi Feneryolu üzerinde bir halk plajında çıkan tartışma, Suriye uyruklu oldukları iddia edilen bazı vatandaşlarla Türk aileler arasında çıktı.

İstem Hukuk ve Av. Emir Özboğan için şikayet yağdı

Körfez, Şht. Rafet Karacan Bulvarı üzerinde faaliyet gösteren İstem Hukuk Bürosu, sahibi Av. Emir Özboğan iddialara göre yüzlerce kişinin mağdur olmasına neden oldu.

Bu acıya yürek dayanmaz! Bir evladı ceza evine, bir evladı toprağa!

Bu acıya yürek dayanmaz. Dün sabah saatlerinde Karamürsel'de yaşanan korkunç olay sonrası bu gün Karamürsel Merkez Camiinde öğle namazı sonrası kılınan cenaze namazı sonrası Murat Can Torun, toprağa verilirken uyuşturucu etkisinde olduğu iddia edilen ve abisini öldüren Emre Torun ise Ceza evine gönderildi.

Yine Met yine cinayet! Öz abisini bıçakla uyurken öldürdü!

Son zamanlarda ülke genelinde hızla yayılan ve bir türlü önüne geçilemeyen "MET" metamfetamin yine bir aileyi paramparça etti. Kocaeli Karamürsel'de yaşanan cinayet sonrası ortaya atılan iddialar "metamfetamin" isimli uyuşturucunun ne büyük bir tehlike olduğunu bir kez daha gün yüzüne çıkardı. Öz abisini uyurken odasına girip öldüren Emre Torun (29)nin uyuşturucu madde "metamfetamin" etkisinde olduğu iddia edildi.

Provokatörler Karamürsel’de yine iş başında

Karamürsel Kayacıkmahallesi D 130 Karayolu GO petrol karşısında bir gurubun 2 kişiyi darp ettiği iddia edilmesi üzerine ilçede bir anda ortalık karıştı.

Altınova tersaneler bölgesinde yüklü miktarda uyuşturucu yakalandı!

Altınova Tersaneler bölgesinde faaliyette olan Beşiktaş Tersanesi'nde çalışan işçilerin iddialarına göre yüklü miktarda uyuşturucu yakalandığı iddia edildi.

Karamürsel'de kan donduran olay!

Karamürsel'de kan donduran olay. 4 Temmuz Mahallesi Mehmet Akif Ersoy bulvarı No:57 adresinde çıkan yangın mahallede büyük panik yarattı. Yangında evde hasta yatalak olan bir kişinin hayatını kaybettiği iddia edildi. Ayrıntılar geliyor....

Bu habere yürek dayanmaz! Katliam gibi kaza!

Kaza, saat 12.30 sıralarında Karamürsel Ereğli Mahallesi Voltay mevkiinde meydana geldi. İddialara göre; Işıklardan Karamürsel yönüne U dönüşü yapmak isteyen Feyza G (20) idaresindeki 41 K 7664 plakalı hafif ticari araca