Imamı Haberleri

Imamı Haberleri

Karamürsel'de 15 Roman Vatandaş Umreye Uğurlandı

Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde, 15 Roman vatandaş umreye uğurlama töreni ile kutsal topraklara yolcu edildi. Karamürsel Kültür Merkezi'nde gerçekleşen bu özel tören, Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

Karamürsel'de sahte tarikat etkinliği!

Karamürsel'de sahte tarikat uyarısı: Diyanet'i çok acil göreve çağırıyorum! Hayriye köyü cami imamı deprem bölgesine gidince, camide Diyanet’ten habersiz kadınlı erkekli toplantı yapıldı. Mahalle sakinleri endişelerini sosyal medya fenomenleriyle paylaştı.

Karamürsel imamları yine örnek oldu

Karamürsel’de Ramazan’da birçok kişinin yardımına koşan ilçe imamları yine muhteşem bir projeye imza attı.

Mahalle imamını ifşa ediyorum diyen genç öyle bir paylaşım yaptı ki!

Maaşından arttırdığı paralar ile imamlık yaptığı mahalledeki bakkal defterini alan Ahmet Yılmaz isimli imam, mahalleli tarafından takdir edildi.

Türkiye'de ilkleri gerçekleştiren imam Ahmet Yılmaz

Kocaeli, Karamürsel Ereğli Çiçek Cami İmam Hatibi Ahmet Yılmaz yine Türkiye'de ilklere imza atmaya devam ediyor.

Ereğli Çiçek Cami-inde büyük mahalle iftarı

Karamürsel’e atandığı günden bu yana yaptıkları ile sürekli gündeme gelen ilçenin en aktif imamı Ahmet Yılmaz yine bir ilke imza atmayı başardı.

CAMİYİ BASAN KEDİ İMAMIN AKLINI ALDI

Kocaeli Karamürsel Ereğli Merkez Camiinde teravih namazı öncesi Kuran-ı kerim okuyan Ereğli Merkez Camii imam hatibi Fatih Mehmet Koca kafasına atlayan kediyi fark etmesi ile biranda ürktü. Yılların tecrübeli ismi Kuran-ı kerim okumaya devam ederken cami cemaati kaçak kediyi dışarı çıkarmaya çalıştı.

Ahmet Çalık’dan Yaşlılar Haftası Mesajı

Karamürsel Belediye Başkan adayı Ahmet Çalık, 18-24 Mart Yaşlılar Haftası nedeniyle yayınladığı mesajda, "Geçmişimizin tecrübelerini bugünlere aktaran, milli kültürümüzü ve toplumsal değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan, hayatımızın...

FBI'dan FETÖ operasyonu, FETÖ'nün kritik ismini tutukladı

2018 yılı Türk dış politikasını değerlendirme toplantısında FETÖ'nün Güney New Jersey imamının tutuklandığını açıkladı..

Binlerce fotoğraf incelendi ama bulunamadı: Adil Öksüz izini Gebze'de kaybettirmiş

Darbe girişiminin ‘kilit’ isimlerinden Hava Kuvvetleri İmamı Adil Öksüz’ün 15 Temmuz’dan birkaç gün sonra izini Gebze otobanında kaybettirdiği tespit edildi.

Karamürsel'de ilklere imza atan imam

Karamürsel Ereğli Çiçek Camii İmamı Ahmet Yılmaz, Yaz Kuran Kursu’na katılan 80 öğrencisini mezun ederken onlara altın taktı.

Fetö'nün Kaymakam Kadrosu Deşifre Edildi

FETÖ'nün mülkiye yapılanmasına yönelik soruşturmada itirafçı olan kaymakamlar imamı T.A. ifadesiyle tüm ağı deşifre etti.

Ereğli çiçek Cami İmamı bir ilke imza attı

Karamürsel'de örnek proje. Cami imamı mahallede camiye gelerek hatim yapan ev hanımlarına çamaşır makinası hediye etti.

FETÖ'nün 'mahrem imamı' örgütün gerçek yüzünü anlattı ŞAŞIRTICI AÇIKLAMALAR

FETÖ'nün emniyetteki mahrem yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında itirafçı olan Hamdullah K, örgüte ilişkin önemli bilgiler verdi.

Gülen'in Ses Kayıtlarına Ulaşıldı, Polis 200 Hücre evinin Peşinde

Kaynak Holding'de ele geçirilen Gülen'in ses kayıtlarında, çarpıcı detaylara ulaşıldı. Polis, Gülen'in 'Kimsenin bilmediği 200 hücreden brifing alıyorum.' dediği gizli ünitelerin peşinde.

İsmail Yıldırım, Gene Yaptı Yapacağını.

Ülkemizde yaşanan bu kaos ortamı ve dün çıkarılan ohal sonrasında, özellikle il ve ilçeler çok güzel yönetilerek kaos çıkmasının önüne geçildi.

Kendi Sesiyle Cenazesinde Helallik İstedi

"KOMŞULAR BEN GİDİYORUM, HAKKINIZI HELAL EDİN" Karadon Site Camisi İmamı Fikri Karslı, gazetecilere yaptığı açıklamada, bir hafta önce kıldıkları cuma namazının ardından Hamit Küçük'le sohbet ettiğini ve Küçük'ün kendisine "artık çok yaşlandım, öleceğimi hissediyorum" dediğini söyledi. Küçük'ün öldüğünde yakınlarından kendi sesiyle helallik almak istediğini aktaran Karslı, "Bunun üzerine ben de Küçük'ün 'Komşular ben gidiyorum, hakkınızı helal edin, ben size hakkımı helal ediyorum' sözlerini cep telefonu kamerası yardımıyla kaydettim. Küçük bu kayıttan bir hafta sonra geçirdiği bir rahatsızlık sonucu hayatını kaybetti. Küçük'ün cenaze namazını ben kıldırdım. Cemaate cep telefonumdan Küçük'ün söylediklerini dinleterek ve helallik istedim.